817
Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
#257 teljesen egyetértek. -
#256 "Talán igazad van, de sajnos hiába van az embernek sok barátja, ebből még nem tud megélni!!! Ha valaki bajban van, akkor már hirtelen eltünnek a nagyon jó barátok!!!" --- várjál, a haverok az más téma, mint a barátok. A nagyon jó barátok nem hiszem, hogy eltűnnének csak úgy hipp-hopp. Az, hogy valaki nagyon jó kapcsolatban van egy másik emberrel még nem biztos, hogy barátság.
A közvetlen környezetemben pedig több példa is volt arra, hogy barátok kisegítették egymást, amikor az egyik elvesztette állását, vagy ki kellett szállnia a saját cégéből.
Ha bajban vagy, a haver csak arra jó, hogy meghallgassa a problémádat, esetleg még tesz egy kósza ígéretet arra, hogy majd megkérdezi az ismerőseit, hogy tud-e valaki segíteni. De onnantól kezdve le van tudva a probléma. Egy barátnak azért nem eddig tart a másik problémája. Szerintem. :) -
#255 Igen, Lenkeiről írtam.
Műszaki emberek azt mondják: egy mérés nem mérés. Két mérés nem mérés. Így egy vizsgálat nem vizsgálat.
Más labornál pedig akár kijöhet más eredmény, megrendelőtől függően persze... (összeesküvés elmélet póva) -
#254 "AGYMOSOTTNAK NEVEZEL MINDENKIT aki ezzel foglalkozik."
bocs. nem mindenkit nevezek agymosottnak aki ezzel foglalkozik. azokat nevezem agymosottnak, akiknek egy önálló gondolatuk sincsen. akik úgy szállnak velem vitába, hogy szóról szóra ugyanazokat a mondatokat mondják vissza, amit pl. a kifogáskezelésnél tanultak. gyerekek! én is ott voltam, rajtam ezek nem működnek, hiszen tudom, hogy mik a kiskapuk, tudom, hogy mik a trükkök. neked ez fáj annyira, hogy egy "átlag" embert simán meggyőzöl, rábeszélsz, a kifogásait és kételyeit eloszlatod, velem meg nem bírsz, mivel sokkal jobbana dolgok mögé látok, mert hát - a francba is - csomó ideig ezzel foglalkoztam :) -
#253 Rosszul látod: én csináltam komolyan. Megnéztem a pozitív oldalát is (jó termékek, pénz) és láttam a negatívat is (barátaim nem nagyon álltak velem szóba. Amikor elkezdtem, akkor még csak a pozitív oldalát ismertem és arról közelítettem meg. Közben rájöttem arra, hogy mik azok a szempontok, amik nekem nem szimpatikusak. Ezt is leírtam. Nem tudom miért fáj ez neked? Pont én vagyok az egyetlen, aki mindenről beszél. Míg Te úgy állítod be, hogy ennek csak jó oldala van, én leírom a nem annyira jó oldalát is. -
vic62 #252 Látom sikerült mindenkit elüldöznöd, én is továbbállok, mert azt hittem érdemben tudunk beszélgetni, de nem! Én mindenesetre folytatom amit elkezdtem, nem sikerült eltántorítanod! Csak egy történetemet még leírom: Dolgoztam egy cégnél hosszú évekig, nagyon nehéz volt bekerülni. Egy nagyon jó ismerősöm tudta, hogy mit csinálok, mennyit keresek, tudta a munkaidőmet. Folyamatosan azt kérdezgette, nincs-e felvétel. Persze sosem volt, ha volt, arra már megvolt az ember. Majd jöttek olyan dolgok, amik már annyira nem tetszettek. Abban az időben olyan helyzetben voltam, megtehettem, hogy felmondok. Persze a főnököm is megpróbált lebeszélni, de én már döntöttem. Barátságban váltunk el, szóltam az ismerősömnek, hogy az én helyem megüresedett és hová menjen. NEM MONDTAM EL AZOKAT A DOLGOKAT AMIÉRT ÉN FELMONDTAM, MERT EZEK OLYAN DOLGOK VOLTAK AMIK ENGEM ZAVARTAK, DE A MUNKATÁRSAIMAT NEM. Felvették és a mai napig ott dolgozik, imádja és hálás nekem, hogy szóltam. Utólag belegondoltam, hogy milyen pitiáner dolgok miatt hagytam ott, mostani ésszel nem tenném.
