Forever Living Products
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Bocs az offért.
Én fogkrémet és First-et használok, egyébként tényleg jó.
Magic Boy: ez a hosszadalmas írás a végére szépen megcáfolja önmagát. Nagyon elmegy a bizonyítás bizonyításának bizonyítása felé, aztán a végére odaírja, hogy ez mind hiteles forrásból származó, bizonyított tény.
Nem tudom elcsíptétek-e azt a mondatot, hogy a világ vezetése az FLP kezében, a Ti, kezetekben van.
Gyerekek: az FLP-nél a bónuszokat mindenképpen kiosztják, maximum nélkületek. Na és ez kit érdekel? 😊 Dolgozzatok csak 10+ órákat olyan pénzért, ami egy FLP-s managernek fél hónap alatt megvan 😊)
FONTOS FIGYELMEZTETÉS!
Az alábbiak elolvasását elengedhetetlennek tartjuk a termékeinkkel kapcsolatos információk megértéséhez!
Mielõtt bármilyen információt megvizsgálna ezen a honlapon, kérjük, hogy gondolkozzon el az alábbi tényen és hogy mit is jelent valójában:
1. Dr Alen Roses, a világ egyik legnagyobb gyógyszeripari trösztje, az amerikai GlaxoSmithKline alelnöke nyilvánosan kijelentette 2003-ban:
„A gyógyszerek túlnyomó többsége, több mint 90%-a csupán az emberek 30-50%-ánál hatásos.”
(A kijelentés Dr. A.A. Avlicino: Madárinfluenza, túlélõkalauz a világjárványhoz címû könyvének 142. oldalán is megtalálható, Maecenas kiadó, Budapest, 2005. A könyv 46 országban jelent meg eddig. Az állítást sehol senki nem vitatta ezidáig)
A kijelentés nem szól a gyógyszerek mellékhatásairól és arról sem, hogy milyen hatása van ezeknek a gyógyszereknek a többi emberre, akik nem tartoznak bele ebbe a csoportba. Ezek után tegyük hozzá a fentiekhez az alábbi információkat:
2. Évente dollár-milliárdokat költenek egészségügyi kutatásokra, további dollár-milliárdok folynak be a betegségek kezelésére vegyipari módszerekkel gyártott gyógyszerek és a szükséges berendezések eladásából, az adományok gyûjtögetése pedig az egész fejlett világban rekordokat döntöget.
3. A nyilvános tõzsdei adatok bárki számára bizonyíthatják, hogy a gyógyszeripar a fegyvergyártás után a második legnagyobb nyereséget termelõ vállalkozási terület a világon.
4. A mai egészségügyi rendszerben az intézmények finanszírozása az ott elvégzett kezelések számával egyenesen arányos. Az iparágban tevékenykedõ szervezetek anyagi érdekei egyszerûen ellentétesek azzal a céllal, hogy minél több egészséges ember járjon-keljen körülöttünk.
5. Ha az emberiséget sújtó betegségek jelentõs részére a megoldást a természetes életvitel, a szervezet tisztántartása, a helyes táplálkozás és a vitaminok jelentenék, ez az óriási iparág anyagi hátrányt szenvedne. Számos tõkeerõs cég akár még tönkre is mehetne. Ennek eredményeképpen az egészségügy politikája bonyolultabb, mint az azzal foglalkozó tudomány.
A BIONET célja annak bemutatása, hogy az ember normális állapota az egészség. A Magyar Köztársaság Alkotmánya minden állampolgárnak garantálja az egészséges élethez és a tájékozódáshoz való jogát. Számos szakember állítja, hogy a krónikus egészségügyi problémák nagy részének nem valamilyen baktérium vagy vírus okozza a létrejöttét, hanem bizonyos anyagok hiánya, amelyek a modern ember étrendjében nem szerepelnek kellõ mennyiségben, továbbá a szervezetbe jutó mérgezõ anyagok hatásai. Ha ezek a kijelentések helytállóak, akkor az egészségügyi problémák megelõzése sok esetben egyszerûvé válik. Mindössze annyit kell tennünk, hogy némi odafigyeléssel, megfelelõ táplálkozással és életmóddal a könnyen beszerezhetõ, olcsó, természetes és évszázados megoldásokat ismét mindennapi életünk részévé tesszük. A szervezetünk önmagától, vegyszerek folyamatos adagolása nélkül is törekszik a normális állapot elérésére és fenntartására.
