Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Szabolcs Bayern #323 Sziasztok!
AZ én véleményem a következő: megvettem a dobozt első lépésbe! Kipróbáltam a sampont (mellesleg mindig korpás, zsíros volt a hajam, semmi nem használt még a méreg drága sampon sem!!!!) és már egy mosás után a hajam olyan dús volt, mint az oroszlán sörénye, aztán másnapra a korpa eltűnt! A krémektől elkedzve a vitaminokig mindent kiprobáltam és kipróbáltattam! Az eredmény mindenkinél ugyanaz volt, mint nálam! Elsöprő siker!
A vállalkozás! Meglátásom szerint, ha valaki komolyan gondolja, és a megfelelően hív meg egy ismerősét tájékoztatóra azmár félsiker! Mert a mai Magyarországon csak és csak az a normális, ha egész nap dolgozunk, mint az állat, hogy megéljünk, a keresetünk felét elviszi az adó + az a rohadt magas ÁFA rendszer!nem merünk belekezdeni semmibe, félünk az ismeretlentől, holott kiváló csapat dolgozik mögöttem egész nap, hogy engem mihamarabb feljebb tegyenek!
Megjegyzem azt is, hogy sok barátom úgy kezeli az egészet, hogy egyszerűen lenéz! Na ilyenkor derül ki, hogy ki a barát! Mellesleg nem gondoltam volna, hogy annyire rendes emberek csatlakoznak ehhez a céghez, hogy már már a családomnak érzem őket!
Egyenlőre ennyit tudtam dióhéjban hozzáfűzni! A tapasztalataimat megfogom osztani mindenkivel, a jót és a rosszat egyaránt!
A végén megjegyezném, hogy gyári melós vagyok, havi 100.000 ft-ot keresek!