Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • narumon
    Hát pont erről írtam, hogy tisztelet a kivételnek. Tudod ez is csak ugyanolyan mint bármelyik másik vállalkozás. Emberek csinálják és ráadásul mindenféle, de ebből (mint már korábban is irtam) nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Szerintem mint te is tudod, informatikában is érdekelt vagyok, és nagyon jól tudod te is, hogy na ott is van ám gerinctelenség, egymás alá vágás, törtetés, hazudozás, de ettől még nem hiszem azt hogy mindenki ilyen (mint ahogy it-ben is vannak nagyon jó barátaim és ismerőseim és korrekt cégek akikkel üzletelek). Ezt bármelyik emberek alkotta vállalkozásra, csoportra, közösségre rá lehet húzni, ettől azonban nem lesz még mindenki "olyan".
    Mint korábban írtam, nekem a régi haveri köröm is FLP-ben van már, és rengeteg új is, van olyan emberem is aki soha nem hozza az igért pontokat, sokszor semmit, de ettől nem tartom emberileg kevesebbnek, olyannyira hogy hétvégén együtt fociztunk egy focikupán, utána együtt söröztünk. A most vásárolt BMW-met is egy ilyen "kapcsolatnak" köszönhetem, mélyen áron alul igazi bargain vételként jutottam hozzá. Nem tudom melyik csoportban voltál / vagy, de ugyanúgy mint bárhol máshol az életben ez nagyon sokat számít.