Vannak létezõ tapasztalatok. Azt a reményt hordozzák, hogy egy egészségesebb világban élhetünk, nem kell folyamatosan szenvednünk és bizonytalan ideig várnunk valamilyen csodás tudományos áttörésre. Azt is jelenthetik, hogy a mesterséges vegyületek kutatására és a kemikáliákkal végzett gyógykezelésre évente elköltött dollár-milliárdokat hasznosabb célra fordíthatnánk.
Természetesen ez egyúttal azzal járna, hogy azon szakemberek tömege, akik ma a mesterséges drogok kutatásából, a szervezetben mellékhatásokat kiváltó vegyszerekkel történõ gyógyítás ortodox terápiáiból és a mindehhez anyagi forrást biztosító területekbõl él, anyagi hátrányt szenvedne, akár még el is veszthetné jól fizetõ munkáját. Ezen a ponton válik a történet érdekessé, hiszen ugyanazokról az emberekrõl van szó, akik szakértõként nyilvános véleményt hangoztathatnak a termékeinkkel kapcsolatban.
Aligha meglepõ, hogy ezek a szakértõk nem támogatják az egyszerû, természetes egészség-megõrzési módszereket. Semmit nem nyerhetnek vele. Egy egészségesebb világ nem csupán a fizetésük egy részétõl fosztaná meg õket. Ráadásul még a szakmai presztízsük is csorbát szenvedhetne. Képzeljük csak el, hogy pl. a rák ellenszerét nem drága pénzen fenntartott kutatólaboratóriumokban fedezik fel, hanem esetleg egy gyümölcs magjában, és olyan emberek teszik ezt, akiknek nem függ a falán híres egyetemek diplomája, nem kaptak magas állami ösztöndíjakat és támogatásokat!
A hivatalos engedélyezõ szervezetek már sok helyen nyilatkoztak. Azt mondták, hogy gyógyhatást állítani a mienkhez hasonló termékekkel kapcsolatban sarlatánság lenne, ugyanis szerintük ilyesmi „nem bizonyított”. Mi ezt az elõírást törvénytisztelõként maximálisan betartva nem is állítunk semmi ilyesmit.
Azért gondolkodjunk csak el egy pillanatra!
A legtöbb ember úgy gondolja, a nem bizonyított egyszerûen csak azt jelenti, hogy nincs rá bizonyíték. De hát mit jelent maga az a szó, hogy bizonyíték? Ha szigorúan vesszük, bizonyíték külön nem is létezik, igazából csak tények léteznek. Ha valaki meggyõzõnek találja a tényeket, akkor „bizonyítéknak” nevezi azokat, a tények által alátámasztott feltevést pedig „bizonyítottnak”. Ha másvalaki ugyanazokat a tényeket nem tartja meggyõzõnek, akkor neki nem számítanak bizonyítéknak, a feltevés pedig „nem bizonyított” az õ szemszögébõl.
Ahogyan a tapasztalatok alapján láthatjuk, a termékeink használata során javuló egészséget számos tény és kijelentés támasztja alá – elegendõ ahhoz, hogy a legtöbb embert meggyõzze a feltevéseink helyességérõl. Ám a bizonyított szó egészen mást jelent az engedélyezõ hivatalok, illetve a gazdaságilag valamilyen szinten a jelenlegi egészségügyi helyzetbõl elõnyt szerzõ és ezért azt támogató szervezetek, így akár a média szótárában.
Számukra ez is egy szakkifejezés. Amikor egy elméletet bizonyítottnak nyilvánítanak, az csak azt jelenti, hogy az elmélet szóvivõi sikeresen elvégezték a hivatal által támasztott tesztelési protokollt, mely egy adott szer biztonságosságát és hatékonyságát hivatott igazolni. Fontos azonban tudnunk, hogy ezeknek a teszteknek a sikeres lefolytatása – ahogyan azt a szöveg megfogalmazása is sugallja – nem jelenti, hogy a terápia biztonságos és sikeres. Mindössze annyit jelent, hogy a teszteket elvégezték, az eredményeket kiértékelték, és a hivatal jóváhagyta a piaci bevezetést, gyakran a gyászos eredmények ellenére.
