Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Mojlepque
    Elnézést! Akkor alarsz lebeszélni engem tulajdonképpen ami vissza adta elsősorban az egészségem, az önmagamba vetett hitem, másrészt ami havi szinten a jövedelmem jelenti.

El kell szomorítsalak, mert hiába hagynám abba, az itt megszerzett jövedelmem életem végig befognak folyni, amit nem tudok azzal leállítani hogy azt mondom többé nem dolgozom...

Kérlek gondolkodj el, hogy egy olyan dologról beszélsz-e le valakit, ami számára és ismerőseinek is biztos jövedelmet jelent, és vagy-e akkora táj paraszt hogy egy piramisba tuszkolj vissza mindenkit, ahol a céljaik eléréséhez több évre van szükség!

Ami nagyon fontos: Egyszer sem kellett senkit rábeszéljek ezekre a termékekre, sem a marketingre, másrészt nem zaklattam az ismerőseim.
    Egy olyan ismerősöm nincs akiket ha kérdeznél zaklatásnak, traktálásnak vagy idő rablásnak éreznék azt hogy tudtak velem találkozni és beszélgethettünk.

Nem akarok bunkó és nagyképű sem lenni, de én sajnálni tudlak hogy téged az tud motiválni hogy napi 8-12 órában egy munkahelyen dolgozz, ahol a munkádért sokszor a megbeszélt fizetést sem kapod meg, és minden hónapban sorsoltok melyik számlát fizessétek be, hiszen legtöbb számára ezt nyújtja a munka. Utazás... ...all in exclusive... ...ingyen. Kérdezd meg magadtól te valaha utaztál-e ingyen 4-5-6 csillagos szállodákba teljes ellátással... Nem? Nagyon egyszerű? Nem ismered az MLM hálózatokat vagy szimplán az FLP szisztémáját!

Olyan érdekes hogy mindenki azt hiszi magáról hogy ért a focihoz, aki nap mint nap beül a fotelba egy sorrel és tévé előtt kiabál a játékosoknak. Ha ért hozzá mért nem lett foci edző...
    Olyan érdekes hogy nap mint nap mindenki szídja az aktuális politikai rendszert, a pártot, és mindenki megmondja mit kell csinálni. Akkor mért nem lettek ők is parlamenti képviselők ha ilyen sokat tudnak a jogokról, jogszabályokról és a népről?

Szerintem eléggé elgondolkodtató! Attól hogy te egy bizalmát vesztett, cserben hagyott ember vagy, mert társadalmi kirekesztett személy vagy, nem jelenti azt hogy az a valami amiről éppen emberek próbálsz lebeszélni, a jövőjüket ne tudná rendbe rakni!
    Nap mint nap jönnek ki a sikeresebbnél sikeresebb emberek, akik csak ennek köszönhetik a létüket, mert a munkájuk által ez nem vált volna valóra, főleg ilyen helyzetben mikor az embereket dobálják ki a munkahelyükről! Ergo: bocs, ha ezt nem csináljuk akkor mit? Elmondom hogy a legjobb barátom anyja 4 diplomával rendelkezik, 7 hónapon át semmi munkát nem kapott, kénytelen volt elmenni takarítónak havi 47E Ft-ért azért hogy legalább ennyi bevételük legyen!

Kösz nem kérek a parasztvakításból, és a folytonos feszültségből, gürizésből, és alul fizetettségből sem!

Kérlek gondolkodjatok mielőtt írtok!
    Főleg gondolkodjatok, mert attól hogy 500 más e-mail címmel ide regisztráltok hogy több személyként reklamáljatok az meg nevetséges, nehogy azt hidjétek hogy ez nem fedhető fel!