Forever Living Products

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bens
hát én is a hagyományos értelembe vett munka híve vagyok, de belepofázni más dolgába, munkájába azért nem szép. mondjuk az kicsit zavart amikor egy régi cimborám megkeresett h lépjek be a csapatába (flp) és mivel régi barát, gondoltam nem fogom elküldeni a p-be, csak finoman szóltam neki, h ok, ha érdekel majd visszahívom. erre csak hívogatott h menjek ilyen-olyan elõadásra, és csak kiprovokálta h elküldjem. na ez sztem nem éppen jó, de ha van akinek ez jön be...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

PyRex
biztosan nagy tapasztalatod van, ha ilyen okos dolgokat írtál le... ^^

látod ez a baj: én sosem mondtam rólad, hogy ilyen meg olyan vagy, vagy hogy az, amit te csinálsz, az rosszabb annál, amit én csinálok. minek kötekedni? valakinek bejön, valakinek nem, de elitélni valakit azért mert ezt csinálja... elég szánalmas vagy. vagy talán irigy...?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

sziasztok!
en szemely szerint gyulolom az ilyen demagog mlmes lepj be alam es par honap alatt meggazdagszol napi 5 ora "munka"val tipusu, szektaszeru rendezvenyekre jaro es ott onmagukat agyondicsero tobb ezerert oda jegyetvasarlo, de azert max egy atyauristen Rex nemtomkitol szarmazo kezfogast kapo nepsegeket. a legnagyobb agy ebben a rendszerben az volt aki kitalalta hogy hogyan hulyitsen be maga ala ennyi embert. a forum legnagyobb amitoja jelen esetben pedig Pyro, aki gyakorlatilag az osszes hozzaszolasban elhuzza a mezesmadzagot es igyekszik jo szinben feltuntetni isteni termekcsaladjat. az en szememben teljesen hiteltelenek ezek az osszevissza hivatkozo nagy gazdagsagot szemernyi munkaval ajanlo igeretek es az azokat hirdeto emberek. a ti erdeketek hogy belepjenek alatok es gyemantcsoportokat csinaljatok vagy mi a halalt. a helyzet azonban az hogy nem lehet mindenki a piramis teteje, de meg csak a kozelebe sem. aki a legelejen elegge felkapaszkodik az mar nem foglalkozik vele, jon a penz alulrol. jon, mert a pyro-fele meg alul levok igyekeznek minel tobb embert beszervezni a fentiek gazdagsagat igerve nekik. ezzel nekik meg tobb penzuk lesz. nem lehet mindenki nyertes. az alsok igyekeznek feljebb kerulni, ezert pedig nem atallnak a legnagyobb boszmesegekkel hiszegetni az erre sajnos kaphato embereket. kepesek vagytok azt mondani hogy diplomas tanult emberek ehberert dolgoznak a mekiben amig ti a tengerparti villaban szurcsolitek a malaj kurvak mellei kozott futo hosszu szivoszalbol a legjobb feher orosz koktelokat. Elobbire nyilvan van pelda, ez viszont gazdasag es oktatas politikai kerdes. utobbira a piramis legteteje, hany szazalek is? semmi nem fekete vagy feher, nem mondom hogy nem lehet vele penzt keresni. csak populista es demagog az a mod ahogy reklamozzatok magatokat. Szemelyes tapasztalom, mikor naivan beultem egy ilyen evszazad uzletet dirigalo megbeszelesre ahol aztan a legnagyobb okorsegekkel probaltak atverni, kedvenc peldam: "ha elobb megismerem ezt a lehetoseget, most nincs harom diplomam..." vagy "volt egy brazil titkarno, egy koszos sufniban dolgozott vmelyik nagyvarosi favellaban. aztan belepett az flpbe es mara mar tengerparti villaja van. " rohej.
bocsika a csapongasokert, egyszer majd talan a forumot rendesen elolvasva reagalok az amitasokra es hulyesegekre. most viszont szerencsetlen es a jovoben valoszinuleg majd munkanelkuli egyetemistakent mennem kell egyetemes allam es jogtortenetet tanulni ami szerintetek nyilvan a legnagyobb baromsag hiszen az eddig raforditott korulben 30 ora alatt mar szarra kerestem volna magam mlmezessel.

