817
Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Mojlepque
    érdekességként aki nem olvasná a blogod: Miről szól ez a blog?
    Az internetes pénzkeresésről rengeteg hiedelem kering. Akiknek sikerült, minden álma valóra vált. De az emberek 99%-a csalódással fordult el ezektől a lehetőségektől. Most én is mítoszvadász leszek.

Ezt a statisztikát nem tudom honnan vetted, vagy miből következtetted le, de ha statisztikai számítást végzek ez azt jelenti hogy csak minden 100. ember elégedett az MLm lehetőségeivel. Nos ha ez így lenne, akkor viszont minden MLm statisztikáját döntenéd meg, hiszen a megjvottak 80%-a válik előbb vagy utóbb MLm üzletépítővé, a többi meg nem, ők a kishitű emberek, akik mindenben a szállkát keresik.

nem tudom pontosan mennyi idős lehetsz, de gondolom hogy vagy legalább kb 60-70 éves, hiszen hazánkban csaknem 80-as évek óta vannak MLM cégek, azaz minimum 30 éves. Nos, bárhogyan is vesszük, egyetlen céget sem lehet kimeríteni annyi idő alatt, amennyinyi ideje megismerkedtél ezzel, hiszen köztudott tény hogy minden cégnek folyamatos fejlődése van vagy negatív vagy pozitív irányba, a működési elve meg mindegyiknek más, amit csak akkor van lehetőséged megtapasztalni, ha te magad is üzletépítő vagy. Viszont mivel nem vagy az, így azt is kétlem hogy egyáltalán a szomszédos sarki ABC fejlődési görbéjéből bármit is megtudnál állapítani. Ha érdekel az MLM rendszer, akkor nem egy olyan embert kéne megkérdezz aki nem ért hozzá, hanem pont egy olyant aki az Ászok Ásza, azaz pl Tonk Emilt! Vagy esetleg nézz utánna, hogy a brókercégek, az IBM, amazon.com illetve egyéb közismert nagy vállalatok miből élnek meg. Youtube.com oldalon is találsz rengeteg olyan videót, és kisebb filmet, amik mind azt bizonyítják be, hogy ezek és ehhez hasonló cégek mért ebbe csaptak bele, pontosabb legyek akkor ajánlom megtekinteni a Mibe érdemes belevágni? (előfordulhat hogy belekezdeni)című videót
  • sanyo1981
    Nagyon dícséretes dolog megvizsgálgatni egyes mlm cégeket. De szerintem egy FLP-t összehasonlítani holmi Netes fellángolásokkal... illetve nem is összehasonlítani, hanem: elhiszem, hogy van sikeres Netes mlm cég. Persze, jó ötlet. No de az FLP ilyen módon való népszerűsítése nem épp a cég üzletpolitikájának megfelelő. Hol érvényesül az igények felmérése?

Örülök a vállalkozásnak, hogy van aki nyakába veszi ezt a fontos dolgot, de hogy lehet annyi időd, hogy mindet alaposan megvizsgáld? Nekem 1 is bőven elég, nem kis erőfeszítés jól csinálni. Na és... hogyan döntöd el, hogy kinek melyiket mutatod meg? Vicces lenne, ha bemutatnám valamelyiket, és ha nem tetszik, folytatom a másodikkal, majd a köv. Lehet válogatni, nekem egyik sem jött be... ehe-ehe-hhhe

Szal ami ebben a bemutatóban van eléggé messze van a normál FLP munkától, de még messzebb van a MÁSOLHATÓSÁGTÓL!
  • Mojlepque
    termékek: a termékeket egyébként milyen szándékkal kerested anno?
    Étrendkigészítés, kozmetika, személyes higiénia vagy mi miatt?

Csak azért kérdem, mert nem mindegy hogy mit használsz, milyen célra
  • Mojlepque
    Ha 6 éve csinálod, akkor egyértelmű hogy nem lappangó szeszély én nem is erre írtam. Hanem ha mégis újra látnál benne perspektívát és folytatnád akkor sok ismerősöd már elfog utasítani.

Lehet én vagyok műveletlen, de milyen összefüggést vettél a lentebb írt személyek és a megszólalásom között?:D
  • lordolgok
    Sziasztok!

2. cikk. "...mindössze szívemből szólt, hogy hátha sikerül rábírnom téged hogy ne add fel pár csalódás után. Csalódni mindenhol fogsz, párkapcsolatban, munkában, vagy bármiben, ezez fognak megedzeni, és ezekkel tudsz határozottabb lenni időről időre.". Ezt tudom. Csak sajna - azt hiszem, ezt is leírtam már néhányszor - nem a munkát kerestem az FLP-ben, hanem a termékeket.
    6. cikk. "Ha nem volt alattad senki, akkor valóban nem csaltál meg senkit, csak önmagad és azt aki tudja hogy ezzel foglalkoztál, mert 2. talira azért nem fognak elmenni, mert lappangó szeszélynek fogja tekinteni részedről." Ne, pont ezért írtam, hogy a mi gondolkozásunk teljesen más. Nem tudom, hogy magyarázzam meg, hogy nem csaltam meg magam? Ha jól számolom, röpke 7 évvel vagyok idősebb nálad; úgy vélem, tudok felelős döntéseket hozni az életemről. 18 éves voltam, amikor felvettek a DM-be, azóta is ott dolgozok. Egy évvel később jött az Avon, a két fizetésből letettem az érettségit, és levelezőn végzem az egyetemet. Nem tudom, valószínűleg bennem van a hiba, de ezek mellett mindig jutott idő a szeretteimre. Lappangó szeszély? Nem hinném. Az ismerőseim látják, hogy már hatodik éve csinálom az Avont. Ez lenne a múló szeszély szerinted?
    8. cikk. Jézusom, nem ezt magyaráztam én is?

Agymosásról.

"Azaz gondolkodjunk: egy embert hülyére lehet venni, és agymosáson is áteshet, de több százat már nehezebb." Bocsika, tudom, hogy ez elég rosszindulatú lesz. Ahogy olvastam, rögtön eszembe jutott Uljanov tata, Dzsugasvili haver meg a jó öreg Dolfi bácsi. ???
  • Mojlepque
    Egyébként aki kételkedne ezek után is, őket várjuk hétfőtől péntekig minden nap, a Nefelejcs utca 9-11 szám alatt, a 18. kerületben 18 órakor, ahol megismerhet sok új csatlakozottat, és kérdésük esetén megtehetik ezt rengeteg sikeres és tapasztalt üzletépítőtől is!

Vagy ha azt is látni akarjátok mekkora ereje van egy csapatnak, és mért létezik hogy egymásnak vad idegen emberek egymást tapsikolják és örvendeznek, akkor március 28-án a Papp László Sport Arénába várunk minden kétkedőt, és üzletépítőt is egyaránt!
    Elővételben a jegy ára 2500Ft, helyszínen 3000Ft, ami magába foglalja a 2 koncertet és folyamatos képzést, ami reggel 10-kor kezdődik és általában 2-3-ig tart, kivételes esetben 4-5-ig, de ez csak azt mutatja, hogy jól érezzük magunkat és maradunk bulizni is picit.

Műsorrendet kérhettek tőlem, illetve attól a személytől aki titeket ismertetett az FLP-vel.
    Úgy gondolom ha abban a cipőben jársz mint én amiben jártam, hogy nem tudod fizetni a számlákat, és meg kell magadtól vonj sok mindent, csak hogy éppen ételre fusson, vagy csak független életet szeretnél élni kötöttségek nélkül akkor itt a helyed, és vállalom az nevem és arcom ehhez a kijelentéshez!
  • Mojlepque
    Elnézést mindenkitől hogy ilyen sokat írtam, de ami szívemen az a számon.
    Tegnap voltam az információs esten 6 órakor a Nefelejcs utca 9-11 szám alatt, az FLP budapesti bevásárlóközpontjában. Ezt mindössze azért írom, mert mióta FLP-zek, soha ekkora létszám nem volt még mint mostanában, mióta az euró árfolyama az egekbe szökött, illetve mióta ennyire meggyötri a "átlagos állással rendelkezőket" a hitelük fizetése végett. Közel 300-350 fő fér a terembe, mégis annyian jöttek el, hogy bőven voltak még 50-en akik álva kellett végig nézzék az információt.

Azaz gondolkodjunk: egy embert hülyére lehet venni, és agymosáson is áteshet, de több százat már nehezebb. Miért? Hát mert minden ember másmilyen, van aki elhiszi, van aki nem, van akit nem érdekel és elkezdi, van aki azért kezdi mert érdekli és van aki PILLANATNYILAG nem kezdi el.
    Ki járt rosszul? Szerintem az aki nem csatlakozott, hiszen ezzel megvonta magától a másodállásból származandó jövedelmét, amivel esetleg behozhatja az elmaradt fizetnivalókat. Továbbá a környezetétől megvonta az esélyét annak, hogy legalább megismerjék.

TE FELELŐSSÉGED AZ HA MÁSOKON SEGÍTESZ, DE AZ MÉG INKÁBB HA EZT NEM TESZED MEG! Jó döntést!
  • Mojlepque
    1. Cikk: Szponzor arra van hogy ezekben tudjon segíteni. Nem kizárt ok hogy kapsz majd kifogásokat, illetve olyan hülye indokokat hogy meghal rokon. Emberek 80%-a fog kifogást találni, ennek kezelését idővel te is megtudod tanulni. Nem arra kell megtanulni, hogy bárkit is rábeszélj, hanem ha szívedből végzed a munkád, akkor neki segíthess.

