Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Countryman
    Szia/Sziasztok!
    Tudom, hogy most fel fogom keverni az állóvízet, illetve kaki lesz a palacsintába, de úgy érzem erre válaszolnom kell.
    Elöször is szerintem nem a megfelelő csoportba kerültél, a szponzid sem áll a helyzet magaslatán. De ennek ellenére azt mondom nem kellene ennyire leírni ezt az üzletet. Tudod, ha valamit nem ismersz nem kell lefikázni, rögtön rossznak beállítani. Egyébként az elején hasonló érzésem volt nekem is a felső vezetőmmel kapcsolatban, mármint akkor foglalkozik veled, ha "beszervezed" az embert - minnél többet - de rájöttem, ha üzletet akarsz akkor ezt kell tenned, bár a "beszervezés" szót túlzónak találom. Csupán azért mert felnőtt emberek maguk el tudják dönteni tetszik vagy nem.
    A következőre reagálnék:
    " A másik meglepetés az volt, amikor a szponzim párjának a szponzija /remélem, érthető, kire gondolok/ odajön hozzám, és elkezdi mondani, hogy húzzak bele, ebben a hónapban el kell érnem a 2 pontot, különben nem leszek soha a büdös életben üzletasszony. Szerencséjére épp köhögőrohamom volt, nem tudtam mondani, hogy b+, én nem üzletasszony akarok lenni, hanem csillapítani akarom az asztmámat, nekem ez a célom."
    Túl érzékeny vagy, illetve ha nem gondolkodsz üzletként akkor minek fikázod az FLP-t, illetve az embereket, nem mindenki egyforma. Vannak korrekt emberek is az üzletben.
    Még visszatérek.