üdv
😛
PyRex
ebben van valami... 😊

bens
ez a FLP lassan kezd olyan lenni mint valami vallás.

hiszek egy FLP-ben... 😛

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Zatesz, megkérdezhetem, hogy hány éves vagy ?
üdv: matt.
Nekem ugyan nincs gyerekem, de a fõállásom mellett van még egy mellékállásom + FLP. Ez a három együtt reggel 6-os keléssel és este 8-9-es hazaéréssel végzõdik. Sokan azt mondják, hogy ennek mi értelme. Hát az, hogy 2 hónap alatt lettem 25 pontos és decemberre leszek 75 pontos második mellékállásként. Összeadva a 3 bevételt "éléldegélek". Aztán amikor másra kell az idõ, akkor otthagyhatom az állásomat. Mindemellett érzem azt a tüzet ott belül, hogy haladok elõre minden egyes nappal, minden egyes órával. Ja , és nem vagyok fáradt tõle (valószínûleg attól az 5 terméktõl amit szedek rendszeresen)

Babára visszatérve. Arról se feledkezzünk meg, hogy persze nagyon fontos ott lenni mellette az elején, de késõbb is fontos lesz mellette lenni, megfizetni az iskoláját, az orvosát, a lakását... Az FLP erre egy megoldás. És mellette a mi korosztályunk jövõbeni - állam által nem létezõ - nyugdíjunkra is megoldás lesz. Hát ezért küzdök, mert megéri.

Azt tapasztaltam, hogy az emberek többsége azt hiszi azok foglalkoznak MLM-mel, akiknek van rá idejük és egyébként is van már pénzük. Pont fordítva, az MLM éppen az idõhiányban és kevés jövedelemmel küzdõ rétegnek szól igazán.
Köszönöm a bíztatást😊))Szükségem is van rá😊!!!Azt mondom jöjjön aminek jönnie kell!😊)
Bizonyos idõ után mineképpen munkába kell állnod vagy egy másik munkahelyen vagy a vállakozásodban. Amennyire tudod annyira csináld az FLP-s vállakozásod. Biztos vagyok benne, hogy naponta te is több emberrel találkozol. Egy kis beszélgetés, névjegykártya csere, idõpont egyeztetés és idõvel lesznek vásárlóid. A munkatársak keresésének módját beszéld meg a szponzoroddal, vagy ajánlom neked Nógrádi bence könyveit. Ahogy idõd engedi jelölj ki egy napot telefonálásra, akkor egy órát telefonálj, egy másikat bemutató tartására..stb. Amugy, ahogy nekem is tanácsolták itt a többiek, ha tudod beszéld meg a szponzoroddal, õ segíteni fog, saját érdeke,célja, hogy te sikeres legyél. 😊
Abbahagyni semmiképpen nem javasolom az FLP-t. neked max egy kis idõdbe kerülhet, de nagyon sokat kaphatsz vissza, tervezz hosszútávra a vállakozásodban. 😊
Az jó,csak jó lenne tudni,hogy õ hogyan éli ezt meg.Aztán azt sem mindegy mennyi idõs is az a négy gyerkõc.
PyRex
a csapatban az egyik hölgy 4 gyermek mellett csinálja az üzletet - és neki is a legfontosabbak a gyermekei.

Sziasztok!Én most csatlakoztam az FLP-hez,megvettem a kezdõcsomagot is.Elõtte sok fórumot olvastam,és hát többször elbizonytalanodtam,hogy kell-e ez nekem?Érdemes belevágni?De aztán mégiscsak gyõzött a pozitív énem<#nyes>Viszont most megint találtam valami olyat ami elkeserített.Egy hölgy írta,hogy szerinte jó az FLP meg minden õ mégis abbahagyta mert két óvodáskorú gyermekére nem volt elég ideje(ahogy kivettem a szavaiból szinte semmi!).Az én kisfiam 19 hónapos és nagyon nem szeretném,ha eltávolodnánk egymástól.Tudom,hogy ehhez a melóhoz sok idõ és rengeteg kitartás kell de ha a gyerekemet is alig fogom látni akkor inkább nem csinálom.Nekem õ a legfontosabb.Igazából olyanok véleményére lennék kiváncsi akik hasonló családi körülmények mellett csinálják ezt.Mi a tapasztalatuk?Elõre is köszi!
PyRex
pontosan, nincs keresztvonalazás 😊