2. Cikk: ez az én szemszögemből egyet jelent: mivel nem ajánlottam fel hogy személyszerint szponzorálj át hozzám így sem anyagi sem pedig baráti érdekem nem fűz ahhoz hogy azokat elérhesd amit én magam is, mindössze szívemből szólt, hogy hátha sikerül rábírnom téged hogy ne add fel pár csalódás után. Csalódni mindenhol fogsz, párkapcsolatban, munkában, vagy bármiben, ezez fognak megedzeni, és ezekkel tudsz határozottabb lenni időről időre

3. cikk: Igazság szerint az üzletépítés alapja rajtad múlik, ami abban fejti ki erejét hogy elkezded megszerezni a találkozókat, és a szponzort megkéred hogy legyen segítségedre. Ha ezek ellenére sem hajlandó törődni veled, mert esetleg ő is korán adta fel, ilyenkor van lehetőség átszponzorálásra más személyhez, akár közvetlenül a legsikeresebbhez Berkics Mikihez is, ha épp ez az igényed.

4. cikk: Rosszul nem látod a dolgot, hiszen mindenkinek más kelti fel az érdeklődését, és más az ízlésünk is. Saját véleményed, ezért nem vagyok ellene.

6. cikk: attól ha te kilépősz a szponzidat nem fogod hátráltatni, hiszen ha fejlődni akar rajtad kívül is találhat bárkit, akinek célja a független élet. Ha nem volt alattad senki, akkor valóban nem csaltál meg senkit, csak önmagad és azt aki tudja hogy ezzel foglalkoztál, mert 2. talira azért nem fognak elmenni, mert lappangó szeszélynek fogja tekinteni részedről.
    Az hogy 1,5 évig 2 pontos volt nem jelent mást, csak hogy nem volt neki fontos annyira a változtatás, és igazság szerint ez nem is kell a te szemed előtt lebegjen hiszen ő szintjől függetlenül is lehetsz sikeresebb. Szponzim vonalán 2 inaktív manager is van első generációban, és ez felett persze vannak ezekhez csatlakozott személyek, akik már a manager szinten is tovább teljesítették, azaz több pénzt is kapnak és sikeresebbek mint aki megmutatta nekik.

8. cikk: nem hinném hogy a munkahelyre ahová beadod az önéletrajzod hogy minél előbb munkához juss, ahhoz a barátaid véleményét kéred... ...akkor itt mért tennéd.
    Gondolkozz csak el azon, hogy mennyire barát az a barát, aki a munkád miatt fog eltávolódni tőled... ...ha nekem lenne 1 ilyen ismerősöm is, akkor sem hagynám abba. Kell a vélemény bizonyos dolgokról, de ha engem a saját gondolataim végbevitelében próbálnak megakadályozni akkor kerülöm a társaságukat (ilyen nem volt még eddig)
    Illetve az Avon is MLM, hiszen ezt emelted ki, ugyan az a dolgod... ...érdekes megállapítást tettél a kifejezéseddel, mivel ezzel azt mondtad hogy amióta Avon-ozol az óta mindenki belépett és csinálja (ha ennél nem fordul elő a furcsálló barát efektusa)

Agymosásról: Az hogy te ezt a munkát végzed, és ez kihatással van a családra, nem tudnám agymosásnak nevezni. Hiszen személyszerint én ezt a munkát azért végzem, hogy idővel ha lesz gyerekem az ő iskoláztatását korlátok nélkül tudjam fenntartani, és megadhassak neki mindent, ami a személyes fejlődésére vonatkozik. Nem mondtam egy szóval sem hogy elvárom tőlük hogy ugyan ezt csinálják majd, hiszen nem rábeszélés a feladat mint elmondtam, hiszen itt mindenkinek kötöttség nélküli szabad joga a választás hogy akarja-e vagy sem. Nem egy olyan ismerősöm van FLP-ben akik ugyan ezért a célért kezdték el, még 4-5 évvel ez előtt, amikor a gyerekei középiskolába jártak, hiszen nem volt pénzük felsőokatásra, ellenben az óta fősulit végeztek a gyerekük, sőt a lánya orgonaművész, ha már zenészről is szó volt és folyton minden magasrangú művészeti kinevezést ér el. A gyerekek közül mindössze a lány ( a zenész) nem FLP-zik, mindössze használja, illetve 1-2 embert léptet be maga alá, termékhasználat végett, és nálunk sincs emiatt harag, hiszen a szülőknek nem hinném hogy az lett volna a cél hogy ezt csinálják a gyerekek, hanem megadhassák nekik azt amiről álmodtak, mivel ha nem FLP-ztek volna akkor orgonára se futotta volna, azaz sikerének alapjait nem tudták volna elhelyezni, hiszen egy orgona több millió Forint, és alkalmazotti fizetésből aligha tudna bárki is venni.

Elfogadom a személyes véleményed is ugya, viszont ha eljössz a 28-ai Succes Dayre, ami a Papp László Sport Arénában lesz megtartva ott is meggyőzödhetsz arról, hogy akiket eddig említettem nem mesefigurák, hiszen felkérést kap ezek közül nem kevés ember arra hogy megtartsanak 1-1 blokk műsort, és ilyenkor megismerheted a sorsukat, láthatod kik és milyenek voltak FLP előtt, és személyesen láthatod milyenek most, akár azt is hogy milyen körülmények között élnek. Elővételben a jegy 2500Ft helyszínen 3000Ft, ami magába foglal 2 koncertet is, és rengeteg olyan előadót akitől rendkívül sokat lehet tanulni.

Nem akarok senkit semmire rábeszélni, mi előtt bármelyik olvasó azt hinné mindegyik FLP-és ennyire lelkes mint én, amiket írok nem írnám ha nem lenne szívem és lelkem, hiszen 99%-ban tuti senkit se ismerek innen azaz sem baráti sem anyagi érdekem nem fűzödne a ti sikeretekért!
  • lordolgok
    Megpróbálom összeszedni a gondolataimat. Előre szólok, hogy megpróbálok személyeskedés nélkül írni, ha mégis így sikerülne, bocsánatot kérek! És valószínűleg ez is hosszú lesz.

1. Cikk: Az igazat megvallva ezen azért lepődtem meg (és azért mertem kétségbe vonni), mert ez számomra amolyan meseszerű volt. Amikor még az FLP-nél voltam, szponzimék mesélték először ezt a 3 gyeseres, GYES-en lévő anyukát, hogy milyen ügyes, stb. Amikor elértem a két pontot, szó volt róla, hogy ismerősök hozzám csatlakozzanak be. Szóltam a szponzimnak, hogy egy esetnél (férfi volt az illető, az az igazi kötekedő típus) hívni kellene ezt az asszonyt, hogy ő is be tudjon számolni a tapasztalatairól, mondván ha ezt ő (mármint a nő) meg tudja csinálni, akkor kötekedő faszikám is meg tudja... Lényeg az, hogy a nő nem került elő. Volt az a jellegzetes tologatás, hogy most nem ér rá, „kiderült”, hogy az ország másik felén van, meg ilyenek. Ezek után gondoltam rá, hogy ez 99%, hogy nem is igaz. A másik történetet a kisebbségi fickóról akkor mesélték, amikor azon rágódtam, hogy meg tudom-e csinálni a két pontot. Mindenesetre sok sikert kívánok a hölgynek, akiről beszéltél (és neked is). Kérlek hidd el, hogy ezt rosszindulat nélkül mondom (írom).

2. Cikk: Nos igen, pont ezt a válasz (vagy valami ehhez hasonlót) vártam volna a felső vonalamtól. „Kár”, hogy ezt az FLP-ből való kilépésem után és mástól kapom meg.

3. Cikk: Nálunk talán az volt a baj, hogy elég recsegős volt az az ág, amiben én is voltam. Most nem szeretnék nevesíteni, ha nem gond. Két hónap alatt sikerült a két pontot összegyűjteni, utána jött a stagnálás. Erről már azt hiszem, írtam már. Visszanéztem, tavaly júniusban írtam róla bővebben. Most csak minimálisat ismételnék meg belőle a megfelelő helyeken.

4. Cikk: El is tudom hinni, hogy voltál már pár mlm-es találkozón. Az, hogy neked az FLP jött be, miért zavarna? Te másképp döntöttél, mint én, és ennyi, nem kell túlbonyolítani. Nálam ez az mlm-cég az Avon. Amikor a volt osztálytársam felhívott, úgy gondoltam, hogy miért ne? Már előtte is hallottam pár szót az FLP-ről, gondoltam, megnézem. Nem ez volt a legjobb tapasztalatom, de úgy fogom fel, hogy ezzel is tanultam valamit. Bár lehet, hogy rosszul látom a dolgot.

