817
Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
#217 Hát erre azt mondom, hogy akkor a szponzit beszoptad. Alap dolog hogy a szponzorod mindenben segitsen, hiszen erről szól az egész. Persze neki jól felfogott anyagi és erkölcsi érdeke szal nem tudom mire húzta a száját.
A névlistáról annyit, hogy sokkal fontosabb hogy gyors tempóban hivd fel a névlistán szereplő embereket mint az, hogy mennyi millió név van rajta. Főleg, hogy a névlista idővel bővülni fog. Én 100-as névlistával kezdtem, ez simán elég volt a supervisori szinthez, azóta meg mindig jönnek újabb és újabb emberek és igy a szintek is. Szóval a 150-es lista az indulásnak jó, nem kell beszarni, az a fontos, hogy ezt nekiesve koncentráltan 1-2 hónap alatt hivd fel és bemutatózzátok le, mivelhogy a szinteket csak lendületből lehet megugrani! -
Countryman #216 rendben van, igazad van, hogy a szponzit kérdezzem. De mivel én hezitálos "kicsit szarozos" vagyok, valamint említettem, hogy a szponzi nem az a lelkesítő fajta. Ez alatt azt értem, hogy az elején gyorsan elmondta bekezdésekbe szedve, hogy mit kellene csinálni és ennyi. Utána kicsit nyűgnek érezte, amikor megkérdeztem úgyan ezt tőle, bár ennyire egyértelmű választ nem adott egyszer sem mint te. Tudod egy kicsit akkor is attól ilyedtem meg, hogy az én névlistám csak 150-es, a közvetlen szponzim aki nem rég lett supervisor, az ővé 600-as. Bár a felsővonal szponzim, az eleján mondogatta, hogy a 200 fős listával lehetek manager is.
Na, ezért kérdezek annyit tőled. Kell egy független szakértő is :)
Egyébként még foglalkozól hálózatépítéssel? -
#215 eddig kb. 2x írtam le, hogy minimum 200, ennél konkrétabban nem tudom leírni. 150 olyan mintha nem lenne, 200-zal el tudsz indulni de azt 1 hónap alatt fel kéne hogy dolgozd és folyamatosan ajánlásokat kérni, stb.
egyébként meg az ilyen kérdésekre ott a szponzi, nem tőlem kérdezd, aki alapból már nem teljesen pozitívan áll az egész dologhoz :) -
Countryman #214 bocsi, hogy megint kötekedem, de a kérdésemre megint nem válaszóltál :)
-
#213 figyelj, ezt szinte mindenki főállás mellett kezdi el. persze ha van valamennyi félretett pénzed, akkor lehet kockáztatni, de nemtom, én biztosra mennék. -
Countryman #212 Kezdem érteni, akkor nekem elég nehéz kezdésem lenne, mivel kicsi a névlistám és jellenleg nincs főállásom? Mit tanácsolsz, illetve mire elég a 150-es lista, esetleg 200-as? Tudod látok benne fantáziát még mindig.
Egyébként a végén kiderül, hogy ismerjük egymást :) Ez lenne a 8. évem a számítástechnikában, de most szünet van :) -
#211 én az flp-t is csak mellékállásban csináltam, még mindig ott dolgozom, ahol már elég régóta, most nem akarom nyilvánosba kiírni, de amőgy nem olyan nagy titok. mellette van egy cégem, azzal pedig a számítástechnikán belül alkotok olykor.
hát a telefonszámla sok tud lenni, ok, nem 50, de 20-szal minimum számolhatsz.
150-es névlista kevés, tessék 200-ra minimum felbővíteni, de inkább 400-500 lenne az ideális, ha gyorsan akarsz kezdeni, nem tökörészni :) -
Countryman #210 Pyro, ennyire nem érné meg az FLP? Valóban 50 a telefonszámla + egyéb költség ?
Nem válaszóltál a kérdésemre (névlista)?!
Tényleg te most mit csinálsz, amennyiben lehet ilyet kérdezni? Maradtál hálózatépítő vagy van valami nagyon tutti fixed?
-
#209 inkább havi BIZTOS 150, mint havi -50 a telefonszámlára meg még csomó pénz a termékekre... :) -
Countryman #208 Köszönöm.
Sajnos én is sokszor vagyok őszínte, de mellette szeretek kötekedni. Talán ezért van kevés barátom, igazi barátom, mert nem ismernek.
Megtévesztésről eszembe jutott még egy kérdés, mi az igazság a BIO méhészettel kapcsolatban FLP-nél?