Hello MattzOr! Miért nem a szponzorodtól kérsz anyagokat? Biztos ad neked, vagy ha õ nem akkor a felsõvonalból valaki segít, hiszen az a dolguk. Idegenek nem fognak adni neked segítséget, mert ebbõl már volt probléma. (Elég rákeresni a neten az FLP-re, az elsõk között fogsz találni jó kis 60 millás büntetésrõl szóló cikket. Persze a vége már nincs benne, hogy nem lett megbüntetve a cég. Persze Rex Maughen közgazdasági nobeldíj jelölésérõl semmit nem fogsz találni). Szóval saját csapaton belül több infót tudsz összegyûjteni, meg hát kell járni az orvosi elõadásokra. Gratula a döntéshez. Én köv hónapban leszek 35 ponttal 25 pontos (9 hét munkája) 😊))
Esetleg vki meg tudna dobni pár FLP-s dokumentummal vagy PDF-el ?😛
Pyrex milyen szinten vagy ?
PyRex
negatív embereken mindig jót röhögök, amikor 17-e környékén megjön a bónuszkimutatásom 😊

Hello mindenki!
Én még "új" vagyok az FLP-ben, 2 pont-ra hajtok. Nem vettem emg a Touch dobozt, részben anyagi okokból.
Nagyon nagy lehetõségnek tartom az FLP-t.
Pyro és Phat Smoker, tõletek szeretném megkérdezni azt,hogy tudnátok e olyan oldalakat linkelni ahol a termékekrõl találok részletes leírást?!
Természetesen a foreverliving.com-ot ismerem.
Nagyon szívesen fogadnék tõletek minden anyagot akár PDF,DOC,XLS formátumban.
Örülnék ha esetleg MSN-en is fel tudnánk venni a kapcsolatot. Van sok elõadás felvételem,ha esetleg nektek szükséges lenne valami.
Sok sikert kívánok mindenkinek az üzletépítésben!
A negatív embereknek meg talán majd felnyílik a szemük, velük nem foglalkoznék.
Üdv.: Matt.
Szerintem is az FLP a legjobb, már csak azért is mert 30 éve létezik és növekedik (tavalyhoz képest 21 %-kal). Ez a garancia arra, hogy nem humbuk cég, amirõl jövõre már nem is hallunk.
Az új cégek minidg kockázatosak.
http://www.uvmeguru.com/uvme.php?r=296805

Ez szerintem egész egyszerû! Nézd meg, ne hagyd ki

BF BC2: SabYan Irány a csatatér Ha már katona vagyok, legalább azzal töltsem a drága időmet amivel foglalkozom:)

Sziasztok!

Én csak annyit szeretnék hozzá tenni, hogy szívesen olvasom az ilyen forumokat ebben a témában. Nemrég kezdtem el az FLP, de egy másik MLM rendszerben az FLPben is használt menedzseri szintig jutottam. Úgy gondolom, van tapasztalatom a témában. Az tuti az átlag emberek keresetéhez képest rengeteg pénz van benne. És, hogy ez miért va így az nagyon egyszerû. Az FPLben a kereseti lehetõségek nem lettek magyarosítva, tehát a pontok alapján az amerikai menedzser ugyanannyi pénzt kap, mint mi Ft-ban. Tehát ha Õ adott forgalom után 5000 dollárt kap, mi is azt az 5000 dollárt kapjuk meg csak forintban. Ezt azért éreztem fontosnak elmondani, mert sok MLM rendszer kishazánkban átveszi az amerikai marketinget, de a pénzeket lecsapolják magyar fizetéseknek megfelelõen. Itt az FLPben szerencsére nincs így.

Nem szándékozom errõl vitatkozni senkivel, mert volt néhány vitám igen korlátolt emberekkel (ha olvassa itt is üdv kedves korlátolt Kriszták). Szinte fájt velük beszélgetni.

Végezetül, sok sikert mindenkinek aki bent van az FLP-ben, szerintem is jó helyen vagyunk. Aki meg nincs benne, szerintem gondolja át mégegyszer...