5. Cikk: Ezzel egyet kell értenem. Ehhez csak ennyit tudok hozzáfűzni.

6. Cikk: Már júniusban is leírtam, hogy nekem csak sokadrangú cél volt a pontok gyűjtése. A termékek voltak a fő „célpontok”, hogy úgy fogalmazzak, a mellette befolyó összeg, amit visszaosztanak, csak mellékes pluszpontok. Na jó, nem mellékes persze a pénz se, nagyon kevés embert ismerek, akinek nem fontos a bevételi oldal (én személy szerint úgy gondolom, hogy a pénz nem boldogít, de a hiánya már rossz). Úgy gondolom, gondoltam, ha meg tudom mutatni a termékeket, hogy tényleg milyen jó minőségűek (ha visszaolvasod, látod, hogy ezt pl. sosem vitattam), akkor nagyobb az esélye, hogy megveszik. Magáról a kilépésemről csak annyit mondanék, hogy az, amit az FLP szemszögéből igaz. Rólam csak annyit, hogy alám még nem léptek be emberek ekkorra, így nem volt olyan ember, akit „megcsaltam” volna azzal, hogy kilépek fölüle. Amennyire én tudom, a szponzim még a kétpontosban van, pedig lassan másfél éve lépett be; lehet, hogy ez már rosszindulat, de nem hinném, hogy az én kilépésem miatt nem tud feljebb jutni. A kilépésem után csak annyit tudtam megtenni, hogy akik eddig tőlem rendeltek, azokat hozzá irányítottam.

7. Cikk: Úgy néz ki, saját magam ismételgetésébe fogok belefulladni. Magukkal a termékekkel nem volt gondom, szerintem nagyon jóak (végül is, ezért léptem be vagy mi). Csak ezek szerint egy rossz ágba léptem be. És bocsánat, de csak megkérdezem, hogy hol olvastad nálam, hogy a termékek nem használnak? (Ha nem nekem írtad ezt, akkor ezzel ne is foglalkozz.) Úgy gondolom, sok helyen sokszor írtam azt, hogy én elsősorban a termékek miatt léptem be, én is használtam és jónak találtam, és személyes okok miatt léptem ki, nem azért, mert bajom volt a termékekkel. Nem erről van (volt) szó. Csak egy olyan közegbe kerültem, ami nem felelt meg annak az előzetes feltételezéseimnek, mit az FLP-ről gondoltam. Ezért léptem ki, nem a termékek vagy maga az FLP miatt. Véleményem szerint az FLP nem rosszabb vagy jobb más mlm-cégeknél, és ennyi, kész. Ezen meglepődtem. És úgy vélem, a saját tapasztalataimról is írtam (néhol talán elég terjengősen is).

8. Cikk: „A haverok, rokonok megkérdezése igenis nagy marhaság, és nem is értem ez a gondolat honnan jött hogy ettől szép a világ ha ezekre adunk...” Bocsi, de ezt idéznem kellett. Számomra igenis ettől a szép a világ. Nem ismerlek, a baráti körödet sem, így csak a saját barátaimról tudok írni. Ha te azt tapasztaltad, hogy a barátok visszahúznak, hát istenem, ezzel én mit tudok csinálni? Akik nem tudják elfogadni a döntéseimet, azok 99%, hogy nem a barátaim. Az én baráti köröm szerencsére olyan, hogy ha nem is akadályoz meg a tetteimben, de legalább elfogadja a döntéseimet. Ez történt a belépésemnél és a kilépésemnél: megkérdezték, hogy miért léptem be, illetve miért léptem ki. Persze ez bővebb téma volt, de ez volt a lényege. Én nem tapasztaltam azt, hogy vissza akarnának húzni. Tudták, hogy az Avonnál már sikeresnek vagyok mondható, hogy így fogalmazzak. A „polgári” állásom a DM, emellett csinálom az Avont. A munkatársaim elfogadták, hogy ezzel egészítem ki a fizetésem (ez a „mellékes” kb. annyi, mint a „normál” fizetésem). A főnök is. Nem éreztem azt, hogy hátrányba lennék akár nála, akár kollégáknál, barátoknál, hogy mlm-mel foglalkozok. Magyarázhatnám tovább is, hogy mi a véleményem a barátságról meg egyebek, de úgy gondolom, hogy a véleményünk az eléggé különböző, és úgy érzem, nem tudlak 100%-osan meggyőzni arról, hogy igen, én boldog vagyok így. Ha tovább folytatnám, talán személyeskedés lenne belőle, aztán most két, egymásnak teljesen ismeretlen ember osztaná egymást?

Többieknek:
    Még talán pár szót erről az „agymosásról”. Erről is írtam már, de ezek szerint meg kell ismételnem: minden munka feltételez valamilyen lelki beállítottságot. Pl.: a családom. Nő vagyok, és már általánostól kezdve érdekelt a kozmetika. A nagyobbik öcsém dobos akar lenni, most fog érettségizni zeneművészeti iskolában. A kisebbik öcsém meg kovács akar lenni. Ezek egymástól elég távol eső munkaterületek, most kijelenteni azt, hogy valamelyikünk (vagy mindannyiunk) agymosott lenne, mert mondjuk egyikünk sem akar(t) jogász lenni, az hülyeség.
  • Mojlepque
    Ez meg szintén gratulációt érdemel!

Lordolgok: elfelejtettem írni még az irományomhoz (bár így is hosszúra sikeredett) azt, hogy ahhoz hogy az FLP-be munkát fektess nem jelenti hogy a főállásod ezért felkéne adni. Sőt személyszerint nem is ajánlom!
    Nem mindenki fog ugyan olyan sokáig kitartó maradni mint a legsikeresebbek, hogy évtizedeken át műveljék ezt, ezért is van hogy a saját jelöltjeim érdekében szólok is 1-2 szót ez érdekében, hogy mellette jó ha másik pénzforrás is van, egyrészt mivel anyagilag rendezettebb, továbbá idővel tudja leépíteni főállását, ha annyit fog hozni az FLP a konyhára mint a volt főállása.
  • Mojlepque
    Sanyo: gratulálok az eredményhez teljes szívemből, és kívánom hogy legyen még rengeteg ilyen jó tapasztalatod!

Ez mindenkinek szól: Bárki, aki hasonlóan szkeptikus mind lordolgok, nyugodtan írhat nekem személyesen is akár, sőt mi több fenntartom a találkozás lehetőségét is kötöttségek nélkül. Szívesen találkozok bárkivel akár csak 1 kisebb beszélgetésről volna szó pl kávé mellett, akár hosszan tartó megbeszélésről.
    Vannak olyan dolgok, amiket négyszemközt célszerűbb és egyszerűbb is átbeszélni, főleg ha nektek is sok kérdésetek van, esetleg saját szemetekkel szeretnétek megtapasztalni nekünk, azaz FLP-seknek a motivációját, és azokat a dolgokat amiket elértük ez által, és benne.
  • Mojlepque
    1. Cikk: Ha gondolod továbbra is fenntartom a lehetőséget arra, hogy személyesen megismerkedjünk, és bemutassak neked személyesen olyan személyeket, akik a példámat képezik.
    Elkéne gondolkodnod mielőtt írsz, hiszen honnan venném a bátorságot ilyeneket össze hordani, ha nem lenne igaz, hiszen az is megeshet hogy ismerjük egymást, csak erről te nem tudsz, azaz hazugságon fognál és nem lennék hiteles. Ha ezt egyszer is megteszi bárki az életben utánna hozzá nem fordul senki, ezért sem teszem meg ezt...

2. Cikk: Igen jóltudod kb a 30-as évektől sorra nőnek ki a Multi Level Marketinges vállalkozások, csak tudod nem mindegy az hogy miben tevékenykedik. Fontos az hogy az adott cég mióta és milyen körülmények között alakult, fontos a fejlődési grafikon, az üzleti terv, a termékek összetétele és hatásai és számomra az is hogy milyen céllal alapult meg.
    Nagyon büszke vagyok arra hogy az FLP mikróvállalkozója vagyok, hiszen tudom hogy a termékek megvételénél nem csak magam sikerét és egészségét ápolom, hanem olyan emberekét is, akiknek erre nincs lehetőségük. Az összes megvásárolt termék árából mindössze 40% kerül kiosztásra jutalék és ösztönző formájában együtt, a többi pedig a kutatói munka tovább fejlődését szolgálja, ami lehetővé teszi hogy napról napra jobb minőségű terméket kapjunk kezünkbe, lehetővé teszi oktatási, egészségügyi és orvosi létesítmények létrehozását.
    Ha gondolod erre is külön kitérhetek, hogy hol és mikor milyen létesítményt nyitott az FLP jótékony célból, bár kétlem hogy napi 8 óra meló mellett jutna időd ezeket végig olvasni, hisz gondolom családod is van.
    115 milliárd USD meg kérlek szépen rendkívül kevés pénz ahhoz képest, hogy az általános forgalmi termékekre mennyit költenek évente a lakosok, amik ráadásul még csak nem is az egészségüket vagy pénztárcájukat támogatja. Az általános tisztálkodási, egészségügyi és egyéb forgalomban lévő termékek közül közel 98% tartalmaz kőolajat, illetve olyan összetevőket, amikkel egyébként más esetben betegségeket "gyógyítanak". Pl rákosoknak a szerük kőolajból készül, és azért ebből mert ez tudja elgyengíteni a szervezetüket annyira, hogy a beteg sejtek ne jussanak táplálékhoz.