Szerintem ez az emberibb magatartási forma, nem amit Te művelsz itt a fórumon, HOGY AGYMOSOTTNAK NEVEZEL MINDENKIT aki ezzel foglalkozik. Minden ember más, valakinek ez a jó, valakinak az! El kell fogadni mindkettőt! Én egy munkahelyemet sem támadom még utólag sem, mert mindenben volt jó és megpróbálok erre emlékezni! Ha én volt FLP-s lennék, akkor inkább segítenék, hogy hogyan lehet a kudarcokat elkerülni és nem hurrognék le senkit, mint TE! De tovább sok sikert, talán még beesik egy két emberke akinek nekieshetsz! -
vic62 #251 Akkor viszont én is csinálhattam volna egy mlm-s hálózatot, mert kb. 15 éve így gondolkozom, persze vannak dolgok amiben változik a véleményem és valószínűleg változni is fog, ez korral, tapasztalattal jár. Elképzelhető, hogy ezt szajkózzák, nem vitatom, de én még nem hallottam! Mi teljesen más módszerrel dolgozunk, ami számomra szimpatikusabb. Ezért kezdtem bele!
Mint ahogy már írtam, nem hiszek a tündérmesékben, mindennek meg kell nézni a fehér és fekete oldalát, aztán dönteni. De miért fáj neked, ha most valaki ezzel foglalkozik? Visszaolvastam a hozzászólásaidat és folyamatosan támadsz hol mellett hol ellene! Te mondod nekem, hogy ha a barátaim nem értenek velem egyet le vannak.... Azt hiszem pont Te vagy az a tipus aki senkivel sem ért egyet, csak saját magával!
Tudom most megint megkapom a .... de nekem is lehet véleményem, nem csak neked. -
#250 Jajj, ne csinálj magadból mártírt. Nincs veled semmi bajom, csak az, hogy tipikusan ugyanazt szajkózod, mint a többi FLP-s, ráadásul el is hiszed... Azok a mondatok, amiket tőled idéztem, szinte szóról szóra elhangzott az összes FLP-s nyilvános tájékoztatón, stb. -
vic62 #249 Igen, ráragadt!!! Kíváncsi lennék ki a rámenősebb Te vagy én? Pedig Te már nem vagy FLP-s! Ki nem fogadja el a másik véleményét? Hidd el én nem irígylek senkitől semmit, örülök, hogy jó anyagiak között élsz, sok sikert! Én meg maradok egy szánalmas ember, aki csak süllyed lefelé, de ez legyen az én bajom! -
#248 Bárcsak 20 éves lehetnék :) -
#247 hmm, igen, egy 20 évesé :))) Hát persze.
egyébként ráragadt az ujjad a felkiáltójelre? -
vic62 #246 Ez kb. egy 20 éves szövege, ezért nem is reagálok! Ezzel a stílussal, kíváncsi lennék a Te barátaidra!!!!!!!!!!!!!!!! -
#245 "Kíváncsi lennék arra, amikor mondjuk a gyereked iskolai táborba szeretne menni, vagy új nadrágot szeretne és erre az a válasz, hogy sajnos nincs pénz, de viszont van vagy 200 barátom!!!"
Úristen, ne legyél már ennyire szánalmas, milyen mélyre akarsz még lesüllyedni? :) A fent idézett mondatod is szinte szó szerint elhangzik az FLP-s kifogáskezelés tréningeken... Nekem nem kell azt mondanom, hogy nincs pénzem, mivel nincsenek anyagi problémáim (bár ehhez neked baromira semmi közöd). És tudod miért? Mert dolgozom :) És még emellett barátaim is vannak. Ne magadból indulj ki... -
#244 Olvasd el a két szánalmas mondatodat (ami minden FLP-s kis meetingen elhangzik) és gondold át, hogy milyen ember vagy...
