Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Mojlepque
    Mattz0r!

Nem vagyok anyagilag abban érdekelt hogy bárkinek is itt prédikáljak arról hogy mit adhat meg, és mekkora zseniális az FLP.
    Úgy gondolom ezzel meg is válaszoltam előre az összes többi, felmerülő kérdésed is, hiszen ha valaki arról beszámol hogy számára mit nyújtott a cég, egyértelmű hogy az embertársai felé érzett tiszteletből, és önmagáért nyújtott szorgalomból teszi.

Ha flp-és hálózatépítő vagy, akkor meg értelemszerű hogy megérted ha nem írom ki a jövedelmem!
    Mért ésszerű? Jaa elmagyarázom:
    Befolyásolható tényező lehet az új csatlakozni vágyókkal szemben, akik hamis képet, és ábrándokat kergetnek adott üzleti szinteknél, amikről beszélünk, és a félinformációnak köszönhetően eshet bele a saját hibájába, azaz hogy kihagyja.

Egyébként stabil supervisori keresetem van, és azt is igazolni tudom mellé akár, hogy NEM dolgozom többet havi 12 óránál, és minősülök többek között a holiday rallyra, és europa rallyra.
    Mutass fel 1 munkahelyet ahol lehetőségük van úgy elmenni az embereknek nyaralni horvátországi tengerpartra, vagy Londonba a Wembley Arénába, ahol nem vonják el a fizetésükből a nyaralásuk költségét, hiszen ezt a cég fizeti mindenki helyett, aki ezt teljesíti.