Ha pl. azok a rákos betegek, akiket a hivatalosan bizonyítottnak nevezett kemo- vagy sugárterápiákkal kezelnek, elolvasnák az engedélyezéshez felhasznált tényleges laboratóriumi eredményeket, elszörnyedve hõkölnének vissza. Ezek az eredmények nemhogy nem bizonyítják a biztonságos terápiát és az eredményességet: még csak nem is ez a céljuk! Ehelyett a halálos adagot határozzák meg – azt a pontot, ahol a terápiába a kezeltek 50%-a már belehal – valamint az arányt azok között, akiknek a hasznára válik a terápia, és akiknek nem. Ez a ráta gyakran csupán 8-9 ember minden százból. Ráadásul az, hogy a „hasznára válik” a kezelés, enyhe javulást is jelenthet, például a daganat méretének ideiglenes csökkenését. Szinte soha nem jár teljes gyógyulással. Ha ezek a tanulmányok bármit is „bizonyítanak”, az az, hogy a hivatalos szervek által elismert és a világ számos részén alkalmazott legtöbb rákterápia nem biztonságos, és nem hatékony.
Na és persze ott van még a pénz kérdése is. A hivatalosan megkövetelt tesztelési folyamatok idõigényesek és költségesek. Minden új terápia felfedezõinek technikussereget kell alkalmazniuk és sok ezer oldalnyi statisztikát kell készíteniük. A kész jelentések összsúlya gyakran több száz kilogramm, a papírhalom akár a 2 métert is elérheti. A tesztelés folyamata évekig eltarthat, a tanulmányokra fordított kiadások pedig meghaladhatják a többszázmillió forintot is.
Ezt a játékot csak a nagy gyógyszeripari cégek játszhatják. Annak ellenére, hogy a nyilvánosság elõtt látszólag panaszkodnak a növekvõ fejlesztési költségekre, valójában egyetértenek ezekkel az összegekkel, mivel így a kisebb vállalatok egyszerûen kiesnek a versenybõl. Az új termék piacra dobása és az államtól kapott, szabad versenyt kizáró ártámogatás bõven kárpótolja õket a befektetésért.
Ugyan ki költene ennyi pénzt egy olyan termék kifejlesztésére, melyet nem lehet szabadalmaztatni? A természetben megtalálható anyagokat nem lehet szabadalmaztatni, csak az ember által feltaláltakat. Ha egy cég százmilliókat költene egy természetes anyag hivatalos gyógyító szerként történõ engedélyezésére, onnantól a versenytársak is azonnal és ingyen a piacra léphetnének ugyanazzal a termékkel és soha nem térülne meg a befektetés.
Ezért – és ezt érdemes megjegyezni – amíg a jelenlegi törvények uralkodnak, a gyógyászatban a hivatalos terápiában használatos anyagok védjegyes árucikkek lesznek. Semmilyen olcsó, természetes anyag nem lesz legálisan és hivatalosan elismerten alkalmazható a rák vagy bármely más betegség gyógyítására, ha a vegyület nem monopolizálható, vagy az elõállítás folyamata nem szabadalmaztatható. Mindegy, mennyire biztonságos vagy hatékony, nem számít, hány embernek válna a hasznára, a „nem bizonyított” terápiák között marad. Ennek egyenes következménye, hogy a természetbõl szabadon kinyerhetõ gyógyhatású szerek ilyen bemutatása, terjesztése, sõt, sok esetben a használata is illegális, és az is marad.
Részben ez az oka az alábbi, figyelmeztetõ és a felelõsséget elhárító soroknak. Mégis, mindettõl függetlenül a józan ész is azt diktálja, hogy a betegek egy-egy kezelés kiválasztásánál nagyon megfontoltan járjanak el. Tehát kérem, vegyék figyelembe, hogy a BIONET által bemutatott bármely termék vagy kezelés gyógyhatása hivatalosan nem bizonyított. Az itt leírtak csupán tájékoztatásul szolgálnak, nem tekinthetõk orvosi tanácsnak. Céljuk a döntéshez szükséges informáltság alapjának megteremtése. Bár az egészség megõrzése és a betegségek megelõzése érdekében mindnyájan sokat tehetünk, az orvosi ellátást igénylõ egészségügyi problémák otthoni kezelése nem javasolt. Minden gyógyászati terápia csak felkészült egészségügyi szakemberek megfelelõ felügyelete mellett alkalmazható.
Számos nyilvános forrás, úttörõ könyv létezik, sokat közülük orvosok és egyéb szakemberek írtak, amely erre a területre kalauzolja az érdeklõdõ olvasót, és feltárja elõtte, hogyan vált a tudomány a kemény üzleti érdek szolgájává. Ezek olyan döbbenetes információk, melyektõl akár egy birodalom is összedõlhet – és talán így is lesz! Az itt szereplõ információk mindegyike nyilvános forrásokból származik, az adatok ellenõrizhetõek!