Persze, ez a legkönnyebb, hogy "bezzeg neked semmiért nem kellett kűzdeni" - szánalmas duma. Sokkal többet kűzdőttem dolgokért, mint egy átlagember, de haggyuk is ezt. Beszéljünk inkább az alábbi kis szösszenetedről:
"Én sem fikázok másokat, hogy ki miből él és ezt elvárom én is, ha ezért kell elvesztem egy barátot, akkor az nem is barát!"
Akkor a te logikád szerint tehát, TE azt csinálsz, amit akarsz és ha a barátaid nem értenek veled egyet, akkor le vannak szarva, nem barátok? Hát Te melyik világban élsz? A barátok pontosan azért vannak, hogy adott esetben figyelmeztessenek rá: rossz úton jársz. Erre Te a Te mentallitásoddal akkor eldobod magadtól őket... Tiszta ciki. Viszont gratulálok, mert belőled biztosan sikeres FLP-s lesz, büszke lehetsz magadra! -
vic62 #243 És még egy dolog! Valószínűleg neked még nincs családod és senkiért sem kell felelősséget vállalnod! Kíváncsi lennék arra, amikor mondjuk a gyereked iskolai táborba szeretne menni, vagy új nadrágot szeretne és erre az a válasz, hogy sajnos nincs pénz, de viszont van vagy 200 barátom!!!
-
vic62 #242 Hogy mered venni a bátorságot, hogy így beszélj valakivel??? Ki vagy Te, hogy így kioktass másokat??? Te valószínűleg burokban születtél és soha semmiért nem kellett küzdened! Nekünk viszont mindenért amit elértünk, semmit sem adtak ingyen, keményen megdolgoztunk azért amink van!
A barátokról való kapcsolatról egy FLP-s előadáson sem hallottam! Te nagyokos, olvasd el mégegyszer a mondataimat és próbáld meg értelmezni! Ha képes vagy rá!!!!!! Én nem a barátok ellen vagyok, de nem ők tartanak el és ezt nem is várom el senkitől!
Én sem fikázok másokat, hogy ki miből él és ezt elvárom én is, ha ezért kell elvesztem egy barátot, akkor az nem is barát! -
#241 "Talán igazad van, de sajnos hiába van az embernek sok barátja, ebből még nem tud megélni!!! Ha valaki bajban van, akkor már hirtelen eltünnek a nagyon jó barátok!!!"
Na ez az a két mondat, amitől HÁNYNOM KELL. A bicska kifordult a szebemből, amikor ez elhangzott anno az FLP-s előadásokon. Érdekes módon én számíthatok a barátaimra. Eddig mindig ott voltak, amikor bajban voltam, ellenben az FLP-s felsővonalammal és a többi emberkével (kivéve a szponzit), akik nagy ívben szartak rám. Ha te elhiszed ezt a két mondatot és komolyan is gondolod, akkor bocs, de nem vagy vitapartner.
"hiába van az embernek sok barátja, ebből még nem tud megélni!!!"
B*meg! Az embernek nem arra valók a barátai, hogy megéljen belőlük, te nagyokos... Ellenben pl. az én barátaim rengeteg olyan dolgot tettek, amivel segítettek (közvetett, vagy közvetlen módon) és összehoztak megrendelőkkel, üzleti partnerekkel akikkel viszont már pénzt kerestem. Egy FLP-s testvérvonalbeli "barátod" (röhögnöm kell, azért raktam idézőjelbe), mikor fog neked segíteni, he? Soha. Addig jó haverok, amíg ott vagytok az előadásokon, nyájasan üdvözlik a vendégeidet, de valójában ez nem barátság. Ha neked olyan emberekre van szükséged, akkor meg is érdemled... -
vic62 #240 Talán igazad van, de sajnos hiába van az embernek sok barátja, ebből még nem tud megélni!!! Ha valaki bajban van, akkor már hirtelen eltünnek a nagyon jó barátok!!! Csak erről beszélnek? Én pl. szóba sem hozom, mert tudom, hogy nem érdekli őket, de másról órákat tudunk beszélgetni! Ha viszont akármilyen partin, vagy baráti társaságban vagy, és van 4, 5 kolléga, akkor ott is csak a munkáról tudnak beszélgetni! Ez természetes emberi magatartás, legyen cukrász, egészségügyis, bankár...