Igen ez tényleg FLP-s volt, de őszinte :)
Egyébként nekem most jelenleg 150-es névlistám van, telefonszámmal. Azzal el lehet indulni? :)
Nekem is az az érzésem, hogy a magyar piacon már sokan hallottak az FLP-ről, de nem ettől van negatív érzésük, hanem a nyomulós elődöktől (Amway, AVON stb. biztosítási ügynökök is). Legalább is ez az én véleményem. Úgy érzem e mellett még közre játszik a magyarok BIZALMATLANSÁGA, ami ránk nagyon jellemző.
Tudod azért akarom elkezdeni, mert jellenleg nincs állásom, és nem igazán van ínyemre visszamenni beosztottként dolgozni, ráadásul havi netto 150-ért, jobb esetben kicsivel többért. Ja és minden munkahelyen akadnak jóindulatú kollégák, akiknek már az elején sem szimpi az ember.
Ennyit magamról.
Eszembe jutott még valami, visszaolvastam egy kicsit, úgy 2007 májusa magasságában, egész más színben nyilatkoztál itt a fórumon. Nem semmi, ekkora fordulat után itt lenni és vállalni a dolgot :) De én pont ezért vagyok kíváncsi a véleményedre.
-
#207 Na ez egy tök korrekt válasz volt.
Persze, mindenki túloz, de legalább megpróbálnak úgy túlozni, hogy életszerű legyen. Ez a monopolhelyzet meg nagyon nem életszerű, mint ahogy a többi túlzásuk sem. Érted, elhangzik, hogy nyugodtan nézzük meg az interneten a nemzetközi aloe tanács minősítő pecsétjét, nos én megnéztem és ugye alább közöltem is a tapasztalataimat :) Tehát olyanokat mondanak, mondunk, amivel egyből "bukta" van. És nem szeretem ha utána hülyének néznek.
Névlista: minél nagyon, annál jobb, de minimum 200 ember. Tehát 200 név amihez 200 telefonszám is tartozik. Egy család 4 tagja az egy "embernek" számít, nem 4-nek.
Meghívásnál figyelj arra, hogy folyamatos legyen, tehát ne úgy csináld, hogy a héten 3 nap meghívsz, utána meg 4 napig semmi, minden nap legyen meghívás, ezzel megtartod a rutint és fejlődsz is benne és mindig minden alkalom telítve lesz vendégekkel. Arra is figyelj, hogy akik igent mondanak, azok közül jó ha a fele ott lesz. Ha akarsz 10 vendéget egy családi tájékoztatóra, akkor minimum 20 igen-ed legyen. Az, hogy "talán", meg "mindent megteszek, hogy el tudjak menni", az nem egyenlő, az IGEN-nel. Az inkább NEM. Az igen, az IGEN, ott leszek, felírom a naptáramba, stb.
(Na ez most jó kis flp-s duma volt, de legalább megmaradt bennem :))
Szerintem amúgy a magyar piac csordultig van telítődve. Nem azt mondom, hogy nem lehet most elkezdeni, vagy nem lehet sikeres benne bárki, aki elkezdi, mert láttam én olyat, aki utánam kezdte és 3 hónap alatt manager lett... Bár az vagy sportoló volt, vagy valami olyan "híresebb" ember, akinek iszonyat sok ismerőse volt. "Átlagembernek" ez az üzlet szerintem most már nehéz - sajnos. Azért nehéz, mert rengetegen ismerik a forever-t, mint nevet és hallani sem akarnak róla. A diszkontkártyával rendelkezők aránya elég kicsi ha az egész régiót nézzük, de ha csak Magyarországot nézzük, akkor már jóval magasabb (szerintem 5 és 10 % között van valahol) és ugye annak aki elkezdi, a Magyar viszonylatok az érdekesek, nem mondjuk Albánia. Hát ki nem szarja le, oda úgysem fogok üzletet építeni menni :) (Ez is amúgy rohadt nagy ferdítés, hogy nincs telítve a piac, mert az egy dolog, hogy hány diszkontkártyás van, de kellene olyan felmérés, hogy 100 emberből hány ember hallott már a foreverről és mennyi az, aki élből elutasítja - és pontosan ezért telítődik a piac, mert olyan embereket lehet találni, akiknek nincs kártyájuk, de már azok is hallottak az üzletről és éppen azért nincs kártyájuk mert nem érdekli őket.)
