Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Mojlepque #331 Elnézést mindenkitől hogy ilyen sokat írtam, de ami szívemen az a számon.
Tegnap voltam az információs esten 6 órakor a Nefelejcs utca 9-11 szám alatt, az FLP budapesti bevásárlóközpontjában. Ezt mindössze azért írom, mert mióta FLP-zek, soha ekkora létszám nem volt még mint mostanában, mióta az euró árfolyama az egekbe szökött, illetve mióta ennyire meggyötri a "átlagos állással rendelkezőket" a hitelük fizetése végett. Közel 300-350 fő fér a terembe, mégis annyian jöttek el, hogy bőven voltak még 50-en akik álva kellett végig nézzék az információt.
Azaz gondolkodjunk: egy embert hülyére lehet venni, és agymosáson is áteshet, de több százat már nehezebb. Miért? Hát mert minden ember másmilyen, van aki elhiszi, van aki nem, van akit nem érdekel és elkezdi, van aki azért kezdi mert érdekli és van aki PILLANATNYILAG nem kezdi el.
Ki járt rosszul? Szerintem az aki nem csatlakozott, hiszen ezzel megvonta magától a másodállásból származandó jövedelmét, amivel esetleg behozhatja az elmaradt fizetnivalókat. Továbbá a környezetétől megvonta az esélyét annak, hogy legalább megismerjék.
TE FELELŐSSÉGED AZ HA MÁSOKON SEGÍTESZ, DE AZ MÉG INKÁBB HA EZT NEM TESZED MEG! Jó döntést!