A mai világban, csak azt hallod, bármilyen területen, hogy az emberek küszködnek, tudom, hogy itt sem kolbászból van a kerítés! Ha pedig azért ítélnek el, mert ilyen munkával foglalkozom, ám legyen, ha a családom jól él, akkor ezt vállalom!!! -
#239 Gondolom lesz publikáció bár mivel megrendelésekre mérnek, igy gondolom majd a megrendelő (ha úgy látja) [bár mivel ez jelen esetben gyógyszergyár igy nem biztos] -
#238 "Tehát cáfolod azt, amit egy olyan orvos - akinek a könyvére, meg a publikációira hivatkoznak (az FLP-nél is) - írt, miszerint nincs olyan, hogy szintetikus vitamin?"
Hát nem tudom, hogy ki az az orvos, de ha Lenkei akkor nálunk pl a pitymallat sem hivatkozik rá.
Ráadásként a C vitamint nem az árpa csirázásával készitik hanem azért szintetikus mert VEGYI úton előállított aszkorbinsavat tartalmaz. Nyilván ha az árpából vonnák ki akkor nem lenne szintetikus. -
Phat Smoker #237 hajrá, ne hagyjátok magatokat! ;-) -
#236 "A szintetikus / nem szintetikushoz annyit, hogy rosszul néztél utána, feleségem Biológus / kutató és drogokat tesztelnek sejtszinten, és pl nemrég egy megrendelésre mérték, hogy szintetikus C vitamin nagydózisban sejthalált okoz. Tehát nemhogy nem segit de még áratlmas is. Nesze neked 500mg/tabletta..." --- Na erre viszont kíváncsi lennék. Publikálják ezt valahol valamikor? Mert ha igen, az világméretű dolog lesz.
Tehát cáfolod azt, amit egy olyan orvos - akinek a könyvére, meg a publikációira hivatkoznak (az FLP-nél is) - írt, miszerint nincs olyan, hogy szintetikus vitamin?
"- Van különbség a zöldségekben, gyümölcsökben megtalálható vitaminok és a vitaminkészítmények között?
- Ezen a téren is nagy "ködösítés" tapasztalható. Nem úgy kell elképzelni, hogy egy vegyi üzem egyik futószalagján nylonzacskó, a másikon meg vitamintabletták készülnek. Például a C-vitamin úgy készül, az árpa csírázásának van egy olyan szakasza, amikor rengeteg C-vitamint tartalmaz. Ebben a fázisban az árpát ledarálják, s kivonják belőle a vitamint. Természetesnek azt a vitamint hívják, amelyet nem tisztítanak meg teljesen.
- Az én készítményeim ún. tisztított, természetes eredetű vitamin-készítmények. - Addig finomítják, és távolítják el a kísérőanyagokat, amíg pontosan meg nem tudják mondani, hogy egy kapszulában, mondjuk 1000 mg van.
Összefoglalva: szintetikus vitamin nincs, mindig természetes forrásból nyerik. Van tisztítatlan, ezt "természetes"-nek, és van tisztított, amit "mesterségesnek" hívnak, de erre sokkal jobb szó a finomított vitamin."
Azért tényleg kíváncsi lennék azokra a kutatási eredményekre. -
#235 Általánosítás, de beszéltem több emberrel is, több cégtől. Volt kivétel is, de a többség így adta elő, és ez erős korrelációt mutat.
"Nem is igérek senkinek 500e forintos fizetést, hogyan is tehetném ezt meg?" --- én sem beszéltem ígéretről. Mézesmadzagról inkább. Hogy olyan kérdéseket tesznek, fel, amivel elültetik a bogarat az ember fülében.
"Egyébként én tök megforditom a dolgot megkérdezem, hogy mit szeretne elérni mondjuk 3-4 hónap múlva?" --- ez egy nagyon jó elgondolás. Jól látom, hogy kb ez a pár hónap a vízválasztó olyan szempontból, hogy valaki bent marad-e, vagy sem?
