Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • lordolgok
    Szia!
    Nem az üzletről írtam, hanem a tapasztalataimról. "Tudod, ha valamit nem ismersz nem kell lefikázni, rögtön rossznak beállítani. " <--- nem ismerem? Tényleg? Kösz, hogy szóltál róla! Aláírom, nem ismerem teljes egészében a céget, de azért beleszagoltam néhány dologba. Kérlek, olvasd el az előző megjegyzésem utolsó 3 mondatát! Könyörgök! Akkor ki fikáz kit? Nekem nem a termékekkel van/volt a gondom. Ezek szerint nem vetted észre. Sajnálom.
    Hogy túl érzékeny lennék? Amikor egy kilóg a számból az asztmapipa, és odajön hozzám, és egy hasonló szöveget lenyom? Tudod mit? Kívánom, hogy te is legyél egy ilyen helyzetben, akkor te is megérted, miről beszélek! "Túl érzékeny vagy, illetve ha nem gondolkodsz üzletként akkor minek fikázod az FLP-t, illetve az embereket, nem mindenki egyforma." <--- Asszem, ez is az utolsó 3 mondat lényeg. Hogy ők is emberek, hogyha valaki bele akar lépni, hát sok sikert /de tényleg/, mert lehet, hogy ők jobban el tudnak vele boldogulni. Másrészt én tisztáztam velük, hogy CSAK törzsvásárló leszek. Tény és való, ezt tényleg kifelejtettem az előzőből.
    "Vannak korrekt emberek is az üzletben."<-- ezt te írtad. "Nem azt mondom, hogy az FLP rossz. Az igazgatóknak baromi sokat kell dolgozniuk ahhoz, hogy fönnmaradjanak. És tényleg sok pénzt lehet vele kaszálni." <--- ezt meg én az előző hozzászólásomban. Ha ezt sem vetted észre, hát az már a te problémád! ÁÁÁÁÁÁÁ! Nos, végigolvastad végig az előző reakciómat? Vagy csak azokat választottad ki, ami sértő a számodra? Kérlek, világosíts fel, mert nem értelek! Mert sem azt, sem ezt nem írtam, hogy téged, bármelyik FLP-st, felsőbb igazgatómat megsértsem, fikázzam, hogy a te szavaddal éljek.
    Azt mondják/mondják, hogy ez egy nagy család. Csak, tudod, engem nem az FLP szült meg. /Bocs, ha "fikázós" lennék!/ Túl érzékeny lennék? Hát, ha valaki rögtön a bántást vgeszi észre, és arra se hajlandó, hogy végigolvassa a reagálásom, hát, ez már nem nem az én problémám. Ha sikereket értél vele, gratulálok hozzá, kérlek, hidd el. Ezek szerint tényleg nagyon nehéz elfogadni, hogy van másmilyen vélemény is. Az ismerőseim/barátaim (mielőtt belekötnél: ezek az emberek TÉNYLEG barátok) csak nevettek rajtam, hogy téged is beugrattak ezek az agymosottak? EZT MÁIG SEM ÁLLÍTOM. Csak azt, hogy számomra fontosabbak, mint az FLP és a néhány millája. Tudom, a két szép szememből nem tudok megélni, de a diplomámból igen. Akár hiszed, akár nem, diplomásként van munkám, és elégedett vagyok a fizetésemmel! Őszintén szólva, én téged sajnállak. Hogy nem tudod elfogadni a mások véleményét. Jellemző, hogy amikor "fikáztam" a céget /ismét felhívnám a figyelmed az utolsó három mondatra, meg azokra, amikben az igazgatókról mondtam/ személyes sértésnem vetted. És még én vagyok a túl érzékeny, mi??!! Röhelyes. És nem az én palacsintám lett kakis /remélem, így is ízlik!/. Á! Hagyjuk! Nem vagy képes felfogni, hogy nem azért lépek ki, mert akár az FLP-vel, akár a felső vezetéssel bajom volt. 25 ponttól gyűltek a problémák. De tudod mit? Ha kilépek, legalább nem fogok veled találkozni. És nem leszek olyan üdvözült fanatikus, mint te! Az ilyen vallásos fanatikusok szokták felhúzni az agyam, nem a beszólások.