Sziasztok...
Igen én is úgy gondoltam h Mo-n...
PyRex
na húzzá már innen...

http://www.onlinevallalkozas.hu/72053 olvaSD EL tölsd le a könyvet heti 40enet keresek vele! ne hagyd ki

PyRex
Szia!

Kicsit szeretnék helesbíteni: Berkics Miki Magyarországon az elsõ, tehát a legtöbbet keresi ezzel (legalábbis hivatalosan) és én nagyon csípem, egy roppant szerény, jóindulatú figura. És rengeteget lehet tõle tanulni. De - ha jól tudom - magánrepülõje nincs. Viszont van pár autója, Porschék, Ferrari, Mercedes, stb...

Sziasztok!
Én kb 2 hete döntöttem úgy, hogy belépek ebbe az egészbe..
Nekem egy kedves ismerõsõm anno ajánlott egy krémet nevén nevezve MSM gél a lábamra... Ugyanis már majdnem ott voltam, hogy mûttetni kell.. Használtam a krémet és bevállt... /Így utólag is köszönöm az ismerösömnek h segített/
Aztán nemrég vásároltam Probioticot, Natúr gélt, Lipset, és újra MSM gélt... Nem tudtam, hogy ha 55 eu értékben vásárolok akkor kapok kártyát.. Kaptam... Aztán elmesélték mivel is jár mindez stb stb... Sajnos bemutatókra nem sürün tudnék felmenni pestre, de kaptam cd-t.. Melyen Berkics Miki /akik benne vannak ismerik/ tart elõadást, néha igen mulatságos, de tanulságos. Ö a második legtöbbet keresõ figura az Flp-nél.. Magánrepcsi stb stb... Hajcsik Tünde, Halmi István.. stb. Ezek az emberek akik már sokra vitték.. Rengeteget tanultam tölük...
Úgyhogy én amilyen terméket ismerek azok eddig beválltak.. és szeretem öket...
Aki meg azt állítja h rossz.. és az egész hazugság az elõbb próbálja ki... Aztán magyarázzon
akkor az.. nemvágom nah 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

PyRex
árulja? a cég üzletpolitikája tiltja a direkt termékeladást... miért nem épít hálózatot? 😊

😄 anyám is ezt árulja most.. nem is gonodltam volna hogy ilyen biznisz van benne amíg eccer nem csöngetet a futár és megyek le vagy 20 rongyal és így mondja hogy 170 lesz :S aztem beszarok.. de kábé ennyi áru az így 1-2 hét alatt el van passzolva .. vagyis a nagyrésze mivel csomagba veszi anyám és megmarad pár cucc...jah és hatásos fõleg ezek a löttyök... nálunk ezt issza mindenki mint a vizet 😄 lehet nekem is folytatnom kéne a "családi vállalkozást" 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

naív? 😄 de,biztos ugy van ahogy mondod!te vagy a világ okosa,ne haragudj!azért a cég magyarországban 10 éve müködik és valamilyen fura modon még mindig töke erös!amerikáról nem is beszélve!mi omlik és hol össze talán jós vagy?😄
"talán a nénikéd azért van bele vadulva az flp-be mert boldog és mert tudja hogy embereken segit"

nem vagy te egy kicsit naív?

talán a nénikéd azért van bele vadulva az flp-be mert boldog és mert tudja hogy embereken segit!és a diplomákat azért kell felhozni mert talán az orvosok kicsit okosobbak a takaritonöktöl,fodrászoknál,pincérknél meg stb.,és ha már õk ajánlják a termékeket akkor ez jelent valamit.én csak a tapasztalaimat el tudnam mondani,amik nagyon is pozitivak,de azok akik ki sem probálták a termékeket mirõl beszélnek???!inkább azoknak kéne átadni azt a mélyen tiszelt titulust:puffagató majmok!cupp 😉
PyRex
Persze van ilyen is. De szerintem nem kell általánosítani. Úgy értem, azok az emberek, akikkel én dolgozom, nem beszélnek rá senkire semmit. Jómagam sem - ha egyszer valaki azt mondta, hogy nem érdekli, akkor nem érdekli. A másik dolog, hogy ki mennyit dolgozik... Üzlettársam (azért õt említem, mert õ már igen sikeres) sosem kel 10 óra elõtt, általában 5 órát "dolgozik" aminek a legnagyobb része telefonálásból vagy egy kellemes beszélgetésbõl - NEM RÁBESZÉLÉSBÕL - áll, mondjuk egy kávé mellett. Szerintem sokféle ember és sokféle csapat van...