" Olyan ember persze sok van aki egy szalmaszálat sem tesz keresztbe az egész üzletben, majd utána habzó szájjal magyarázza, hogy nem működik." --- persze, de ez pontosan azért van, mert megszellőztetik a könnyű munkával (heti +10 óra), a jó kiegészítő jövedelemmel megfűszerezett anyagi függetlenség illúzióját. És kicsit olyan álomvilágba kerülnek páran. Mert szépen felöltözött, öltönyös, boldog, gazdag, vagy még nem gazdag, de a gazdagság kapujában toporgó emberek közé kell menni hetente a szeánszokra. Ez mind mind az illúziót táplálandó van kitalálva.
Én azt azért furcsálltam, amikor először beszéltem valakivel (Neways) ilyen üzletről, hogy a marketingről beszélt, meg hogy milyen jó marketing könyveket írt XY, de halvány lila gőze nem volt Philip Kotlerről! Szerintem nincs olyan közgazdasági fősuli, ahol marketing tárgyból ne lenne a tematika alapja Kotler fél (vagy szakirányon nagyobb arányú) munkássága.
Jogos a felvetés, hogy nem minden barátod fordul el, vagy inkább úgy mondom, hogy nem minden haver. Mert a barát az más téma. De én pontosan megéltem harmadik félként, hogy a korábbi nagyon jó kapcsolatban lévő két ember hónapok óta nem beszél egymással, mivel egyikük mióta belépett, csak az üzletről beszél, a másik meg utálja a témát. Én beszélek mindkettővel. Vagyis próbálok beszélni az üzletépítővel is, de tényleg mindig az üzletnél kötünk ki. Bármilyen témában kezdünk is el beszélgetni. :D -
#234 A szintetikus / nem szintetikushoz annyit, hogy rosszul néztél utána, feleségem Biológus / kutató és drogokat tesztelnek sejtszinten, és pl nemrég egy megrendelésre mérték, hogy szintetikus C vitamin nagydózisban sejthalált okoz. Tehát nemhogy nem segit de még áratlmas is. Nesze neked 500mg/tabletta... -
#233 Ezzel megint az a bajom, hogy általánositás. Sok ember van sokféleképpen dolgozik. Én pl soha nem állitok valótlanságokat, már csak azért sem mert itt nem azért fizetnek hogy valaki belép (azért 0Ftot adnak), igy nekem nem éri meg hogy a jövendőbeli ember ne dolgozzon miután "beleöltem" az energiát. Igy én már az elején elmondom, hogy mit várjon az egésztől, negativ és pozitiv irányban is. Nem is igérek senkinek 500e forintos fizetést, hogyan is tehetném ezt meg?
Egyébként én tök megforditom a dolgot megkérdezem, hogy mit szeretne elérni mondjuk 3-4 hónap múlva? HA hülyeséget (valótlant) mond akkor ezt finoman közlöm vele, ha olyat mondd amit tervszerű munkával el lehet érni és meg lehet csinálni akkor meg elmondom, hogy ehhez mit kell tenni. Olyan még nem volt, hogy ezekután csalódások lettek volna. Olyan ember persze sok van aki egy szalmaszálat sem tesz keresztbe az egész üzletben, majd utána habzó szájjal magyarázza, hogy nem működik.
A barátság is úgy néz ki, hogy nekem a régi barátaim is megmaradtak (igen igen az is akivel semmilyen FLP kapcsolatom nincs mégcsak nem is vásárol) és új barátaok igen BARÁTOKAT is szereztem. Pl most hétvégén is megyünk vidékre egy meghivásnak eleget tenni olyan vonalban ahol üzletileg semmi közünk egymáshoz, csak annyi, hogy mindketten FLPzünk és a felső vonalunk ugyanaz! -
#232 Hagyjámá külföldön bementünk egy pizzériába és kinjában kért sültszalonnát :D :D -
#231 Szegény ismerősöd... -
#230 Ha elhatározod, hogy beállsz egy csapatba, mert szép és jó dolgokat mondanak, akkor kiállsz értük teljes mellszélességgel mindaddig, amíg ki nem derül, hogy nem minden olyan szép, mint ahogy azt felvázolták. Vagyis információt tartottak vissza, azt eltitkolták.