Szóval nehéz. De ha megvan a megfelelő kitartásod, akkor sikeres lehetsz. Csak pont az a bajom ezzel az egésszel, hogy mondjuk 5 éve még nem kellett sokszor gerinctelen módon, másokon átgázolva építeni az üzletet, mert akkor még tényleg nem volt telítve a piac. Most, hogy már igen, egyre gátlástalanabb irányba megy el az egész és ha Te nem úgy viselkedsz, nem pont olyan vagy, mint a szponzorod vagy a felsővonalad, aki feltehetőleg sikeres ebben, akkor le fogsz morzsolódni, nem leszel sikeres. Én egy ideig ilyen voltam, aztán valaki tükröt tartott elém és rájöttem: ennyit nem ér. Inkább ne keressek 400-500-at havonta (bár ebben a hónapban lazán megkerestem ennyit, de nem a foreverrel :). -
aloa veronika #206 Jaja! Én is ezt linkeltem be lejjeb plusz még az eredeti ítéletet is, ami ellen fellebbeztek.. De tmelinda egy 6 évvel ezelöttiről beszélt, igaz, még nem adta meg a forrást. -
Countryman #205 Én igazából ilyen vagyok Pyro, szeretek kötekedni, de az igazi célom az volt ezzel hogy ismét leírd a gondolataid. Tudod engem is megtalált az FLP, de mielőtt komolyan belekezdenék sok mindenre kíváncsi volnék. Most úgy gondolom a te véleményedre is adhatok. Egyébként a kezdeti tapasztalataim hasonlóak a tieddel az FLP-s manager gondolkodásról. Lehet, hogy a szpónzim nem örülne ha tudná nem ő a legszimpatikusabb ember.
Egyébként a termékekkel kapcsolatosan igazad van abban, hogy vannak olyanok aminek horror ára van, de szerintem ez mind annak a függvénye kinek mennyi pénze van. Én senkinek nem szoktam mondani, hogy ez a legolcsóbb, mert nem igaz, döntse el maga az ember.
Az egyébként én sem hittem el már az elején sem, hogy monopol helyzetbe vannak termesztés területén. De mindehez csak azt tudom hozzá tenni, hogy a kereskedelemben is minden nagyobb gyártó a saját termékét dícséri, illetve próbálja elhitetni az emberekkel, hogy ő legjobb-legnagyobb. Tehát az életben mindenki átveri a másikat valamilyen mértékben, erről szól az élet:) És ahogy észreveszem, aki becsületesen akar valamit csinálni, azt eltapossák vagy eltünik az "élet" sülyesztőjében.
Azt a kérdésem, hogy mit értél el az FLP-ben, csupán a hitelesség miatt kérdeztem. Lehet igazad van, hogy nincs semmi közöm hozzá, de mégis kíváncsi vagyok, mert ha igazak a számok amit a marketing tervnél mondanak akkor egy bizonyos színtről már nem érdemes kilépni, vagy nem?
Véleményed szerint érdemes most még belekezdeni? Vagy a magyar piac valóban telített? Tudsz konkrét kérdésre választ adni (pl. mekkora névlistával jó kezdeni)? Erre nehogy azt mond, hogy kérdezd meg a szpónzit:)
Végszóként: remélem sikerül még kötekednem -
#204 Nem túl régi: ítélet
Érdemes végigolvasni. -
aloa veronika #203 Azért mert azt mondjuk, hogy "dehogynem" attól még az nem lesz igaz!
Mondj egy dokumentált példát. -
Holly #202 Dehogynem! Dehogyisneeeeem!!! -
vic62 #201 Köszönöm, ezt fogom tenni! Ők is ugyanezt tanácsolták! Remélem pár hónap múlva pozitív élményekről számolhatok be!!! Én már túl vagyok azon, hogy a cégek, vállalatok jótékonysági intézmények, mindenki a maga hasznát hajtja! Viszont itt úgy látom, ha nekik hasznuk származik belőlem, abból nekem is csurran valami. Alkalmazottként viszont örülhetek ha 4-5 évente kapok 4-5%os béremelést. A vezetők viszont nagyon jól élnek belőlünk, mint alkalmazottakból. Neked sok sikert kívánok azon a területen, amit választottál!
Ui. valamit változott a rendszer, mert engem nem megkerestek,/mint 10 évvel ezelőtt/ hanem én kerestem, senki sem telefonálgatot, eröltetett, tukmált rám semmit, számomra ez pozitív változást jelent -
#200 Szia! Persze, ez így van. Én mégis most olyan dologgal foglalkozom, ahol nem esek túlzásokba, nem mondok többet. Amit elvégzek, azért elég jól megfizetnek, de senkinek nem kell mást mondanom emiatt.