Nekem a nagynéném dolgozik az FLP-ben, teljesen bele van vadulva hogy milyen jó.

Az a gáz, hogy amióta csinálja már nem lehet másrol beszélni vele mint az FLP-jérõl. Milyen igazgató lett, mennyit keresett, hányan ddolgoznak alatta, mik az elkövetkezendõ egy évben a tervei. Szal érted, ott ül a family és nem azt hallgatjuk hogy mi a helyzet a családjával hanem azt hogy mi történik az FLP-ben. No comment.
Összegyûlik a család nagyritkán, erre FLP-t kell hallgatnunk, vagy pedig megpróbál beszervezni "maga alá". Ha mondom hogy valamim fáj már rögtön ugrik, hogy vegyek tõle ilyen meg olyan aloe biszbaszt (mondjuk a múltkor bekajáltam egy hepajon, adott valami borzasztó ízû Reaktivátort vagy mit, ami tényleg jó volt, csak vagy egy fél fiolával bekajáltam amíg elmúltak a gyomorpanaszaim.

Egyszer elhívott arra a bulira ahol igazgatóvá vagy mivé léptették elõ. Annyira fanatizálták õket mintha a HIT gyülekezete egyik "miséjén" lettem volna.
Ezért mondtam azt hogy kicsit engem erõsen emlékeztet egy szektára.

Nem mondom hogy nem él meg belõle, de azt sem mondom hogy jól él belõle, de ahhoz képest hogy nincs reggele, estéje, szombatja és vasárnapja (mert tényleg annyit dolgozik mint az állat) azt mondom, hogy ennyi munkával tuti hogy más munkahelyen sokkal elõrébb tartana.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

PyRex
"Sok ember még mindig azt hiszi hogy kemény munka nélkül lehet sokat keresni!"

Sok ember még mindig azt hiszi, hogy az FLP-nél nem kell dolgozni...

"Ahol lakom ott most jelentek meg két mákvirág ezzel az Flp-s baromsággal!"

Mákvirág? Baromsággal? He..?

"Erõs a gyanúm hogy a szcientológiához is kötõdnek!"

Erõs a gyanúm, hogy igen buta ember vagy sajnos... 😞((

"És 2006-ban érdemes lenne már felismerni azokat a gyenge frázisokat amelyeket ezek a majmok puffogtatnak."

Tényleg olyan gyenge, az egész cég gyenge a havi 2 milliárdos forgalmával itt a régióban... 😉 Szerintem inkább az olyan emberek a majmok, akik ismeretlenül fikáznak egy olyan dolgot, amivel emberek rengeteg pénzt keresnek 😊

PyRex
Az persze nincs ott a GVH oldalán, hogy fellebbeztek és nem kellett kifizetni, ugye? <#hehe><#integet2>

Sok ember még mindig azt hiszi hogy kemény munka nélkül lehet sokat keresni!Vicc!Hiszékeny és becsapható egy nép vagyunk!
Ahol lakom ott most jelentek meg két mákvirág ezzel az Flp-s baromsággal!
Erõs a gyanúm hogy a szcientológiához is kötõdnek!

És 2006-ban érdemes lenne már felismerni azokat a gyenge frázisokat amelyeket ezek a majmok puffogtatnak. Egy kaptafára készül az összes Mlm rendszer!

Hiszékenyek fizessetek!
Ez egy nagy átverés:

http://www.gvh.hu/gvh/alpha?do=2&pg=11&st=1&m5_doc=3743
Mint minden MLM uzlet elinditasahoz komoly belso motivacio es szervezokepesseg szukseges. Eloszor is nem art eldonteni az FLP-al kapcsolatban hogy te ebbol penzt (esetleg megelhetest) szeretnel csinalni, vagy pedig mint vasarlo felso kategorias (arban es minosegben - bar ez utobbi sokak altal vitatott) termekekhez hozzajutni.

