Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
AMester #292 Sziasztok.
Én most ismerkedem ezzel az egész FLP-vel, (most érettségiztem a minap - magyar:3 matek-fizika-töri-angol:4, és még itt maradok 2 évig, míg a szakmát el nem végzem.) a szponrozom, vagy hát aki által értesültem, hogy van ilyen is, az idős, de ugyanakkor rendes embernek látszik.
Eddig 2 előadáson voltam, és voltam egy success day-en, nem volt rossz, jól éreztem magam ( szponzorom hozott szendvicset, amit ő csinált otthon, és a belépőmet is fizette. ő most igazgató, és van 1 igazgató, akit kinevelt, a testvére csinálja igazán nagyban, tehát neki van nagy csapat stb... ).
Most, hogy végre túl vagyok ezen a 4 oldalon, nem tudom mit gondoljak, jót rosszat, bár az, hogy midenhol a jót mutatják, ez természetes, ha azt mutatnák, hogy miért NEM érdemes itt dolgozni, akkor nem sokan mennének oda dolgozni (kivéve, akiknek nincs más lehetőség).
A termékekről nem tudom mit gondoljak, és az üzletről sem, persze mondanak ott mindenfélét ( egy sráccal is találkoztam ma, aki ott végzett abban a suliban, ahova én is járok, és a szakmában dolgozik, de mégis csinálja ezt, azt mondja, abból meglehet élni, de ahhoz iszonyúan kell hajtani.) Szüleim mondják mindig, de inkább nagymamám, hogy nem annak nincs munkája, aki akar dolgozni, hanem annak, aki nem akar dolgozni. hát én szeretnék dolgozni, de olyat, mint apám, vagy amit anyám is melózik, azokat biztos nem :(, és hát, jobb helyekre meg születni kell, de, bárhova is kerüljek, mindenhol kell majd dolgozzak, tehát (mint friss, tapasztalatlan emberke)ilyen szempontból mind1, hogy flp, vagy egy cég, ha megfizetnek.
Egyenlőre az flp-nél azok a terveim, hogy kipróbálok 3-4 terméket, aztán ha jó, akkor fogom venni, és ajánlom majd másoknak is, aztán ha érdekli, akkor "beszervezem" ha nem érdekli, akkor nem érdekli, ennyi.
(persze, ha nem jók a termékek, nem azt a hatást váltják ki belőlem, vagy semmilyen hatást nem váltanak ki belőlem, vagy szüleimből, vagy esetleg tesómból, akkor persze nem veszem tovább és kiszállok ebből.)
Kérdésem:
- milyen negatúvumok pontosan azok a negatívumok?
Kérlek, vmi konkrétat mondjatok, mert ha olyan, ami arra késztet, hogy hagyjam abba, ( mint Pyrex-t ) akkor inkább bele sem kezdek, és inkább másra szánom az időt. (mondjuk emellett azért én szerdán megyek ilyen állásinterjúra vagy mire, amit diákszövetkezet ajánlott, szal azért ide is oda is :):) értitek.
- ha csak a pénzszerzési lehetőség érdekelne az egészből, akkor is beszálljak ebbe?
Várom a véleményeket, válaszokat. Köszönöm.