Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Mojlepque
    1. Cikk: Szponzor arra van hogy ezekben tudjon segíteni. Nem kizárt ok hogy kapsz majd kifogásokat, illetve olyan hülye indokokat hogy meghal rokon. Emberek 80%-a fog kifogást találni, ennek kezelését idővel te is megtudod tanulni. Nem arra kell megtanulni, hogy bárkit is rábeszélj, hanem ha szívedből végzed a munkád, akkor neki segíthess.

2. Cikk: ez az én szemszögemből egyet jelent: mivel nem ajánlottam fel hogy személyszerint szponzorálj át hozzám így sem anyagi sem pedig baráti érdekem nem fűz ahhoz hogy azokat elérhesd amit én magam is, mindössze szívemből szólt, hogy hátha sikerül rábírnom téged hogy ne add fel pár csalódás után. Csalódni mindenhol fogsz, párkapcsolatban, munkában, vagy bármiben, ezez fognak megedzeni, és ezekkel tudsz határozottabb lenni időről időre

3. cikk: Igazság szerint az üzletépítés alapja rajtad múlik, ami abban fejti ki erejét hogy elkezded megszerezni a találkozókat, és a szponzort megkéred hogy legyen segítségedre. Ha ezek ellenére sem hajlandó törődni veled, mert esetleg ő is korán adta fel, ilyenkor van lehetőség átszponzorálásra más személyhez, akár közvetlenül a legsikeresebbhez Berkics Mikihez is, ha épp ez az igényed.

4. cikk: Rosszul nem látod a dolgot, hiszen mindenkinek más kelti fel az érdeklődését, és más az ízlésünk is. Saját véleményed, ezért nem vagyok ellene.

6. cikk: attól ha te kilépősz a szponzidat nem fogod hátráltatni, hiszen ha fejlődni akar rajtad kívül is találhat bárkit, akinek célja a független élet. Ha nem volt alattad senki, akkor valóban nem csaltál meg senkit, csak önmagad és azt aki tudja hogy ezzel foglalkoztál, mert 2. talira azért nem fognak elmenni, mert lappangó szeszélynek fogja tekinteni részedről.
    Az hogy 1,5 évig 2 pontos volt nem jelent mást, csak hogy nem volt neki fontos annyira a változtatás, és igazság szerint ez nem is kell a te szemed előtt lebegjen hiszen ő szintjől függetlenül is lehetsz sikeresebb. Szponzim vonalán 2 inaktív manager is van első generációban, és ez felett persze vannak ezekhez csatlakozott személyek, akik már a manager szinten is tovább teljesítették, azaz több pénzt is kapnak és sikeresebbek mint aki megmutatta nekik.

8. cikk: nem hinném hogy a munkahelyre ahová beadod az önéletrajzod hogy minél előbb munkához juss, ahhoz a barátaid véleményét kéred... ...akkor itt mért tennéd.
    Gondolkozz csak el azon, hogy mennyire barát az a barát, aki a munkád miatt fog eltávolódni tőled... ...ha nekem lenne 1 ilyen ismerősöm is, akkor sem hagynám abba. Kell a vélemény bizonyos dolgokról, de ha engem a saját gondolataim végbevitelében próbálnak megakadályozni akkor kerülöm a társaságukat (ilyen nem volt még eddig)
    Illetve az Avon is MLM, hiszen ezt emelted ki, ugyan az a dolgod... ...érdekes megállapítást tettél a kifejezéseddel, mivel ezzel azt mondtad hogy amióta Avon-ozol az óta mindenki belépett és csinálja (ha ennél nem fordul elő a furcsálló barát efektusa)

Agymosásról: Az hogy te ezt a munkát végzed, és ez kihatással van a családra, nem tudnám agymosásnak nevezni. Hiszen személyszerint én ezt a munkát azért végzem, hogy idővel ha lesz gyerekem az ő iskoláztatását korlátok nélkül tudjam fenntartani, és megadhassak neki mindent, ami a személyes fejlődésére vonatkozik. Nem mondtam egy szóval sem hogy elvárom tőlük hogy ugyan ezt csinálják majd, hiszen nem rábeszélés a feladat mint elmondtam, hiszen itt mindenkinek kötöttség nélküli szabad joga a választás hogy akarja-e vagy sem. Nem egy olyan ismerősöm van FLP-ben akik ugyan ezért a célért kezdték el, még 4-5 évvel ez előtt, amikor a gyerekei középiskolába jártak, hiszen nem volt pénzük felsőokatásra, ellenben az óta fősulit végeztek a gyerekük, sőt a lánya orgonaművész, ha már zenészről is szó volt és folyton minden magasrangú művészeti kinevezést ér el. A gyerekek közül mindössze a lány ( a zenész) nem FLP-zik, mindössze használja, illetve 1-2 embert léptet be maga alá, termékhasználat végett, és nálunk sincs emiatt harag, hiszen a szülőknek nem hinném hogy az lett volna a cél hogy ezt csinálják a gyerekek, hanem megadhassák nekik azt amiről álmodtak, mivel ha nem FLP-ztek volna akkor orgonára se futotta volna, azaz sikerének alapjait nem tudták volna elhelyezni, hiszen egy orgona több millió Forint, és alkalmazotti fizetésből aligha tudna bárki is venni.

Elfogadom a személyes véleményed is ugya, viszont ha eljössz a 28-ai Succes Dayre, ami a Papp László Sport Arénában lesz megtartva ott is meggyőzödhetsz arról, hogy akiket eddig említettem nem mesefigurák, hiszen felkérést kap ezek közül nem kevés ember arra hogy megtartsanak 1-1 blokk műsort, és ilyenkor megismerheted a sorsukat, láthatod kik és milyenek voltak FLP előtt, és személyesen láthatod milyenek most, akár azt is hogy milyen körülmények között élnek. Elővételben a jegy 2500Ft helyszínen 3000Ft, ami magába foglal 2 koncertet is, és rengeteg olyan előadót akitől rendkívül sokat lehet tanulni.

Nem akarok senkit semmire rábeszélni, mi előtt bármelyik olvasó azt hinné mindegyik FLP-és ennyire lelkes mint én, amiket írok nem írnám ha nem lenne szívem és lelkem, hiszen 99%-ban tuti senkit se ismerek innen azaz sem baráti sem anyagi érdekem nem fűzödne a ti sikeretekért!