Lattunk mar FLP-hez hasonlo cegeket felvillanni (Amway es tarsai), egy-nehany evig de majd mind lecsengett hamar. A problema gyokere a magyar vasarloero hianyaban keresheto. Egyszeruen nincs eleg penz ill. kereslet erre. Az MLM az USA-ban viragzott, viragzik - miert: egyszeru: Van mit a tejbe apritani.
Velemenyem szerint M.o.-on megmaradt egy mag, egy reteg aki ebbol penzt csinal(t) (minden tiszteletem egyebkent, mivel aki ebbol penzt csinalt az biztos vagyok benne hogy komoly munkat tett bele), oket halljuk beszelni.

pi ImageDesign http://www.pi-imagedesign.com

PyRex
<#taps><#lama><#wilting><#help>

úgy beszéltek itt mint valami szektások😊

mert azok is...

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

PyRex
én meg 2 embert ismerek aki márciusban kezdte, és a májusi pénze 500 ezer felett volt. Ez az "üzlet" ma is megcsinálható és még nagyon sokáig megcsinálható lesz.

Z
OK, igazad van. Bizonyára van olyan ember, akinek jó az aloe verás anyag. Nekem tényleg rossz tapasztalataim voltak ezzel kapcsolatban. És nem a barátom hazudozott, hanem az õ "barátja", és tényleg idézõjelben, mert így már inkább csak ismerõse.

Kérdezõsködtem egy kicsit az ismerõsöknél, és van egy lány, akinek a volt magyartanára lépett be egy ilyen buliba, tizenegynéhány évvel ezelõtt. Na most a hölgy állítólag mára ott tart, hogy havi 5 milkát kaszál, viszont állítása szerint még idõben kezdte ahhoz, hogy sokat kereshessen vele. Ma már - azt mondja, - nem szállna be õ sem.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

PyRex
A saját rossz tapasztalatod miatt nem kell téves következtetéseket levonni az egész üzletre nézve. Az, hogy a "barátod" hazudott, amikor elhívott - hát most erre mit mondjak, nem szép dolog. Én nem szoktam hazudozni és érdekes így is mûködik - sõt, nem mennek rá az emberi kapcsolataim sem.

PyRex
Csak az a gond tudod, hogy te abban a hitben vagy, hogy mondjuk a Foreverben mindenki üzletet AKAR építeni és csak keveseknek sikerül, közben meg baromira nem így van. A Foreverben rengeteg ember szimplán csak vásárolni AKAR, semmi mást. Ezért nem állja meg a helyét a 80-20%-os kis arányod, amivel elõhozakodtál - hiszen õk nem fognak belebukni, mivel eszük ágában sincs üzletet építeni.

Z
Irigység? Ne nevettesd már ki magad. Olvasni nem tudsz, vagy a magyart nem érted? Én nem azt mondom, hogy az ismerõsöm/unokatesóm hogyan fikázta. Saját magam próbáltam ki. Saját magamon nem (sem) vált be.

De azért kösz, hogy kedvesen reagáltál, és elkezdtél okosjánosozni, meg elõhozod a diplomákat. A másik flémelése maradjon inkább a testépítés topikban szvsz. Ezzel aztán tényleg meg lehet gyõzni a másikat.

Amúgy meg miért kell titkolózni, mikor rákérdezek, hogy mi is ez? Ezt mindenki így csinálja? Mi értelme?

Mellesleg örülök neki, hogy jól vagy anyagilag, és egészségileg. <#eljen>

Amúgy ha nem lennének ilyen drágák ezek a cuccok, akkor lehet, hogy próbálgatnám még. Így viszont maradok a jól bevált vitaminoknál. Érdekes, hogy amikor pl a Lenkei féle vitaminokat szedtem (megjegyzem élbõl fikáztam eleinte, mert olyannak tûnt, mint egy normál multivitamin, vagy táplálékkiegészítõ bogyó), akkor mindenféle erõlködés nélkül átvészeltem KÉT influenzajárványt...a családban körülöttem mindenki megbetegedett, csak én nem. Az iszonyúan drága, szóval tuti, hogy nem veszek De nem tartom kizártnak, hogy amiatt úsztam meg a betegséget.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

úgy beszéltek itt mint valami szektások😊

Gyakorlatilag minden modellben(valós élet illetve az azt modellezõ rendszerek) 80-20 a rókák és a farmerek aránya. Ezt és a rendszer mûködését figyeléembe véve nagyon is érthetõ az ömlengésetek.

