Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Mojlepque #305 Kedves mindenki!
Az FLP lényege hogy egy információt adhassunk át az ismerőseinknek, rokonaiknak és mindenkinek aki a bizalmi vonalunkon szerepelnek.
Lényege nem az értékesítés, hanem forgalmazás, azaz csúnyán mondva reklám.
Olvastam lejjebb hogy írta valaki hogy megvesz 3-4 terméket és meglátja... ...el kell szomorítsalak mert pont annak lesz üzlete aki minél több terméket kihasznált, hiszen mit osztasz meg az ismerőseiddel ha nem ismered a hatásokat.
Egyébként az Aloe Vera csak bizonyos faja, az Aloe Barbadosis Miller az ami képes kifejteni azokat a hatásokat, amiket már példaként Nagy Sándor a hódító, Kleopátra és egyéb uralkodó is használt. Ennek a növénynek a belsejében lévő kocsonyát nyeri ki az FLP gyára, amit egy levédett rendszer véd, egy úgy nevezett stabilizációs folyamat által.
De ezt igazán csak teljes szívemből ajánlom (hiszen elég sokat köszönhetek már az FLP-nek) hogy egyeztessünk időpontokat, akár eltudom mondani mikor milyen rendezvények vannak, hogy egész képet kaphassatok arról, amiből a világ leggazdagabb top 10-e kereste a pénzét.
Láttam lejjebb olyan szöveget hogy megcsinálta valaki az igazgató szintet, minősült, majd csak kaszinózott és semmit tevett... ...ez azért közhely, hiszen hogy megmaradjon a csoportod forgalma ápolni is kell a csoportot, és Vegasba nem azért mennek hogy jól érezzék magukat unalmukban, hanem mert ezzel jutalmazza őket a cég az autó ösztönzőkön kívül, amit akár fordíthatsz autóra, yacht-ra, helikopterre, lakásra, vagy amire jól esik.
Össze tett rendszer, és én a csapatom nevében, amelyiket én képviselem tudom garantálni hogy kitartással mindenki sikeres lehet, hiszen Magyarország 4. legsikeresebb és legdinamikusabban fejlődő csapatát erősítem!:)
Szép napot mindenkinek!
Egyébként ha valakinek kell bő, illetve egész információ csak a cégről, a termékekről, vagy az egész lényegéről, annak várom levelét msn-en, a lejjebb írt címemen, illetve ugyan azon a címen e-mailben!