Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Mojlepque
    Ahogy szokták mondani 100-ból 20-at érdekel, és ebből 3 lesz munkatárs, már bocs... ...de ez is csak egy statisztika, amit meg lehet dönteni, ahogyan teszem én is. Ha valaki nem csatlakozik az FLP-be van oka pl:
    1. nem biznak meg benned
    2. nem tartanak hitelesnek
    3. adott körülményeik között nem tudnak tovább gondolkodni annál hogy ne csak pénzre gondoljanak ebben!

Ha elbasztad a pénzt: Hát sajnálni tudom, ha neked ez pénz elbaszás volt, hiszen bizonyitott tény, amit kutatások és tesztek támasztanak alá, hogy több ideig elég, azaz olcsóbbak is, hiszen vedd a foggélt mintát ha ezt hoztad fel: használod 3 hónapig legalább, ha pároddal együtt teszed, és nem költesz annyit rá, mint egy bolti foggélre 1 hónapra, de ami fontosabb hogy egészséget nem lehet pénzért venni, és nem mindegy mivel mosol fogat. Vagy megteszed fluoridos, fogcsiszolóval, vagy használhatsz algát tartalmazót...

A foggél lényege nem az, hogy kifehéritse a fogad, hiszen attól fehéredik ki, ha a zománcot lemarja, hanem hogy vissza adja a fogad eredeti szinét hozza vissza.

Ha drágállod a tanulás (és előrelépés) árát, akkor meg alkalmazkodj a tanulatlanság árához!

Bocsi, hogy ilyen szókimondó vagyok, de sajnálni sem tudom az ilyeneket, akik igy gondolkodnak erről...
    De ha ennyire nem tetszik, akkor menj csak vissza eredeti munkádhoz, napi 8 órában dolgozni, idegen környezetbe, idegenek közé, illetve viseld el hogy kitüntetést sem fogsz kapni, a bizonyos munkahely nem ad neked ajándékba föld körüli utakat, nem fizeti neked az autód, a lakásod, a hajót, helikoptered vagy bármit.