Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Countryman #208 Köszönöm.
Sajnos én is sokszor vagyok őszínte, de mellette szeretek kötekedni. Talán ezért van kevés barátom, igazi barátom, mert nem ismernek.
Megtévesztésről eszembe jutott még egy kérdés, mi az igazság a BIO méhészettel kapcsolatban FLP-nél?
Igen ez tényleg FLP-s volt, de őszinte :)
Egyébként nekem most jelenleg 150-es névlistám van, telefonszámmal. Azzal el lehet indulni? :)
Nekem is az az érzésem, hogy a magyar piacon már sokan hallottak az FLP-ről, de nem ettől van negatív érzésük, hanem a nyomulós elődöktől (Amway, AVON stb. biztosítási ügynökök is). Legalább is ez az én véleményem. Úgy érzem e mellett még közre játszik a magyarok BIZALMATLANSÁGA, ami ránk nagyon jellemző.
Tudod azért akarom elkezdeni, mert jellenleg nincs állásom, és nem igazán van ínyemre visszamenni beosztottként dolgozni, ráadásul havi netto 150-ért, jobb esetben kicsivel többért. Ja és minden munkahelyen akadnak jóindulatú kollégák, akiknek már az elején sem szimpi az ember.
Ennyit magamról.
Eszembe jutott még valami, visszaolvastam egy kicsit, úgy 2007 májusa magasságában, egész más színben nyilatkoztál itt a fórumon. Nem semmi, ekkora fordulat után itt lenni és vállalni a dolgot :) De én pont ezért vagyok kíváncsi a véleményedre.