Azt nyilván nem fogom elmondani, hogy kinek az alsóvonala vagyok, de nagyon jó a szponzorom is és a felsővonalam is (nem azért dícsérem őket, mert ezt kell tenni a forever-ben, hanem mert tényleg jók, nincs velük az égvilágon semmi bajom).
Tanácsom nincs. Csináld mindig azt, amit a szponzi / felsővonal mond. És csak azt! Mindig azt. És akkor sikeres leszel. -
vic62 #199 Pyro! Én most szeretném elkezdeni az FLP-nél, így még nincs véleményem. Viszont ha a hazugságról beszélünk, mondj egy dolgot, ahol az igazat mondják. Egy felvételnél, /akár állami, akár KFT,BT/ mindig a szépet és jót mondják, aztán amikor már bennevagy jön a feketeleves. Szüleimnek azt mondták dolgozzanak sokat, becsületesen, majd élvezik nyugdíjas éveikben ennek az előnyét! HÁT MOST ÉLVZEIK!!!!!!!! Ha Te azt mondod, hogy rendes jövedelmed volt ott és csak ezekért a problémákért hagytad abba, akkor Te szerencsés ember vagy, mert nem nagyon számít a pénz! Másik dolog, szerinted egy hentes, butikos, szolgáltató cégek tucatjai mint mond: a másiké jobb, nem mindenki a saját portékáját dícséri, mert az az érdeke, hogy eladja a sajátját, abból van neki jövedelme. Ez számomra természetes, nem látok benne semmi kivetnivalót. Az én dolgom, hogy megveszem vagy sem!!! Érdekelne, hogy kinek a vonalán voltál és ha lenne pár jó tanácsod a kezdéshez szivesen veszem! -
aloa veronika #198 Én is azt mondom, hogy nem verték át. Ha át tudták volna verni, akkor nem büntetett volna, mert nem veszi észre a csalást. Ok nélkül nem szokott büntetni, ha nem tud bizonyítani. -
#197 Igen persze :) Nehogymár a Szent Forever Living Products nevén csorba essen. :)) A szemét magyar hatóság!! Hogy lehet ilyen gonosz!?! -
Holly #196 Dehát nem verték át. Amúgy akkor is büntet, ha nem verik át. Csupán csak pénzszerzésért, ... a kincstár javára. -
aloa veronika #195 De a magyar hatóságot sem lehet átverni, mert büntet!:) -
Holly #194 Erre szokták azt mondani, hogy "minden szentnek maga fele hajlik a keze" -
Holly #193 ... magyar hatóság... -
Holly #192 Olyan gondolkodással, hogy "az én hátamon ne jöjjön fel senki"... ...szerinted lehet? -
#191 Szerintem én elég sok "egyenes választ" adtam. Olvass vissza még egyszer, figyelmesen. Leírtam mindig, hogy éppen mi a véleményem az egészről. Amikor elkezdtem, akkor sokkal több pozitív élményem volt, mint amikor befejeztem. Leírtam nem egyszer, hogy mi az, amit konkrétan átverésnek tartok, ezt eddig senkinek nem sikerült semmilyen módon megcáfolnia (mivel nem is lehet, hiszen bárki utánanézhet annak, amiket leírtam). Az FLP-ben meddig jutottam... Ehhez szerintem semmi közöd nincsen és nem is fontos. Elmondom miért nem: AMÍG csináltam, nagyon sikeres voltam. Ez azt jelenti, hogy pént kerestem vele, azon a szinten, ahol voltam, nem is keveset, egy ideig még jóval többet is, mint a szponzim, aki amúgy nagyon jó barátom azóta is (elég régóta ismerem már, nem az FLP kapcsán ismertem meg). Tehát tudom, hogy Te oda szeretnél kilyukadni, hogy szerinted azért hagytam abba, mert nem ment... :) Csak pont nem ez történt. Én egy olyan ember vagyok, hogy sokszor túl őszintén viselkedek. Pl. nézd meg ezt a fórumot: inkább saját magam lejárattam, amikor pár hónappal az indulásom után újra beírtam ide, hogy abbahagytam. De nem érdekel, mert ez az igazság. És hogy hogy jön ez ide? Nos, tudod, én nem szeretek hazudozni más embereknek. Nem szeretem azt hazudni, hogy a mienk (FLP) a világ aloe földjeinek kilencvenakárhány százaléka, mikor ez nem igaz. Nem szeretem azt hazudni, hogy a mi termékünk a legjobb és legolcsóbb, mikor a bio boltok pocai roskadoznak az ugyanilyen minőségű, de sokkal olcsóbb cuccoktól. Azoknak ráadásul minden szükséges engedélye megvan,a mi az FLP termékeiről nem mondható el... Nem szeretem azt hazudni, hogy ez passzív jövedelem (ha manager-i szinten a frontod manager lesz), amikor ahhoz, hogy te felvedd a "passzív" jövedelmedet, ugyanúgy dolgoznod kell, mert ha nulla pontod van abban a hónapban, akkor a szponzi kapja meg a pénzt. Ráadásul pár hónap múlva ha ez folyamatosan így van, kiesel az elismert manager státuszból, amit utána nem olyan egyszerű visszaszerezni. Amúgy most írtam le ezeket harmadszor, látszik, hogy mennyire figyelsz... Én nem Téged támadtalak, Te támadtál a következő szöveggel:
"kiváncsi vagyok Pyro-ra a nagy emberre"
Nos, én nem vagyok nagy ember, maximum szélesvállú :) - ellenben az FLP-sek mindenki mést lenéznek, aki fogást talál rajtuk (nem egsszer hallottam FLP-s managereket beszélni egymás közt).