A Bionetröl és a termékeiröl võvebb információ a honlapomon.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Bye!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
ezzel azt szerettem volna kifejezni a #49-es hozzászólásodra válaszolva, hogy még nem vagyok manager, de hamarosan az leszek!
hogy kapcsolódik a ranglétrához, ez az érdekelt cégrõl jót vagy semmit, avagy minden szentnek maga fele hajlik a keze ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Egyben válaszolok is egy korábbi kérdésedre: MPD (Multi Purpose Detergent) - itt van az a tisztítószer...
nézd meg
Remélem is, mert elegem van már a kilátástalan helyzetbõl ami rám várna a iskolák elvégzése után! Nem akarok olyan sorsra jutni mint a frissen diplomázottak többsége: egyszerûen nem tudnak állást szerezni, így egyre elterjedtebb a munkanélküli diplomás, mint fogalom.
Sajnos úgy látszik ma már nem elegendõ a puszta ész, abból már nem lehet megélni, bármennyire is mûvelt az. 😞
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
ha vki szivvel-lélekkel csinálja és kitartóan, meghozza a gyümölcsét bõségesen!
nem kis pénz van ebben a dologban!
Remek döntést hozol, ha belépsz! <#eljen>#eljen>
persze ez nem lehet mindenki számára szimpatikus, mint ahogy egy jövedelmezõ vállakozás sem 😊 (belegondolni is rossz)
õk bizony fasza gyerekek, nem ültek a babérjaikon, hanem tettek valamit a céljuk elérése érdekében, míg mások csak álmodozgatnak a nagy világba és irigykedõ pillantásokat vetnek rájuk.
"..Persze közben a termékrõl min. info az is 100-szor ismételve, más-más emberektõl.."
ez valószinû az a része lehetett az elõadásnak, mikor a fogyasztók beszámolnak terméktapasztalataikról...elõfordulhat bizony, hogy egy termék neve akár 100-szor is elhangzik, ha egyszer annyira sikeres és bevált (talán nem véletlen )
A szakember doki valószinû azért nem tért ki rá, hogy a praktizálása során miképp használja a termékeit, mert másról szólt épp az elõadása. (a termékek hatására vonatkozólag, ott vannak az elhangzott terméktapasztalatok a fogyasztóktól..kell annál hitelesebb, mint amikor valaki elmondja a saját bõrén tapasztaltakat ?)
Azt sem árt tudni, hogy rengeteg orvos van az flp hálózatában..vajon miért ?
Kell meggyõzõbb érv a termékek hatékonyságát illetõen ?
Nem tartom valószinûnek, hogy a nevét adná bármilyen orvos a termékekhez, ha azok olyan rosszak volnának és nem válnának be ;-)
A prezentációk valóban rém gagyik, de valószinû nem is az volt vele a céljuk, hogy egyfajta multimédia show-val kápráztassák el a tisztelt nagyérdemût.
add meg öcséd elérhetõségét és majd beajánlom õt ;-))
El is kezdtem gyûjteni a meglévõ 40 ezrem mellé (alapból videokamerára gyûjtöttem, de asszem ráér 😄) és sztem januárban meg is lesz a maradék 😊 Ma beszéltem 2 ismerõsömmel is akiknek már bejött, és nemsokára meglesz a 120 pontjuk, és akkor a jogdíjak után közel 500 ezret kapnak havonta... mondjuk így se keveset. majdnem 300 ezret :o
Amúgy nem szomorodtam el.
Akkor azt a 2 pontot, hogy is lehet összekaparni? Csak azért kérdem, mert ha jól értettem, akkor a "diszkont" tagságival(55EUR) nem lehet magad alá embert toborozni, viszont tagsági nélkül meg nem tudsz vásárolni.
bár tény, hogy a 2 pontod így lesz meg a leghamarabb (aminek elérésekor már csatlakoztathatsz magad alá munkatársakat), ha nincs hirtelen 100e ft-od (nekem se volt 😊 akkor gyûjts össze a környezetedbõl 4-5 nagyker megrendelést, és rövidesen meglesz a 2 pontod.