3. Cikk: Amint többször kifejtettem napi 1,5 órát szánok a fejlődésemre, ami őszintén szólva kevés egyébként, ugyan akkor a fejlődésemhez képest még sok is. Ebben az időben benne van az egyeztetés, előzetes beszélgetés a kedves meghívottal és az információ. És mivel hatékonyságra pályázok, így 1 találkozón van amikor 5-6-an is vannak, így ezért spórolom meg magamnak a többi 6,5 órát amit más esetben beosztottként tűrnék.
    Soha nem volt még olyanra eset hogy 24 órában kellett volna készültségben állnom, eddig soha senki nem zavart fel álmomból, illetve szabadidős tevékenységeimben sem zavartak meg. Ha neked 24 órán át készültségben kell lenned annak az okait magadban keresd: pl nem ismertetted meg jelöltjeidet és új munkatársaidat minden olyan dologról, amit tudniuk kéne, vagy esetleg ők is a te módszered alkalmazzák, ami esetleg nem annyira hatásos.
    Aki csatlakozik hozzád azt fogja csinálni amit tőled lát, vagy éppen azt amit nem. Tegyük fel, ha te csak mondod nekik hogy csinálják és közben azt látják te se dolgozol. Ellenben ha látják hogy lelkes vagy és 1000-el csinálod akkor 90%-ban ezt is követik, a 10% meg aki tátott szájjal várja a galambot...

4. Cikk: Titka minden munkának van, hiszen minden munkának más a hatékonysága, a terméke, és minden egyéb ilyensmi. Hidd el fiatal korom ellenére már voltam 1-2 MLM információn, de egyik sem tudta felkelteni az érdeklődésem annyira mint az FLP, hiszen ez adott nekem egy olyan elképzelést ami eddigiekhez képest sokkal jobban tetszett, továbbá az elképzelés gyakorlatban pozitív jellegű tapasztalatokat is adott.

5. Cikk: Te magad vagy a termék, hiszen amikor te vagy a szponzoroddal együtt információt tartasz akkor magad adod el, hiszen te vagy a reklám. Aki végig hallgat vagy ismeri a céget és a terméket vagy nem, így ez esetben te hatásodra lehetséges az, hogy érdeklődni kezd a termék iránt.
    Sokat jelent az is, ha a meghívotaddal mély kapcsolatot tudtál kialakítani, hiszen bizalmasabb módon tudod elkápráztatni, mint ha csak egy futó barátságból származó személy lenne, akivel pár szót beszéltél.

6. Cikk: Nem vagy lojális. Kifejtem mért és kérlek ne haragudj már rám:
    Felkerestél xy személyt, azzal hogy megismerkedtél egy marha nagy lehetőséggel, egy olyan jövőképpel, ami neked mindig is a célod volt. Mivel a mi feladatunk 1. sorban a bizalom szerzés, így a meghívottaid bizalmát innen kezdve örökre elveszíted amint abba hagyod, és ha lenne egy másik MLM cég vagy bármi pompás ötleted, ahová újra ilyen lelkesen hívnád meg őt, élből vissza is fog utasítani. Hiszen abban a pillanatban ahogy elhatározod hogy abba hagyod, azt sugárzod magadból hogy nem érdekel téged sem az üzlet, sem a termék, és sem azok a személyek akik a te segítségeddel szerettek volna 2 biztos talpon álni ebben a bizonytalan anyagi világban.
    Nem akarok közönséges lenni, de köztudott hogy a törzsvásárlói kártya kiváltásánál a meghívottad vagy jelölted pénzt költ a termékekre, és főleg ilyen magas euró árfolyam mellett mint most, talán nem kevés pénzébe fog telni neki a 2 pont megvétele, azaz alapköve a hálózatépítésnek. Nem azt mondom ezzel hogy ő megszívta hogy megvette, hiszen legalább natur anyagokból készült készítményeket tud használni, ami egészségmegőrzésre alkalmas. Azt szívta meg, hogy a bizalmad önzetlenül viszonozta, mert megvette esetleg a 2 pontot 100.000Ft-ért egy durva vagy átlagos esetben, és ezért segítséget sem kap tőled, hogy hogyan tudna elindulni, és érvényesülni.
    Azaz nem vagy lojális, hiszen meghívtad pl Maris nénit, aki várta a nagy változást, miközben te cserben hagytad, és ettől fogva a kapcsolatotok halványulni fog, hiszen bizalmatlan lettél a szemében...

8. Cikk: Igazság szerint ez a csalódottság efektusa, amit te műveltél, hiszen a terméket, a céget próbáltad besározni. Csalódott vagy mert nem tudod feldolgozni hogy miként lehet ennyire motiváltnak maradni, és hogy létezik hogy valóban "futószalag módra jönnek ki a sikeresebbnél sikeresebb emberek". Ha valamiben nem voltál elég motivált, és kitartó akkor nem azzal fogod sárba tiporni a vállalkozást ha mindenféle meséket szősz, hanem ha a saját tapasztalatodról beszélsz. Példaként: Házasságot kötsz Julival, akit rendkívül szeretsz mégis idővel a kapcsolatotok megromlik akkor a következő vő jelöltnek úgy sem fogod azt mondani hogy válassza a Julist, mert istenien főz pl, hanem próbálod a negatív oldaláról megközelíteni, mert féltékenységből és irigységből nem leszel hajlandó eltűrni hogy a vő jelölt esetleg mégjobb kapcsolatot alakíthasson ki Julissal, a volt feleséggel...
    Az hogy a termék nem használ ezt kikérem mindenki nevében, hiszen a világon nincs 1 olyan dolog sem amire ne lenne reakció. az hogy nálad a termék használata alatt a várt dolgok nem következtek be történhet amiatt hogy jó az anyagcseréd; kvázi egészségügyileg nagy változást nem veszel észre; vagy nem használtad az ajánlott mennyiségben az ajánlott ideig, azaz nem adtál időt neki.
    Nekem sem úgy volt hogy hétfőn megittam a natur gélt és keddre változott az immunom. Nekem is elég sok idő kellett, én kb 4 hónapig ittam folyton, mire hatást vehettem észre. Nem éreztem magam betegnek és a doki se mondta rólam, mégis 4 hónap ivógél ideiglenes beszünetése után észlelhettem hogy a közérzetem sokkal jobb mint a gél ivása előtt pl.

9. Cikk: A haverok, rokonok megkérdezése igenis nagy marhaság, és nem is értem ez a gondolat honnan jött hogy ettől szép a világ ha ezekre adunk...
    Köszi ezt a közhelyes beszólást, hiszen kellett ez is, hogy megérthesse a többi olvasó mért vagyunk egyre többen:
    Nem azért nem ajánlott, hogy agymosáson essél át, hanem azért, mert köztudott tény, amit orvosi és pszichikai kutatások is kimutatnak hogy ha valakinek egy hasonló lehetőségről adsz információt ellenezni fogja, negatív oldaláról közelíti meg, mert nem fogja azt a célt szolgálni, hogy téged segítsen a sikered útján. Egy átlagos történet lesz pl ez is:
    Ha valaki pl a belvárosban robog egy átlag autóval és mellette elsuhan egy szép, az illetőnél drágább autó egyből azt a reakciót hallod: Honnan lopta? vagy azt hogy Apuci jól tejelt neki is... ...nem hinném hogy újat mondok azzal, hogy a magyarok egész Európában a legbetegebb nép, minden tekintetben, hiszen ezt hallani a csapból is már.
    Ez főként a negatív hozzá állásnak köszönhető, mert aki ezeket a szavakat mondja egyértelmű hogy azok közé sorolható aki nem mer változtatni, hagyja elúszni a lehetőséget az orra előtt. Sokan nem mernek belevágni, mert félnek tőle, mindig fogsz kapni kifogást is például hogy: Nem vagyok erre képes; Én nem vagyok olyan stb stb.
    Ilyenkor fel lehet neki hozni a híres neves magyar találmányokat, ami a világot képes volt megváltoztatni pl az első robbanó motoros autó, a turbinák, gyufa, golyóstoll stb... ...Ezek után senki ne mondja nekem hogy nem képes ilyen piti dolgot ellátni amit végzek én, és a többi hálózat építő.

Mert igenis merem kijelenteni, hogy ez piti munka, és azért merem kijelenteni, mert rajtam kívül is sokan végeznek piti munkát, csak őket nem fizetik annyira meg, nem becsülik őket meg, nem jutalmazzák őket hűségükért és munkájukért...

Egyébként nagyon örülök annak hogy te 150.000Ft-ot keresel, és még jobban annak hogy elégedett vagy vele.
    Egy szóval nem akarom azt mondani hogy ezzel butatásogot követsz el, hiszen (elnézést megint talán durva leszek) nem kell mindenki hálózatépítő legyen, hiszen kell aki kiszolgál minket a boltban, benzinkúton, postán stb helyen...
    Erre mindössze annyit tudok mondani, ha van gyereked, hogy csak őt és a családod fogod megfosztani egy fix anyagi forrástól, és minden mástól amit tudna nyújtani az FLP neked és neki.

