Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
lordolgok #333 Sziasztok!
2. cikk. "...mindössze szívemből szólt, hogy hátha sikerül rábírnom téged hogy ne add fel pár csalódás után. Csalódni mindenhol fogsz, párkapcsolatban, munkában, vagy bármiben, ezez fognak megedzeni, és ezekkel tudsz határozottabb lenni időről időre.". Ezt tudom. Csak sajna - azt hiszem, ezt is leírtam már néhányszor - nem a munkát kerestem az FLP-ben, hanem a termékeket.
6. cikk. "Ha nem volt alattad senki, akkor valóban nem csaltál meg senkit, csak önmagad és azt aki tudja hogy ezzel foglalkoztál, mert 2. talira azért nem fognak elmenni, mert lappangó szeszélynek fogja tekinteni részedről." Ne, pont ezért írtam, hogy a mi gondolkozásunk teljesen más. Nem tudom, hogy magyarázzam meg, hogy nem csaltam meg magam? Ha jól számolom, röpke 7 évvel vagyok idősebb nálad; úgy vélem, tudok felelős döntéseket hozni az életemről. 18 éves voltam, amikor felvettek a DM-be, azóta is ott dolgozok. Egy évvel később jött az Avon, a két fizetésből letettem az érettségit, és levelezőn végzem az egyetemet. Nem tudom, valószínűleg bennem van a hiba, de ezek mellett mindig jutott idő a szeretteimre. Lappangó szeszély? Nem hinném. Az ismerőseim látják, hogy már hatodik éve csinálom az Avont. Ez lenne a múló szeszély szerinted?
8. cikk. Jézusom, nem ezt magyaráztam én is?
Agymosásról.
"Azaz gondolkodjunk: egy embert hülyére lehet venni, és agymosáson is áteshet, de több százat már nehezebb." Bocsika, tudom, hogy ez elég rosszindulatú lesz. Ahogy olvastam, rögtön eszembe jutott Uljanov tata, Dzsugasvili haver meg a jó öreg Dolfi bácsi. ???