Pyrex pont azt mondja, hogy amint azt az FLP-s (meg más MLM céges) beavatottak is mondják, a termékek jók, és még pénzt is lehet belőle keresni. Csak a kérdés, hogy milyen áron. Erre jön rá idővel az ember. És akkor eldönti, hogy neki megéri-e, vagy sem.
Mert van egy másik oldala is a dolognak. Van egy ismerősöm, aki ilyesmivel foglalkozik mostanában. Amikor beszállt ebbe a buliba, elhitt mindent, hogy tejjel-mézzel folyó kánaán lesz az élete. Pedig vállalkozó, jól megy az üzlete. Ő nem nézett utána egy csomó dolognak. A Lenkei féle könyvre hivatkoznak egy csomó helyen, hogy milyen fontos a táplálékkiegészítő, de amikor a lenkei-féle vitaminok kerülnek szóba, akkor egyből azzal jönnek, hogy nincs engedély rá, szintetikus vitaminok, stb. És nem járnak utána, hogy ezek mit jelentenek. Elfogadják, és továbbadják a tudást. Én utánajártam. Van engedélye, és olyan, hogy szintetikus vitamin nincs. A molekula ugyanaz. A hatóanyag ugyanaz. Annyi a különbség, hogy az egyik vitamint addig finomítják, hogy a rostok nem maradnak meg benne. Ezt hívják szintetikusnak egyesek.
Tudod, elég jól hat az átlagos emberre, mikor előre megtervezett, legyártott kérdésekkel próbálnak olyan irányba terelni, hogy beállj a csatasorba. Például:
- mit gondolsz, milyen lesz az életed 5 év múlva?
- mit szólnál ahhoz, ha anyagi függetlenséget érhetnél el 2-3 év múlva, heti 10 óra munkával?
- mit kezdenél havi plusz 500e HUF birtokában?
- tudtad, hogy van az ígyis úgyis pénz? amit ígyis úgyis elköltesz a háztartásodban? miért ne költhetnéd el úgy, hogy közben pénzt is keresel vele?
Szóval elhúzzák a mézesmadzagot az ember orra előtt. De sok dolgot nem mondanak ám el. Miért? Mert az ember ugye úgy működik, hogy a negatív dolgokra sokkal fogékonyabb, mint a pozitív impulzusokra. Ezért azokat akkorra kell hagyni, mikor már nyakig benne van a delikvens. És akkor is jobb, ha magától jön rá. Inkább ne beszéljünk róla. Akár több tíz, száz ezer forinttal. Keni, issza, szedi a termékeket, és eljár az előadásokra, ahol gyakorlatilag agymosás folyik. Igen, csúnyán kifejezve agymosás folyik az ilyen előadásokon. Másképp fogalmazva értékes tapasztalatot osztanak meg a rutinosabb versenyzők. De ott is csak a pozitív dolgokat nyomják le az ember torkán.
És mi ennek a következménye? Az, hogy egy idő után nem is lehet másról beszélni az emberrel, csak az ÜZLETről! Elfordulnak tőled a barátaid. Na és? Itt majd szerzel újakat. De azok nem barátok, hanem üzlettársak.
Mindez ne vegye el a kedved semmitől. Ez az én privát véleményem. Ha bírja a gyomrod, és megcsinálod, akkor gratulálok hozzá! -
#229 dehogy fogtam más mlm-be, nem vesztem meg :)
szerintem meg ez szimpatikusabb viselkedés, mert belátom, hogy akkor, amikor elkezdtem, még kevés információval rendelkeztem. Így tehát azok az állítások akkor igaznak bizonyultak, mára viszont valóságukat vesztették, mivel rájöttem sok dologra. -
#228 Nem hiszem, hogy ezzel nagyon kellene foglalkozni, ismerek olyan embert aki nem szereti a pizzát de attól én még jókat eszemb belőle. -
vic62 #227 Pyro! Egyszerűen nem értelek! Ezelőtt lehurrogtad, akik a Forever ellen kampányoltak, most pedig te szapulod a legjobban! Te írtad, hogy kerestél vele, méghozzá elég jól! Akkor most mi ez a lázítás??? Estleg más mlm-s dologba fogtál, ezért vagy annyira ezellen! Számomra nagyon unszimpatikus ez a fajta viselkedés, amíg jókat ettél addig dícsérted, majd amikor már jóllaktál becsmérled! Azokat az embereket is elkeseríted, akik csinálják, vagy most kezdik!!! -
#226 Ezt nem értem. -
#225 ha megnézed, hogy mennyi emberen keresnek pénzt, akkor meg rosszabb, mint bármi... -
#224 Ha megnézed hogy az országban mennyien keresnek ebből pénzt akkor nem olyan rossz ám a helyzet mint ahogy felvázolod. -
#223 Hmm ezzel sem értek egyet, persze nem is kell.