18 vagyok ugyan, de azt már most tudom hogy nem akarok ugyan olyan életet élni mint a szüleim. Tisztelem és becsülöm őket, rendkívül ügyesek. Nem akarok nagyképű lenni, de például az ő nevéhez fűzödik az Astorián látható East-West Bussiness Center, a Művészetek Palotája, Sience Park és sok más épület komplexum építése, azaz valóban ügyes és sikeres. De mind ez csak karrierben mondható el, hiszen munkája oly annyira lefoglalta hogy most 50 évesen látja azt hogy mindenki kiszállt a családi fészekből, és most próbálja behozni az elmaradt éveket, ami idősebbik nővérem esetében 25 (szeptemberben lesz 26.) év, fiatalabbik esetében 22 és esetemben lassan 19.
    Felkelt hétfőn, megreggelizett, elment dolgozni, utánna haza jött, megkajált, olvasott, talán még kicsit dolgozott, megmosakodott és aludt... ...ugyan ez egészen péntekig, sőt volt hogy hétvégéken is. Évente maximum 2 hétre voltunk nyaralni, abból 1 hét otthon míg munkáját kipihente, és 1 hét rokonoknál, ahol tovább folytatta vagy a munkát vagy a napokig tartó alvást.
    Persze ebben is lehet jövőképet találni, de nem a főnökeim vágyát akarom megvalósítani, főleg nem annyi pénzért, amennyit ők gondolnak.
    Gondolj bele szerintem neked is van olyan amikor egyik héten nagyon nyomod a melót, pörögsz ezerrel, de gondolkodj el... ...nem hinném hogy az alatt kapsz jutalmat munkádért, sem elismerést.
  • sanyo1981
    Sziasztok.
    Nekem spec leesett az állam, amikor a sok sensitive/száraz bőrre való hatástalan cucc után 2 hónap FLP termékfogyasztás múltán rájöttem, hogy elmúlt a téli bőrproblémám. Na most akkor ilyen szuper terméktapasztalattal miért ne csinálnám?
  • lordolgok
    Rég voltam már itt...
    "Mi vonalunkban (Molnár Zoltán a szponzim, és Knisz házaspár a felsővonalam) van olyan hölgy, akinek mindössze 8 általánosa van, és eszméletlenül félénk volt, nem mert beszélni, sőt amikor még takarito volt sokszor úgy ment el dolgozni hogy lehetőleg ne legyen nagy forgalom se, ne találkozhasson "véletlen" sem másokkal, és igy is ment haza. Most meg ott tartunk hogy a lehengerlő stilusának köszönhetően hónapról hónapra halad a "szamérlétrán", folyamatosan újabb és újabb sikereknek örvend, van önbizalma, önbecslése, és mer beszélni, sőt ami a legfontosabb hogy társaság közpotnú lett és ennek köszönhetően hatalmas erővel tör fel." Furcsa. Ez már a haramdik változat, amit hallok. Volt ugye a 3gyerekes, GYES-en lévő anyukat, aki előtte is minimálbéren volt, illetve a 8 általánossal rendelkező, kisebbségi, alkoholproblémákkal küzdő fickó.

"Ha agymosás is lenne ez az egész dolog, akkor mért működne egyre nagyobb sikerrel évről évre, mért van hogy közel 140-150 országban elérhető, és mért van, hogy mindenki jól érzi benne magát és jól keres, ha van benne annyi lelkesedés, mint amikor egy átlag ember hitelt vesz fel..." Ne haragudj, ezt nem értem. Igaz, minden bizonnyal kevesebb időt töltöttem el az FLP-ben, mint amióta te benn vagy. Amikor ezt megkérdeztem a felső vonalamtól (ez amolyan "globális" mlm-kérdés volt nálam, mert érdekelt), "elzavartak", hogy úgy fogalmazzak. Úgyhogy tőled is megkérdezem, hátha tudsz segíteni: úgy '34-től vannak MLM-láncok; "Az MLM lassan kiszorítja az összes többi kereskedelmi formát, mert hatékonyabb náluk. Nincs messze az az idő, amikor a hagyományos bolti kereskedelem kihal, s helyette az alapvető termékeket is hálózati kereskedelemben forgalmazzák. Az MLM-ben mindenki megtalálja számítását: ez a kereskedelmi forma szinte futószalagon gyártja az anyagilag független, elégedett embereket szerte a világon. Az alapgondolat e téren: „Aki kimarad, lemarad!”" - ezt hallottam mindenkitől. De azóta eltelt majd' 80 év. Nem értem, hogy miért nem következett be már ez. Az összes mlm-forgalmazás 2006-ban 115 milliárd US dollár volt, ez viszont a világ kereskedelmi forgalmának töredéke. Ez nem fért a fejembe.

"Örülök hogy nem vagyok normális, hiszen ami normálisnak számit azt sajna a társadalom 95%-ban megfigyelheted... ...minden nap elmész melózni reggel (vagy amikor kell), alig vagy a családdal, közben az ismerőseid távolódnak mellőled, és szórakozásra is kevés időd marad, és mivel itt ez a válság vagy mi, ezért még nyaralásra sem fogja futni, mert a te főnököd nem azért fog dolgoztatni hogy jutalmul kaphass utazást, házat, autót, egészséget, na meg hogy többet keress mint ő..." Ez igaz. Csak én úgy tapasztaltam - ez persze saját tapasztalat - hogy az FLP-nél gyakorlatilag a nap 24 órájában készen kell állni, hogy mikor telefonál az alsó vonalad, a felső vonalad, a nyílt nap(ok), a kiscsoportos beszélgetés, plusz ugye "elbeszélgetni" a bartáainkkal, hogy jöjjön el. Kb. ugyanannyi idő marad szabadon, mint ha egy 8 órás munkahelyünk lenne. Írtam már lentebb is, csak megismételni tudom: személy szerint én munkatársaimnak és nem barátaimnak tekintem azokat, akikkel csak a munkáról lehet elbeszélgetni, és mondjuk a közös mozizás felvetését is ügyesen áttereli az FLP-re.

"itt egész képet kaphattok az esetben ha foszlányok maradtak meg, esetleg szívesen ismerkednétek meg sikeres üzletépítőkkel, akik ugyan olyan átlag emberek voltak max 1 éve mint ti is, ha még nem vagytok az FLP titkának a birtokában." Szerintem nincs olyan, hogy "az FLP titka", vagy "az mlm titka". Itt csak annyiról van szó, hogy ki mit, mennyit akar.

"Egyébként ha valakit az FLP-vel kapcsolatban megkeresnek azért teszik, mert bizalmat szavaznak neki, mert az aki bemutatja neked lelkes, mert tudja hogy ennél fantasztikusabbat még nem látott-hallott..." Ez tényleg így van. Csak egy a baj ezzel: nem a terméknek szavaznak ezzel bizalmat (lehet, hogy még életükben nem hallottak a termékről/hallottak róla, csak nem használták), hanem neked, mármint annak, aki előttük ül, és ragyogó szemekkel ecseteli a dolgokat.

"Ha te meg képes vagy abba hagyni, ez azt mutatja meg hogy nem vagy lojális, és képes lennél cserben hagyni azokat az embereket, akik biztak abban, hogy majd segited őket." Figyelj, ezt te így fogod fel. Te dolgod. Én máshogy. Megpróbálom megfogalmazni az én véleményemet is. Igen, képes voltam abbahagyni, bár nem érzem azt, hogy ezzel nem voltam lojális hozzájuk. Próbáld meg a másik oldalról is nézni: aki - tegyük fel - otthagyja a munkáját, hogy már teljes erejéből az FLP-re - vagy bármelyik mlm-cégre - tudjon figyelni, a régi munkahelyén ugyanezt érzik. És igen, ők is, az ottani munkatársak is azt érzik, hogy az illető cserbenhagyta őket, nem lojális, bíztak abban, hogy segíti őket. Az illetőt emiatt - hogy kilépett, és már csak az FLP-re koncentrál - még nagyobb szeretettel fogadják, elfogadják a döntését, támogatják. Fordított esetben ő a világ hülyéje, hogy egy ilyen kiváló lehetőséget elszalasztott. OK, tudom, nem én vagyok a világ legokosabb embere, de amikor a kelleténél hülyébbnek néznek, az már zavar. Amikor elmondtam a szponzimnak, hogy miért lépek ki /amit már az előző kommentjeimben is leírtam; ezek másoknak apróságok(nak tűnhetnek), de nekem ezek komoly fejtörést okoztak/, először elnevette magát. Csak addig, amíg közöltem, hogy komolyan gondolom. Megkaptam én is, hogy ez a világ legjobb bulija, hülye vagyok, ha kihagyom, stb., de ez nem tud érdekelni. Tudod, azt mondom, hogy én boldog vagyok az általad lefikázott munkaidőmmel, barátaimmal, ismerőseimmel, és - ami fontosabb - rokonaimmal. A hetek, hónapok folyamán ugyanis csak arra lettem figyelmes, hogy még a közeli családtagok is elkerülnek. Egyszerűen megunták, hogy elhatalmasodott rajtam az "FLP-láz", és öt percen belül már ez lesz a téma.

"Hát azért az már gáz ha tőled rendelnek, hiszen az üzlet politika is tiltja az árúk eladását, meg a Kósa L Adolf, vagy bárki más elmondja hogy üzletépítésből lehet csak megélni..." Szerintem te is tudod, hogy értettem, nem kellene azért mindenbe belekötni...

"Egyébként ha valaki nem ismeri a terméket és az FLP-t akkor minek nyilatkozik róla?" Azt azért tegyük hozzá, hogy elég időt eltöltöttem az FLP-ben, hogy ismerjem a termékeket és magát az FLP-t...

