Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Countryman #286 Szia/Sziasztok!
Nem is tudom, hogyan kezdjem, a leveled lelkiismeretfurdalást okozott. Annyira egyértelmű és tiszta lett tőle a kép, hogy én kérek elnézést tőled, amiért ennyire kötekedtem veled. Szivesen ott lettem volna Hortobágyon, tudod pontosan azokra a nagyokra lennék kíváncsi (Halmiék, Berkics, Varga stb.), bár nem tudom kik voltak ott. De szerintem ott indult minden, legalább is ezt gondolom.
Igazából így már értem, hogy miért negatív neked, ha csak a termékek érdekelnek igazán. Nekem az első negatív a névlistámmal kapcsolatban volt, tudod 140 név elsőre nem sok, de a felsővonalam nem reagált és szerintem ennél rosszabb nincs. Ami részemről rossz és próbálok rajta változtatni, hogy Melankolikus-Flegmatikus típus vagyok, nyomokban kolerikus beütéssel, így erőteljesen szeretek hallogatni. És ebben nem segít senki, nem lelkesít amire szűkségem lenne néha. Magamnak kell legyőzni és a céljaimra koncentrálni.
Én sem negatívumnak mondanám, inkább nem tetsző dolgoknak azokat amik sok embernek nem tetszenek ebben a rendszerben. Én pl. azért kezdtem el. mert mindig is táplálékkiegészítő mániás voltam és látok az üzletben fantáziát.