Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
zetecR #287 Szia Pyro!
Azok a típusú kétségek, amiket most tőled olvasok, számomra kb 3 havi fejtörést okoztak, még az érdemi munka előtt. Nem tudtam volna elkezdeni a munkát addig, amíg ilyen típusú és mélységű kétségeim lettek volna.
Annak ellenére kellett megkűzdenem a bizonytalansággal, hogy olyan csoporthoz csatlakoztam, ahol a közvetlen csapatban 40 orvos dolgozik aktívan (immunológuson, tüdőgyógyászon keresztül gyerekorvoson át az állatorvosig gyakorlatilag minden szakterület (sőt a felső vonalunkban van a SOTE mikrobiológiai intézetének igazgatója, az OBSI-ból Zsolcai prof., stb), ráadásul köztük van a nővérem és a sógorom is, mint több szakvizsgás szakorvosok.
Millió kérdésemre millió, kielégítő választ kaptam. Nem csak a termékekkel kapcsolatban az orvosoktól, nem csak a stabilizációs eljárás alapját képező TERMÉSZETES nátrium-benzoátról az FLP-től tökéletesen független élelmiszervegyész szüleimtől, hanem mondjuk a telítődő piaccal kapcsolatban is független trénerektől, mint pl. Tonk Emil.
Látom, hogy óriási különbség van csapat és csapat között, nem mindenki dologzik profin, sajnos az FLP-n belül is vannak nem odavaló emberek ugyanúgy, ahogy az orvosok, a közgazdászok vagy a ruházati eladók között is.
Vigyázunk arra, hogy ne hagyjunk magunk után "MLM-szemetet", az üzleti bemutató során kihaangsúlyozzuk, hogy az MLM nem a gyors meggazdagodás üzlete, kemény munkára van szükség és pl. a marketing terv ismertetésekor már az első, AS-i szint bemutatásakor KIEMELJÜK a doboz szerepét, fontosságát.
A fluktuáció nem a mi bartátunk. Korrekt, teljeskörű felvilágosítást adunk, mert semilyen szempontból nincs szükségünk csalódott, félrevezetett emberekre/munkatársakra.
A csapatunk üzleti sikerének mottója a "maradj önmagad" és hidd el, hogy mindannyian nyugodtan hajtjuk álomra a fejünket.
ui.:
Hogy konkrétumot is mondjak:
A NamYang cég a világ aloe termélésének azt a 40% uralja, ahol a raw material kereskedelme folyik. De mint tudjuk az FLP se nem ad, se nem vesz, tehát ebből a körből ő kiesik.
Csak az arányok érzékeltetése szempontjából:
...Namyang Aloe Inc. in Mexico has the largest Aloe farm of 340 acres and a raw material processing factory in the world...
A Forever-nek CSAK a Dominikai Köztársaságban már 1998-ban 5000 hektáros aloe ültetvénye volt. És akkor még nem beszéltünk a többiről.