"Egyébként az meg nem kicsit rossz ötlet volt hogy egyből haverokat kérdezel ilyenekről meg, hiszen helyetted mindenki okosabb..." Fú de barom volt ez a fickó/csaj, meg merte kérdezni(!!!) valamelyik ismerősétől, hogy mi a franc az az mlm, ez aztán a bátorság... igen, lehet, hogy "helyettünk mindenki okosabb", de hát így szép az élet, nem?

Ez, amit leírtam, nem ellened irányul, hanem maga a mentalitás ellen. Mindenesetre én boldog vagyok a munkahelyemen, a fizetésem is jó (150.000 feletti, ha tudni akarod), ezzel én tökéletesen elégedett vagyok. Egyébként kösz, nálam minden rendben van.
  • Szabolcs Bayern
    Sziasztok!
    AZ én véleményem a következő: megvettem a dobozt első lépésbe! Kipróbáltam a sampont (mellesleg mindig korpás, zsíros volt a hajam, semmi nem használt még a méreg drága sampon sem!!!!) és már egy mosás után a hajam olyan dús volt, mint az oroszlán sörénye, aztán másnapra a korpa eltűnt! A krémektől elkedzve a vitaminokig mindent kiprobáltam és kipróbáltattam! Az eredmény mindenkinél ugyanaz volt, mint nálam! Elsöprő siker!
    A vállalkozás! Meglátásom szerint, ha valaki komolyan gondolja, és a megfelelően hív meg egy ismerősét tájékoztatóra azmár félsiker! Mert a mai Magyarországon csak és csak az a normális, ha egész nap dolgozunk, mint az állat, hogy megéljünk, a keresetünk felét elviszi az adó + az a rohadt magas ÁFA rendszer!nem merünk belekezdeni semmibe, félünk az ismeretlentől, holott kiváló csapat dolgozik mögöttem egész nap, hogy engem mihamarabb feljebb tegyenek!
    Megjegyzem azt is, hogy sok barátom úgy kezeli az egészet, hogy egyszerűen lenéz! Na ilyenkor derül ki, hogy ki a barát! Mellesleg nem gondoltam volna, hogy annyire rendes emberek csatlakoznak ehhez a céghez, hogy már már a családomnak érzem őket!
    Egyenlőre ennyit tudtam dióhéjban hozzáfűzni! A tapasztalataimat megfogom osztani mindenkivel, a jót és a rosszat egyaránt!
    A végén megjegyezném, hogy gyári melós vagyok, havi 100.000 ft-ot keresek!
  • Mojlepque
    Egyébként bárki aki olvassa a fórumot, nyugodtan hozzá szólhat, hiszen véleményeket várunk, a termékekkel, és az üzlettel kapcsolatban is.
    Mindenkinek a figyelmét felhívnám arra, hogy egyébként minden hétköznapi napon 18 órai kezdéssel szokott a budapesti bevásárló központban információs nap, ahol a vállalkozás alapítóiról, alapjairól, a termékekről és magáról az üzleti lehetőségről van szó, itt egész képet kaphattok az esetben ha foszlányok maradtak meg, esetleg szívesen ismerkednétek meg sikeres üzletépítőkkel, akik ugyan olyan átlag emberek voltak max 1 éve mint ti is, ha még nem vagytok az FLP titkának a birtokában.
    Fontos hogy belépés csak kártyával rendelkező személlyel lehet, azaz akinek van törzsvásárlói kártyája, így a kedves ismerősötök aki ajánlotta valaha az FLP-ét, vagy az infórmációs bemutatót kérjétek meg hogy tartson veletek, vagy karoljatok fel egy FLP üzletépítő személyt, hogy minél hamarabb megtudjátok mitől tudunk mi FLP-sek ilyen nagy szeretettel beszélni a munkánkról
  • Mojlepque
    Bocsi, de én ezt közhelyesnek vélem...

Akinek nincs elég kitartása, és nem tud eredményt faragni, annak ez a véleménye...
    Az egész arról szól hogy személyiség fejlődésen ess át, és nem azért hogy megfelelj a sznob és egyéb ilyensmi társadalomnak, hanem mert ahol egy bizonyos ember tart (anyagilag, családilag, szellemileg stb) az a saját bizonitványa magáról... azaz mindenkinek az élete annyit bir el, amekkora a személyisége... ergo ha nem tanulok akkor buta maradok.

Ha agymosás is lenne ez az egész dolog, akkor mért működne egyre nagyobb sikerrel évről évre, mért van hogy közel 140-150 országban elérhető, és mért van, hogy mindenki jól érzi benne magát és jól keres, ha van benne annyi lelkesedés, mint amikor egy átlag ember hitelt vesz fel...
    Nekünk ezt nem kell megtennünk, hiszen számunkra az átlagos élet az agymosás, amikor napról napra azzal etetnek hogy melyik hitel mire jó, és mért kell felvegyük...

Örülök hogy nem vagyok normális, hiszen ami normálisnak számit azt sajna a társadalom 95%-ban megfigyelheted... ...minden nap elmész melózni reggel (vagy amikor kell), alig vagy a családdal, közben az ismerőseid távolódnak mellőled, és szórakozásra is kevés időd marad, és mivel itt ez a válság vagy mi, ezért még nyaralásra sem fogja futni, mert a te főnököd nem azért fog dolgoztatni hogy jutalmul kaphass utazást, házat, autót, egészséget, na meg hogy többet keress mint ő...
  • llaszlo
    De jó, hogy mindenhol van egy csomó negatív arc aki mindenben csak a rosszat látja. Az nem igaz, hogy minden FLP-s jó arc. Mert vannak arogáns és erőszakos emberek is. De ha valaki egy jó csapatba kerül akkor ott nem lesz gond és nem fognak a közvetlen ismerősei elfordulni tőle. És igen megváltoztatja az embert, de ha jó csapatban vagy akkor jó irányba, önbizalmat ad, magabiztosságot, és PÉNZT. Az én szponzorom nagyon jó fej és rendes ember. Nem a pontharácsolás a lényeg a csapatban hanem, hogy stabil szinteket építsünk ki. Aki a Berkics Miki féle Turbó Start szerint dolgozik és betartja az ott leírtakat annak biztos nem lesz gond azzal, hogy egy stabil jól működő csapata legyen. Ha valaki elég kitartó ehhez az üzlethez és minden nap CSAK 1 az az 1 emberrel beszél erről, akkor egy éven belül igazgató lesz. Ez a nagy számok törvénye. Én már kiszámoltam mikorra leszek igazgató, ha így dolgozom továbbra is. És úgy néz ki még egy év sem kell hozzá.
  • Christiansen
    itt a pont.

kicsit visszaolvastam, vicces volt látni kik azok akik már régebb óta bennevannak és gyakorlatilag már-már maguk előtt is az igazolást
    próbálják bizonygatni..

Blasta-nak igaza van, agymosás
    sajnos nagyon megváltoztatja az embert az egész, a külső
    környezet majd szépen elfelületesedik majd eltávolodik meglátjátok...
  • Mojlepque
    Na, és gondolom van itt olyan ember is, aki olvassa a fórumot, csak nem szól hozzá, mert nem mer, vagy nincs kedve belépni.
    Nem volt szó azokról a személyekről akik a ti ismerőseitek... ...ha még nem kezdted el a saját FLP vállalkozásod épiteni akkor sincs még késő, higyjétek el, nem érdemes azon agyalni hogy melyik ismerősötök fog érdeklődni utánna, melyik nem.
    Tudom lehet ezt sokan nagydumának hivjátok... ...de csak saját és partnereim példájából indultam ki, akiknek ellenkezője történt meg. Sőt ha rosszat akarnék, akkor nem irnék ide sem személyszerint, mivel nincs sem anyagi, sem kapcsolat beli érdekeltségem azzal hogy jó üzletemberek lehessetek, és visszakapjátok a szabadságotokat és minden egyebet, amiben hiányt szenvedtek.

Annyit tudok mondani: Ha már ismeritek az FLP-ét, akkor ne rösteljétek felhivni azt a személyt akitől megtudtátok, vagy akitől segitséget kaptatok abban, hogy újra lelkesen végezzétek!
    Ha nem ismeritek akkor meg kérlek menjetek el infóra a központba, ahol olyan jeles munkatársaink tartanak róla beszámolót mint Kósa L Adolf..., vagy keressétek fel ismerőseitek között azt, akiről úgy hallottátok hogy ezt csinálja.
  • Mojlepque
    Köszönöm a jókivánságot, viszont kivánom neked és mindenki másnak!

Valamilyen szinten kell talpraesettség, és a többi, amit emlitettél, de ez sincs meg mindenkiben alapból, viszont ezek is fejleszthető képességek. Mi vonalunkban (Molnár Zoltán a szponzim, és Knisz házaspár a felsővonalam) van olyan hölgy, akinek mindössze 8 általánosa van, és eszméletlenül félénk volt, nem mert beszélni, sőt amikor még takarito volt sokszor úgy ment el dolgozni hogy lehetőleg ne legyen nagy forgalom se, ne találkozhasson "véletlen" sem másokkal, és igy is ment haza. Most meg ott tartunk hogy a lehengerlő stilusának köszönhetően hónapról hónapra halad a "szamérlétrán", folyamatosan újabb és újabb sikereknek örvend, van önbizalma, önbecslése, és mer beszélni, sőt ami a legfontosabb hogy társaság közpotnú lett és ennek köszönhetően hatalmas erővel tör fel.
  • Z
    Hejj, az a jó kis agitprop. Nekem tetszik az őszinte, tiszta lelkesedésed. :DDD

"Azt hogy mennyi vagyok, csak azért irtam le, mert lehet példát venni, hogy nem csak agyon iskolázott emberek, vagy idősebb korosztály tudja megcsinálni... ...bárki megtudja, aki képes elhinni hogy változtathat!" --- egyébként elárulom, hogy az agyoniskolázott emberek lehetnek sikeres emberek, de egy ember életének sikeressége inkább függ az egészséges mértékű agressziótól, tettrekészségtől, a helyezkedni tudástól, az ügyeskedéstől, és más hasonló dolgoktól, mintsem a tanulástól, műveltségtől. Persze tanulni fontos, csak nem mindig az iskolák által leadott tananyag, majd a suli elvégzésével szerzett végzettség kínálja hosszú távon a nagyobb előrelépési lehetőséget.