PyRex
Õõõ, mit is mondjak erre.

Nekem spec. bevált minden, amit próbáltam (konkrét "bajokra")
Ismerõsöknek szintén - amúgy nem vennék meg...
Ismerõsök kutyáira (konkrétan 4 ilyen család van, akik álatoknak is adják, fújják, kenik, stb) is bevált

De azért kösz, hogy benéztél. Én senkit nem verek át, mellesleg ha szar szerinted a termék, vissza lehet vinni, visszaadják az árát....
Nekem azok az ismerõseim, akik használják a cuccokat, mind hálásak. Aki meg üzletet épít, az is hálás. Õõõ, akkor mirõl beszélünk?

Ja meg biztos a 8000 DIPLOMÁS orvos is (csak Magyarországon ennyi orvos tagja a rendszernek) hazudik ugye a jótékony hatásokról...

Úgy örülök, amikor bejön egy ilyen okosjános és elmondja a frankót. Multkor is egy biztonsági õr beült meghallgatni atájékoztatót és közölte, hogy szarok a termékek. Merthogy az õ unokatesója is megmondta (egyik sem orvos, egyik sem próbált semmit).

Tán nem az irigység beszél belõled? Mert én kösz jól vagyok, mind egészségileg, mind anyagilag és naponta 2 órát foglalkozom ezzel 😊

Z
Izé, a kutyámnak ízületi problémája van, volt. Mondták, hogy kezeljük aloe verás cuccal, az majd segít. Hát nem segített. Mondták, hogy próbáljunk ki egy másikat. OK, kipróbáljuk, természetesen az sem segített. Emellett persze nem kevés pénzbe kerülnek ezek az izék.

Aztán, mivel nekem is volt gondom a lábammal, én is kipróbáltam, nekem sem segített. Az öcsémnek szintén nem segített, viszont elköltöttünk egy rakás lóvét. Királyság! Jeee, igen, ezaz!

Aztán elmentem egy elõadásra, egy jóbarátom barátja szervezett be, azt mondta, hogy menjünk el együtt egy speckó helyre. Kérdezem, hogy mit fogunk ott csinálni? Azt mondja, hogy csajozni fogunk. Már majdnem rávágtam, hogy sirály, mire kibökte, hogy swinger klub. Na itt hazudott. Mondom, hogy swinger klubba párral kell menni. Azt mondja: ide nem. Jó, ide nem, már csak abban bíztam, hogy nem a lila kandúr klubba visz... 😄

Beültünk, hallgattuk az elõadást az aloe veráról, és felsoroltak hatvanmillió területet, ahol jótékony hatást fejt ki az aloe verát tartalmazó termék. Ugyanaz a hatóanyag van mindegyikben, és mindenre jók a termékeik, mert van benne aloe vera. De ha ugyanaz az összes termék hatóanyaga, akkor miért nem csinálnak meg egyfajta terméket ami ehetõ/iható, és használja mindenki azt? Vagy legyen 1 belsõleg és 1 külsõleg applikálható kenõcs, krém, folyadék, szelet, stb.

És ahogy ott sugárzó arccal nézett ott mindenki, kicsit olyan érzésem volt, mint mikor a Vidám Vasárnap résztvevõit nézem.

Szóval én egy nagy átverésnek tartom ezt az egész beteg volt, elkezdte szedni/fogyasztani, és meggyógyult sztorit. Mert ugye a 100 példabeszéd egyikében sem jelentették ki konkrétan, hogy a MI ÁLTALUNK GYÁRTOTT ANYAGOK/SZEREK/TABLETTÁK, stb HATÁSÁRA GYÓGYULT KI BETEGSÉGÉBÕL XY. Hanem mindegyiknél annyit mondtak, hogy ilyen baja volt, elkezdte szedni, meggyógyult. Viszont, ha tényleg ilyen jó biznisz, és ilyen kevéssé stresszes menedzseri állás is létezik, hogy heti 10 órában kell átverni a környezetünket, bocsánat, beszervezni az ismerõseinket, vagy rávenni õket, hogy nyissák ki a pénztárcájukat a mi jólétünk érdekében, akkor állok elébe. Ennél jobb pénzkereseti lehetõség kevés létezik. Ismerek párat, de azok jóval stresszesebbek, munkaigényesebbek.