Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • lordolgok
    Szia!

A levél kocsonyás részéből állítják elő.
    Amikor én értem el a 2 pontot /aminek megfelel a Combo Pack/, már lehetett volna magam alá bevonni az embereket. Ez a cég az utánzáson alapul. Ha le tudod másolni a szponzid/igazgatód viselkedését, valószínűleg már nyert ügyed van. Ebben csak így tudsz előre jutni. És igen, baromira teljesítményfüggő!!! Ez sosem árt hangsúlyozni.

1. Van ugye a normál disztribútor. Nem olcsó a termék, és ha mások rendelnek tőled, nem látsz belőle egy fityinget sem.
    2. Assistant supervisor. Ha megveszed a Combo Packot, ide jutsz elsőként. 5%-ot kapsz vissza, ha az emberek rendelnek tőled valamit. Viszont mindig ostorral kell a saját hátad mögött állni, ha tényleg akarsz valamit ebből kihozni. Innen akkor jutsz tovább, ha eléred a 25 pontot /12,5 Combo Pack árának felel meg/. Persze a 25 pontnak 2 hónap alatt kell/ene/ meglennie.
    3. Supervisor. 8% bónusz a személyes forgalom után. 3% bónusz az
    Assistant Supervisori csoportforgalmak után. Innen 75 ponttal lehet meglépni.
    4. 13% bónusz a személyes forgalom után. 5% bónusz a Supervisori csoportforgalmak után. 8% bónusz az Assistant Supervisori csoportforgalmak után. Ha tovább akarsz lépni, 2 hónap alatt 120 pontnak kell meglennie.
    5. 18% bónusz a személyes forgalom után. 5% bónusz az Assistant Manageri
    csoportforgalmak után. 10% bónusz a Supervisori csoportforgalmak után.
    13% bónusz az Assistant Supervisori csoportforgalmak után.
    Ezek után jönnek már a jogdíjasok. Akik már nem csinálnak semmit, csak kaszinóznak Vegasban... megjegyzem, még egy ilyet se láttam még MO-n /talán azért, mert Vegasban vannak.../ 3-4-5-ös pontokat már nem tudod egyedül megcsinálni, épp ezért számítják bele a forgalmadba az alsóvonaladét...

Szia, diamondesign! Elolvastam a Webkonferencián jártam-ot. Igazad van...