Ja, és sok sikert!
  • Mojlepque
    Persze elnézést mindenkitől, akinek bántónak tűnnék, vagy nagyon szó kimondónak, én ilyen vagyok.
    18,5 éves vagyok ugyan, de eléggé tudom mit akarok az élettől, mit álmodtam meg kissrácként, mikor játszadoztam a gondolatokkal, és nem fogom hagyni hogy a társadalom 95%-ba tartozzak, hiszen a magamban rejlő lehetőségeket, és tulajdonságokat még nem leltem fel, és nem akarok ugyan olyan halált halni mint a legtöbb, hogy eltemetik és semmi maradandó nem marad róla a fényképeken és 1-2 vicces eseményen kivül!
    Azt hogy mennyi vagyok, csak azért irtam le, mert lehet példát venni, hogy nem csak agyon iskolázott emberek, vagy idősebb korosztály tudja megcsinálni... ...bárki megtudja, aki képes elhinni hogy változtathat!
  • Mojlepque
    Bocsánat mindenkitől, de jönnek fel a gondolatok sorra, mivel igyekszem, hogy minél hatalmasabb üzletet épithessek...

Szóval: 1 évig csináltad, és elmondásod szerint 400 személy volt a listádon... ...pszichikai kutatások kimutatják hogy egy 19-20 éves korig minden ember legalább 700 emberrel veszi fel a kapcsolatot...
    400-ból lehet pont azokat találtad meg, akik táltott szájúak, és várják a példa mutatást, a helyedben nem haboznék, irnám tovább és folytatnám az egészet, nem hinném hogy nem motivál téged a rengeteg utazás, és "ajándék"
  • Mojlepque
    Egyébként ha valakit az FLP-vel kapcsolatban megkeresnek azért teszik, mert bizalmat szavaznak neki, mert az aki bemutatja neked lelkes, mert tudja hogy ennél fantasztikusabbat még nem látott-hallott...

Ha te meg képes vagy abba hagyni, ez azt mutatja meg hogy nem vagy lojális, és képes lennél cserben hagyni azokat az embereket, akik biztak abban, hogy majd segited őket.
  • Mojlepque
    Illetve azt is hozzá tenném hogy tisztázzam mi ez a 100/80/20...
    Az az illető 80 nem zárkózik el ettől a dologtól, maximum PILLANATNYILAG nem érdekli, ami jelentheti azt hogy:
    1. Várják hogy példát mutass a kitartásoddal, ha már voltál hajlandó őt felkeresni ezzel kapcsolatban
    2. Várják hogy kézzel fogható dolgokat tudj felmutatni, az FLP-ből (hiszen sokakat az nem is érdekel hogy egészség megőrzés program is létezik, illetve egy nagy család tagja lehet...)

Bár nem ismerlek, de gondolkodj el hogy csináltad 1 évig, meghivtál pár embert infóra, hogy változtassanak mert neked ez a perspektiva jön be, és próbálják ki, te meg "rövid" időn belül ugyan oda kerülsz ahol voltál ez előtt... ...nincs olyan munkahely ahol nem kell dolgozni, mert ahhoz hogy a pénz dolgozzon helyetted előtte tenni kell érte!
  • Mojlepque
    Ahogy szokták mondani 100-ból 20-at érdekel, és ebből 3 lesz munkatárs, már bocs... ...de ez is csak egy statisztika, amit meg lehet dönteni, ahogyan teszem én is. Ha valaki nem csatlakozik az FLP-be van oka pl:
    1. nem biznak meg benned
    2. nem tartanak hitelesnek
    3. adott körülményeik között nem tudnak tovább gondolkodni annál hogy ne csak pénzre gondoljanak ebben!

Ha elbasztad a pénzt: Hát sajnálni tudom, ha neked ez pénz elbaszás volt, hiszen bizonyitott tény, amit kutatások és tesztek támasztanak alá, hogy több ideig elég, azaz olcsóbbak is, hiszen vedd a foggélt mintát ha ezt hoztad fel: használod 3 hónapig legalább, ha pároddal együtt teszed, és nem költesz annyit rá, mint egy bolti foggélre 1 hónapra, de ami fontosabb hogy egészséget nem lehet pénzért venni, és nem mindegy mivel mosol fogat. Vagy megteszed fluoridos, fogcsiszolóval, vagy használhatsz algát tartalmazót...

A foggél lényege nem az, hogy kifehéritse a fogad, hiszen attól fehéredik ki, ha a zománcot lemarja, hanem hogy vissza adja a fogad eredeti szinét hozza vissza.

Ha drágállod a tanulás (és előrelépés) árát, akkor meg alkalmazkodj a tanulatlanság árához!

Bocsi, hogy ilyen szókimondó vagyok, de sajnálni sem tudom az ilyeneket, akik igy gondolkodnak erről...
    De ha ennyire nem tetszik, akkor menj csak vissza eredeti munkádhoz, napi 8 órában dolgozni, idegen környezetbe, idegenek közé, illetve viseld el hogy kitüntetést sem fogsz kapni, a bizonyos munkahely nem ad neked ajándékba föld körüli utakat, nem fizeti neked az autód, a lakásod, a hajót, helikoptered vagy bármit.
  • Mattz0r
    Még ami most esze,be jutott, amit szoktak mondani, hogy 10 emberből 5 meghallgat abból 2 munkatárs lesz. Sajnos ez nem így működik. Nagyon jó csapatban dolgoztam, szorgalmasan, de kb 20 emberből lesz 1 munkatárs. 400-as névlistán végigmenve, tökéletes, könyvekben leírt prezentációkat végigvidve.
  • Mattz0r
    Mivel egy évig csináltam, rendszeresen, igen elég drága volt.
  • Z
    Ne úgy fogd fel, hogy elbasztad. Legalábbis most már ne így. Inkább úgy, hogy kicsit drága volt a tanulópénz, de legalább tanultál belőle. ;)

Amúgy boldog új évet mindenkinek!
  • Mattz0r
    Így utólag visszagondolva, hogy menni pénzt elbasztam flp termékekre, havi 15-20-e ft.... Mindig azt mondtam, h jók a termékek, de már ebben sem vagyok biztos, kb 1 éve nem használok semmit, semilyen krémet, a fogkrémet sem és nem lettek sárgábbak a fogaim, nem lett szárazabb a bőröm, de még csak pattanásosabb sem lettem :) Sőt nem iszom már a natúr aloe gélt sem és mégis minden nap van székletem. :)
  • Mojlepque
    Egyébként az meg nem kicsit rossz ötlet volt hogy egyből haverokat kérdezel ilyenekről meg, hiszen helyetted mindenki okosabb... ...ha hallgattam volna én is azokra a "barátokra" akkor nem lennék itt ahol vagyok. Kemény munka áll eddig is mögöttem, de vagyok annyira lojális, hogy az anyagiakon felül már jobban érdekel engem már például minden emberi érték is, ez abban is megnyílvánul hogy nem hagyom magára a csapatom sem, akkor sem ha dől a lé
  • Mojlepque
    Kedves mindenki!

Az FLP lényege hogy egy információt adhassunk át az ismerőseinknek, rokonaiknak és mindenkinek aki a bizalmi vonalunkon szerepelnek.
    Lényege nem az értékesítés, hanem forgalmazás, azaz csúnyán mondva reklám.
    Olvastam lejjebb hogy írta valaki hogy megvesz 3-4 terméket és meglátja... ...el kell szomorítsalak mert pont annak lesz üzlete aki minél több terméket kihasznált, hiszen mit osztasz meg az ismerőseiddel ha nem ismered a hatásokat.
    Egyébként az Aloe Vera csak bizonyos faja, az Aloe Barbadosis Miller az ami képes kifejteni azokat a hatásokat, amiket már példaként Nagy Sándor a hódító, Kleopátra és egyéb uralkodó is használt. Ennek a növénynek a belsejében lévő kocsonyát nyeri ki az FLP gyára, amit egy levédett rendszer véd, egy úgy nevezett stabilizációs folyamat által.

De ezt igazán csak teljes szívemből ajánlom (hiszen elég sokat köszönhetek már az FLP-nek) hogy egyeztessünk időpontokat, akár eltudom mondani mikor milyen rendezvények vannak, hogy egész képet kaphassatok arról, amiből a világ leggazdagabb top 10-e kereste a pénzét.