A minõségrõl: én nagyon(rendkívül) szeretném, ha az általam vásárolt -bármilyen- termék a minõséget képviselné, az árral szemben. Azonban ennek van egy akadálya: az általam felhasználható összeg véges. Magyarul, én is szívesen használnék aloe-s WCpapírt, de nem bírom megfizetni...
voltál talán már ilyenen ?
"..nekem lehet akármilyen minõségi a cucc, ha min.négyszer annyiba kerül, mint egy non-flp termék.."
te döntöd el mire költöd a pénzed, de ha neked szimpatikusabb az olcsóbb és tizedannyi hatóanyagot tartalmazó termék, akkor vegyed csak azt..hisz az olcsóbb 😊)
én úgy vagyok vele, hogy szeretek is kapni valamit a pénzemért, mégha elsõre nagyobb kiadásnak is tûnik..de hát a minõségnek ára van, és még nem csalódtam a termékekben.
(a minimális 55 eurós megrendelés esetén tudod magad regisztráltatni a szponzoroddal az FLP-nél, mint forgalmazó, majd 2 pont elérése esetén csatolhatsz magad alá munkatársakat)
Most akkor nekem van csokköent képességem, vagy....
A tagságról: most akkor ahhoz, hogy magam alá gyûjtsek embert, mi a feltétel? Az a bizonyos 2 pont ugyebár: 2pont=100eFt(kezdõpakk).
Az árakról: nekem lehet akármilyen minõségi a cucc, ha min.négyszer annyiba kerül, mint egy non-flp termék(tea: 20filter=3500Ft - ha jól emléxem).
egyébként te honnan tudsz ennyit errõl? te is tag vagy netán? 😊
ha van heti szabad 10 órád és szimpatikus számodra, hogy szép mellékkeresetre tehetsz szert, amellett, hogy egészséges leszel te és a környezeted, akkor ne habozz! 😊
nem kell 100.000 forint ahhoz, hogy elkezd.
elég egy 55eurós (kb. 16 ezer ft) nagyker rendelés, azután már te is nagyker áron (azaz 40%-al olcsóbban, mint a kisker ár)fogod tudni megvásárolni magadnak, illetve ismerõseidnek a termékeket.
érdemes belépni? És hogyan lehet 100 ezer forint kezdõtõke NÉLKÜL elkezdeni?
ellenben a konkurenciával, akik beledarálják az egész levelet az aloe italba (ezzel keserû ízt és az arra érzékenyeknél hashajtó hatást elérve)az FLP csak a növény leveleinek belsejében levõ kocsonyás réteget használja föl.
amúgy az FLP fennhatósága alá tartozik a világ aloe forgalmának 90%-a <#eljen>#eljen>
mondd neked valamit a multi level marketing kifejezés ? 😊
(a minimális 55 eurós megrendelés esetén tudod magad regisztráltatni a szponzoroddal az FLP-nél, mint forgalmazó, majd 2 pont elérése esetén csatolhatsz magad alá munkatársakat)
ki kell fizetned 100eFt-ot. Igaz, ezért kapsz 100e forintnyi terméket egy csomagban, amivel azt csinálsz, amit akarsz
megint hülyeséget beszélsz ;-))
"ki kell fizetni" ez úgy hangzik mint, ha bárki is kötelezne rá téged.
ha nincs ennyi pénzed, vagy nem akarsz egyszerre ennyit kiadni, gyûjtsd össze a környezetedbõl a megrendeléseket..(kb. 3-4 megrendelés) és máris meg lesz a 2 pontod, amivel már "rendes" tag lehetsz ..azaz üzleti szintre jutsz, tudsz magad alá csatolni munkatársakat stb..
amúgy a legjobban egy Touch of Forever Combo Pack-al jársz, mely 100.000 huf-ba kerül, de 140.000 ft-nyi árú van benne ;-)
"..amivel azt csinálsz, amit akarsz.." szobadísznek sem utolsó a sok szines doboz és flakon, amit rejt a csomag, de a legjobban akkor jársz, ha kipróbálod õket és ajánlod másoknak ;-)
"..a lakosság nagy részét már megkörnyékezték.." egy felmérés szerint abszolút nem telített a piac, tehát nincs mitõl aggódnod ;-)
"..szerintem aránytalanul drága a termékskála nagyobb része.." nem olcsók a termékek, de így van ez minden minõségi termékkel...itt annyi a különbség, hogy ha mégsem válna be a termék, a vásárló visszakapja a pénzét...de minõségi kifogásokról eddig még nem lehetett hallani 😊