Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
"Talán igazad van, de sajnos hiába van az embernek sok barátja, ebből még nem tud megélni!!! Ha valaki bajban van, akkor már hirtelen eltünnek a nagyon jó barátok!!!"
Na ez az a két mondat, amitől HÁNYNOM KELL. A bicska kifordult a szebemből, amikor ez elhangzott anno az FLP-s előadásokon. Érdekes módon én számíthatok a barátaimra. Eddig mindig ott voltak, amikor bajban voltam, ellenben az FLP-s felsővonalammal és a többi emberkével (kivéve a szponzit), akik nagy ívben szartak rám. Ha te elhiszed ezt a két mondatot és komolyan is gondolod, akkor bocs, de nem vagy vitapartner.
"hiába van az embernek sok barátja, ebből még nem tud megélni!!!"
B*meg! Az embernek nem arra valók a barátai, hogy megéljen belőlük, te nagyokos... Ellenben pl. az én barátaim rengeteg olyan dolgot tettek, amivel segítettek (közvetett, vagy közvetlen módon) és összehoztak megrendelőkkel, üzleti partnerekkel akikkel viszont már pénzt kerestem. Egy FLP-s testvérvonalbeli "barátod" (röhögnöm kell, azért raktam idézőjelbe), mikor fog neked segíteni, he? Soha. Addig jó haverok, amíg ott vagytok az előadásokon, nyájasan üdvözlik a vendégeidet, de valójában ez nem barátság. Ha neked olyan emberekre van szükséged, akkor meg is érdemled...