Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Mojlepque #337 érdekességként aki nem olvasná a blogod: Miről szól ez a blog?
Az internetes pénzkeresésről rengeteg hiedelem kering. Akiknek sikerült, minden álma valóra vált. De az emberek 99%-a csalódással fordult el ezektől a lehetőségektől. Most én is mítoszvadász leszek.
Ezt a statisztikát nem tudom honnan vetted, vagy miből következtetted le, de ha statisztikai számítást végzek ez azt jelenti hogy csak minden 100. ember elégedett az MLm lehetőségeivel. Nos ha ez így lenne, akkor viszont minden MLm statisztikáját döntenéd meg, hiszen a megjvottak 80%-a válik előbb vagy utóbb MLm üzletépítővé, a többi meg nem, ők a kishitű emberek, akik mindenben a szállkát keresik.
nem tudom pontosan mennyi idős lehetsz, de gondolom hogy vagy legalább kb 60-70 éves, hiszen hazánkban csaknem 80-as évek óta vannak MLM cégek, azaz minimum 30 éves. Nos, bárhogyan is vesszük, egyetlen céget sem lehet kimeríteni annyi idő alatt, amennyinyi ideje megismerkedtél ezzel, hiszen köztudott tény hogy minden cégnek folyamatos fejlődése van vagy negatív vagy pozitív irányba, a működési elve meg mindegyiknek más, amit csak akkor van lehetőséged megtapasztalni, ha te magad is üzletépítő vagy. Viszont mivel nem vagy az, így azt is kétlem hogy egyáltalán a szomszédos sarki ABC fejlődési görbéjéből bármit is megtudnál állapítani. Ha érdekel az MLM rendszer, akkor nem egy olyan embert kéne megkérdezz aki nem ért hozzá, hanem pont egy olyant aki az Ászok Ásza, azaz pl Tonk Emilt! Vagy esetleg nézz utánna, hogy a brókercégek, az IBM, amazon.com illetve egyéb közismert nagy vállalatok miből élnek meg. Youtube.com oldalon is találsz rengeteg olyan videót, és kisebb filmet, amik mind azt bizonyítják be, hogy ezek és ehhez hasonló cégek mért ebbe csaptak bele, pontosabb legyek akkor ajánlom megtekinteni a Mibe érdemes belevágni? (előfordulhat hogy belekezdeni)című videót