Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • damondesign
    Üdv!

Kb 2 hónapja én is találkoztam egy mlm céggel. Bármilyen furcsa is, én azelőtt még nem hallottam arról, hogy mlm, így mikor az első előadáson voltam, (nem FLP), előttem is "elhúzták a mézesmadzagot", és majdnem beléptem. Szerencsémre ezt elmondtam egy haveromnak, aki felvilágosítottt, hogy mi is azaz mlm.
    Utánanéztem én is. Hát kicsit rosszul esett, hogy a meggazdagodásról alkotott álmom ilyen gyorsan szerte foszlott.

Akármilyen ellenérzéseket váltott ki belőlem az mlm, és másokból is, meggyőződésem volt, hogy a hálózatépítésben igenis pénz van. Ekkor döntöttem úgy, hogy kutakodni fogok, feltérképezek sok mlm céget, és ha van olyan, ami megfelel a szigorú elveimnek, akkor abba belelépek.

Erről még egy blogot is kezdtem írni, ahol leírom az észrevételeimet azon mlm cégekkel kapcsolatban, amelyiknek megnéztem a működését.

Kb 2 hete találkoztam az FLP-vel. Véleményemet leírtam róla a blogomban, nem akarom ide bemásolni, de ha beírom a címet, akkor meg reklámozás miatt bannolva leszek? Remélem nem :),
    Tehát akit érdekel itt megtalálja. (Webkonferencián jártam I-II post az)

Remélem FLP-sek nem fogtok nagyon megharagudni érte, de végülis nem voltam annyira kemény :)