Láttam lejjebb olyan szöveget hogy megcsinálta valaki az igazgató szintet, minősült, majd csak kaszinózott és semmit tevett... ...ez azért közhely, hiszen hogy megmaradjon a csoportod forgalma ápolni is kell a csoportot, és Vegasba nem azért mennek hogy jól érezzék magukat unalmukban, hanem mert ezzel jutalmazza őket a cég az autó ösztönzőkön kívül, amit akár fordíthatsz autóra, yacht-ra, helikopterre, lakásra, vagy amire jól esik.

Össze tett rendszer, és én a csapatom nevében, amelyiket én képviselem tudom garantálni hogy kitartással mindenki sikeres lehet, hiszen Magyarország 4. legsikeresebb és legdinamikusabban fejlődő csapatát erősítem!:)

Szép napot mindenkinek!
    Egyébként ha valakinek kell bő, illetve egész információ csak a cégről, a termékekről, vagy az egész lényegéről, annak várom levelét msn-en, a lejjebb írt címemen, illetve ugyan azon a címen e-mailben!
  • Mojlepque
    Hát azért az már gáz ha tőled rendelnek, hiszen az üzlet politika is tiltja az árúk eladását, meg a Kósa L Adolf, vagy bárki más elmondja hogy üzletépítésből lehet csak megélni...

Egyébként ha valaki nem ismeri a terméket és az FLP-t akkor minek nyilatkozik róla? Ha akartok egész képet kapni hogy mit csinálunk mi FLP-sek, akkor vegyetek fel [email protected] msn címen, és egyeztethetünk találkozót, mert fél infók által senki se lesz okosabb!
  • lordolgok
    Szia!

A levél kocsonyás részéből állítják elő.
    Amikor én értem el a 2 pontot /aminek megfelel a Combo Pack/, már lehetett volna magam alá bevonni az embereket. Ez a cég az utánzáson alapul. Ha le tudod másolni a szponzid/igazgatód viselkedését, valószínűleg már nyert ügyed van. Ebben csak így tudsz előre jutni. És igen, baromira teljesítményfüggő!!! Ez sosem árt hangsúlyozni.

1. Van ugye a normál disztribútor. Nem olcsó a termék, és ha mások rendelnek tőled, nem látsz belőle egy fityinget sem.
    2. Assistant supervisor. Ha megveszed a Combo Packot, ide jutsz elsőként. 5%-ot kapsz vissza, ha az emberek rendelnek tőled valamit. Viszont mindig ostorral kell a saját hátad mögött állni, ha tényleg akarsz valamit ebből kihozni. Innen akkor jutsz tovább, ha eléred a 25 pontot /12,5 Combo Pack árának felel meg/. Persze a 25 pontnak 2 hónap alatt kell/ene/ meglennie.
    3. Supervisor. 8% bónusz a személyes forgalom után. 3% bónusz az
    Assistant Supervisori csoportforgalmak után. Innen 75 ponttal lehet meglépni.
    4. 13% bónusz a személyes forgalom után. 5% bónusz a Supervisori csoportforgalmak után. 8% bónusz az Assistant Supervisori csoportforgalmak után. Ha tovább akarsz lépni, 2 hónap alatt 120 pontnak kell meglennie.
    5. 18% bónusz a személyes forgalom után. 5% bónusz az Assistant Manageri
    csoportforgalmak után. 10% bónusz a Supervisori csoportforgalmak után.
    13% bónusz az Assistant Supervisori csoportforgalmak után.
    Ezek után jönnek már a jogdíjasok. Akik már nem csinálnak semmit, csak kaszinóznak Vegasban... megjegyzem, még egy ilyet se láttam még MO-n /talán azért, mert Vegasban vannak.../ 3-4-5-ös pontokat már nem tudod egyedül megcsinálni, épp ezért számítják bele a forgalmadba az alsóvonaladét...

Szia, diamondesign! Elolvastam a Webkonferencián jártam-ot. Igazad van...
  • damondesign
    Üdv!

Kb 2 hónapja én is találkoztam egy mlm céggel. Bármilyen furcsa is, én azelőtt még nem hallottam arról, hogy mlm, így mikor az első előadáson voltam, (nem FLP), előttem is "elhúzták a mézesmadzagot", és majdnem beléptem. Szerencsémre ezt elmondtam egy haveromnak, aki felvilágosítottt, hogy mi is azaz mlm.
    Utánanéztem én is. Hát kicsit rosszul esett, hogy a meggazdagodásról alkotott álmom ilyen gyorsan szerte foszlott.

Akármilyen ellenérzéseket váltott ki belőlem az mlm, és másokból is, meggyőződésem volt, hogy a hálózatépítésben igenis pénz van. Ekkor döntöttem úgy, hogy kutakodni fogok, feltérképezek sok mlm céget, és ha van olyan, ami megfelel a szigorú elveimnek, akkor abba belelépek.

Erről még egy blogot is kezdtem írni, ahol leírom az észrevételeimet azon mlm cégekkel kapcsolatban, amelyiknek megnéztem a működését.

Kb 2 hete találkoztam az FLP-vel. Véleményemet leírtam róla a blogomban, nem akarom ide bemásolni, de ha beírom a címet, akkor meg reklámozás miatt bannolva leszek? Remélem nem :),
    Tehát akit érdekel itt megtalálja. (Webkonferencián jártam I-II post az)

Remélem FLP-sek nem fogtok nagyon megharagudni érte, de végülis nem voltam annyira kemény :)
  • sevendays
    Sziasztok!

Olvasgattam a hozzászólásokat, de nem tudtam meg sokkal többet az FLP-ről.
    Nekem az lenne a kérdésem, hogy az FLP termékeit az aloe vera melyik részéből állítják elő, ill. melyik részét tartalmazzák?
    Ha valaki megveszi az induló csomagot (cirka 90 ezer HUF-ért) utána mi a tehendője? Gondolom egyből még nem tart bemutatókat/előadásokat.. Kb. mikor térül vissza ez az összeg és mennyit lehet vele havonta keresni az elején? Van egy adott összeg, amit havonta meg lehet keresni vagy csak szimplán teljesítményfüggő?

A válaszokat előre is köszönöm!
  • Golyo69
    lol 300 :D
  • lordolgok
    Negatívumként megjegyezném azt is, hogy a honlapjuk (mármint a magyar, megnéztem néhány külföldit is, abban is ez van) nem figyelemfelkeltő, és eléggé egyoldalú. Gyakorlatilag nincs szó a termékekről, csak arról, hogy hányan minősültek az adott hónapban, lépjél be, stb. Gondolom, néhány embert azért érdekelne, hogy (mint kívülállók) milyen termékeket forgalmaznak. Vagy, mint szponzor, nem tudom ajánlani az embereknek, hogy na, ezen és ezen a címen megtalálod a termékek leírását, árát, stb.
    Na igen, ár. Szerintem nem éppen pénztárcabarát. Visszatérve egy kicsit a honlaphoz: elviekben meg lehet nézni a termékeket, de rögtön feldobja ezt a "belépés" gombot, tehát ha interneten akarja megnézni a termékeket az ember, eleve tagnak kell lennie:))
    Ha a pénz miatt akar az ember belépni, tegye meg. Nem azt mondom, hogy ebből nem lehet pénzt leszakítani. Lehet. Csak ehhez olyan képességek kellenek, amik bennem nem voltak meg:)), de ezt már kifejtettem előző hozzászólásaimban. Ha valakit a termékek érdekelnek, az is beléphet, de ha nincs meg a motiváció, kevés az esélye (itt nagyon érvényes a mondás, hogy sok lúd disznót győz). Ha mindkettő érdekli, lépjen be nyugodtan.
    Második negatívumként ismét az előadásokkal hozakodnék elő. A nyílt napok 3 részből állnak:
    1.) Cég bemutatása
    2.) termékek
    3.) üzletlehetőség
    Mindegyikről beszélnek legalább fél órát szünet nélkül. Úgy gondolom (személyes vélemény, lehet, hogy másnak ez nem negatívum, de nekem igen), hogy itt elsősorban a termékekre kellene ráerősíteni. Nem hinném, hogy a meghívottakat annyira érdekelné, hogy a Dallast is Rexinél forgatták. Szerintem kb. 15 percből ki lehetne hozni a céget, és az üzletlehetőséget is, akinek felkeltette az érdeklődését és belép, az úgyis fog róla hallani rogyásig:)), erre a részre inkább anéhány fős saját bemutatón kéne ráerősíteni. A termékbemutatón szép nyugisan elmondani a termékekről a lehető legtöbbet, felkelteni az érdeklődést irántuk, aztán a meghívó kiegészíti az "üzletlehetőség" című részt. Itt inkább a szponziknak nagy a felelőssége, ők ismerik a meghívottjukat, ők tudják, hogy belőle törzsvásárló lesz, vagy be is lép, vagy magasról és ívelten.
    Nos, ennyi jutott az eszembe negatívumként.
  • prudy044
    A Supervisori fizetés nem fix pénz! Ahogy egyik szinten sincs fix pénz!
    Ha nem dolgozol. Nem vásárolsz és nem csatlakozik hozzád senki , akkor nem kapsz semmit!
    A szintek közötti különbség a százalék, amennyit visszakapsz a vásárlásaidból!
    Azt hiszem itt 3 %
    Attól függ, hogy mennyit vásároltál! vagyis mennyi pontot gyűjtöttél!
    Könnyen ki lehet számolni!
    2 pont kb:100 000 Ft! Attól függ, hogy mennyi az euro!