Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • narumon
    Ezzel megint az a bajom, hogy általánositás. Sok ember van sokféleképpen dolgozik. Én pl soha nem állitok valótlanságokat, már csak azért sem mert itt nem azért fizetnek hogy valaki belép (azért 0Ftot adnak), igy nekem nem éri meg hogy a jövendőbeli ember ne dolgozzon miután "beleöltem" az energiát. Igy én már az elején elmondom, hogy mit várjon az egésztől, negativ és pozitiv irányban is. Nem is igérek senkinek 500e forintos fizetést, hogyan is tehetném ezt meg?
    Egyébként én tök megforditom a dolgot megkérdezem, hogy mit szeretne elérni mondjuk 3-4 hónap múlva? HA hülyeséget (valótlant) mond akkor ezt finoman közlöm vele, ha olyat mondd amit tervszerű munkával el lehet érni és meg lehet csinálni akkor meg elmondom, hogy ehhez mit kell tenni. Olyan még nem volt, hogy ezekután csalódások lettek volna. Olyan ember persze sok van aki egy szalmaszálat sem tesz keresztbe az egész üzletben, majd utána habzó szájjal magyarázza, hogy nem működik.
    A barátság is úgy néz ki, hogy nekem a régi barátaim is megmaradtak (igen igen az is akivel semmilyen FLP kapcsolatom nincs mégcsak nem is vásárol) és új barátaok igen BARÁTOKAT is szereztem. Pl most hétvégén is megyünk vidékre egy meghivásnak eleget tenni olyan vonalban ahol üzletileg semmi közünk egymáshoz, csak annyi, hogy mindketten FLPzünk és a felső vonalunk ugyanaz!