Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Hehehe, nice try, de olvasd el, miket írt Pyrex régebben.
Hadd ne írjak le még egyszer mindent, a korábbi írásokban felleled a kérdésekre a választ. ;)
A túl érzékeny duma eléggé jó, nekem még tetszik is...csak ez egy olyan dolog, amit akár a te fejedhez is vághatott volna bárki, mikor azt írtad:
1. "úgy érzem erre válaszolnom kell" --- tehát érzelmeket keltett benned.
2. " Tudod, ha valamit nem ismersz nem kell lefikázni, rögtön rossznak beállítani." --- de hát az, hogy töviről-hegyire ismeri az egész szisztémát, és az, hogy pár hónap ("Aztán idén februárban egy volt osztálytársam elhívott. Elmentem. Márciusban beléptem.") alatt valamennyire megismeri, amíg aktív tagja egy ilyen csapatnak, természetesen két különböző dolog. De attól még ki lehet ismerni azt a valamit. Nyilván nem minden csavarját az egész gépezetnek, de ha jó emberismerő a delikvens, akkor nem kell nagyon sok idő.
Szóval rá akartad sütni a bélyeet, hogy
1: nem ismeri,
2: fikázza,
3: túl érzékeny.
Ebből szerény meglátásom szerint kb az lehet igaz, hogy fikázza, de pont azért, mert ismeri. És a gondolatmeneted alapján "nem ismered - ne fikázd", ő ismeri és fikázhatja. Így a válaszod kicsit olybá tűnt, mint egy legjobb védekezés a támadás alapon elsütött gondolat. Vagy nem jól látom? Cáfolj rá erre.