Alattam is van, és azok alatt is van. Sőt én még nem láttam olyan embert aki ebbe beletette a munkát és nem lett sikeres. (és itt ne feltétlenül manager szintre gondolj), ráadásként én nem tudom de a környezetemben rengeteg ember él ebből jól, annó én is ezért kezdtem el, és azt kell, hogy mondjam, hogy nem érzem hogy bármiért is abba kéne hagynom, a termékeket imádjuk a pénz jól jön. Van olyan "emberem" aki nem is akar soha ebből élni de örül neki hogy kis havi pénzikéje marad fodrászra, kozmetikusra, új cipőre, amire egyébként amúgy nem lenne. -
#222 Persze, fogyasztók, akik 1-2 havonta rendelnek 1-2 terméket (tisztelet a kivételnek). De nem csak fogyasztókra van szükséged, hanem olyan "őrült" (a szó jó értelmáben) üzletépítőkre is, akik megszállottan csinálják. Ha van "alattad" 2-3-4 ilyen ember, akkor manager vagy, ha nincs (és az FLP-vel foglalkozók 99%-a alatt nincs és nem is lesz), akkor abba fogod hagyni. -
#221 Nem mondtam azt hogy ennyi embert lehet megkeresni, hiszen ugye egy diszkontkártyás az a közvetlen környezetét elvben kiszolgálja, tehát ez sokkal több ember mint a kártyások száma. Bár forditva is igaz, annak is van diszkontkártyája aki 3 éve nem is nézett a cég felé. Az üzletépítők ugye mindig kapnak havonta újságot. Az újság példányszáma meg ha jól emlékszem most 50e körül van. (nincs most előttem igy nem tudom megnézni).
Persze nekem más a tapasztalatom eleve mint neked, mert én is rengeteg emberrel találkozok aki ismeri, de ezek nagyrésze nem elutasító egyáltalán sőt legtöbbször elmondja hogy a termékek nagyon tetszettek régen is neki, csak most nem jut hozzá senkitől. Ebből lesznek a legjobb fogyasztók :) -
#220 hülyeség, míg be nem lépett Albánia, már 2% felett volt a régió (és M.o. volt a "húzó", hiszen nálunk a legtöbb a diszkontkártyás a régióban.) Amúgy elmondanám, hogy a diszkontkártyáknál is van ám kavarás, elég csak megnézni a számozásokat, meg a régió más országainak a számozásait.
De tegyük fel, hogy igazad van és tényleg ilyen kevés embernek van diszkontkártyája. Akkor sem ez számít, hanem az, hogy hány embert lehet még ezzel megkeresni. És az nem egyenlő a diszkontkártyával nem rendelkezők számával, mint ez ugye logikus. Pedig az FLP pont ezt sugallja... :) -
#219 "Lehet, hogy a szpónzim nem örülne ha tudná nem ő a legszimpatikusabb ember."
Ezt nem értem! Akkor minek léptél be hozzá? A szponzor az az ember akivel (jó esetben) az életed hátralevő jelentős részét töltöd. Ha nem szimpatikus akkor még véletlenül sem szabad hozzá csatlakozni. :o -
#218 "A diszkontkártyával rendelkezők aránya elég kicsi ha az egész régiót nézzük, de ha csak Magyarországot nézzük, akkor már jóval magasabb (szerintem 5 és 10 % között van valahol)"
Ugyanmár, ötszázvalahányezredik diszkontkártyánál tartunk a régióban, ez csak magyarországon is 5% lenne de ebből gyorsan kiszámitható hogy magyarországon sincs 1-2%-nál több ember.