És én nem is csapok be más - szintén nem nagy :) - embereket (nagyokat sem). És képzeld, még passzív jövedelmem is van. Amiért egy tollvonást sem kell tennem. És ezt én értem el, a saját erőmből. Nem kellett hozzá hülyíteni senkit, nem kellett lemásolnom senkit, nem kellett embereket hivogatni és sorolhatnám.
De egy dologra nagyon jó volt az FLP: rájöttem, hogy mi az igazán fontos az életben. Nagyon sokat tanultam abból, hogy sok-sok hónapon keresztül az FLP volt a legfontosabb az életemben és nagyon örülök, hogy most már nem az.
Nem nézek le egyébként senkit, akik ezzel foglalkoznak, de elég "közel voltam a tűzhöz" és sok olyan dologra is volt szerintem rálátásom, amire egy átlag FLP-snek 1-2 évig tuti nem. Tudom, hogy rengeteg munkát kell beletenni és tudom, hogy ez sem a könnyű pénzszerzésről szól. Viszont emberileg olyanná kell válni hozzá, amilyen én nem tudok lenni és nem is akarok.
Kielégítő volt a válaszom, vagy még szeretnél belekötni valamibe? :) -
Countryman #190 Gondoltam, hogy most sem fogsz egyenes választ adni. Illetve próbálsz a lapok mögé nézni. Sőt, legjobb védekezés a támadás:)
Nem vontam kétségbe a szavaidat, csupán nem értem, hogy miért kell lejáratni az "agymosott" embereket? Talán mert neked nem sikerült, legalább is nem erre utalsz, csupán úgy viselkedsz. Tudod én még mindig arra lennék kiváncsi, hogy valójában mit értél el az FLP-ben?
Mégvalami, szerintem mindegy mikor regisztráltam az oldalra, olvasni lehet... -
#189 :) rossz emberen próbálsz fogást találni barátom :)
2 napja regisztráltál ide (micsoda véletlen :) és egyből "véletlenül" itt kötöttél ki :) inkább írd le, hogy szerinted mikor mondtam olyat az flp-vel kapcsolatban, ami NEM valós :) -
Countryman #188 Sziasztok. Mivel láttam, hogy újraéledt ez a fórum így én is írok most.
Régóta kiváncsi vagyok Pyro-ra a nagy emberre:) Igazából ne vedd bántásnak, csupán ha annyira jól tudsz mindent, akkor elárulhatnád konkrétan mit értél el az FLP-ben. Így úgy érzem, mintha te is a többi csalódott MLM-eshez tartoznál aki próbálja elrettenteni a kezdőket, érdeklődőket. Folyt. köv.
-
Phat Smoker #187 ezt a reklámtopikot nem tudom, még hogy nem csukták be.
úgyis csak arról megy a vita többek közt, hogy mindenki próbálja a saját igazát ráeröltetni a másikra.
-
aloa veronika #186 Mi alapján lehet eldönteni, hogy melyik termék a tuti? Nekem a FLP, a Herbalife, és a Amway-Nutrilite ügynökei is azt mondták, hogy olvassak utána, és próbáljam ki, aztán meg fog győzni az eredmény...Ezek szerint, ezek egyformák?? -
aloa veronika #185 Ha 6 évvel ezelőtt is volt, akkor kétszer is megbüntették, mert amiről én beszélek, az 3,5 éve volt: http://www.gvh.hu/gvh/alpha?do=2&pg=11&m5_doc=3743
A fellebbezés elutasítása (tehát ki kell fizetnie), az pedig 4 hónapja volt: http://www.gvh.hu/gvh/alpha?do=2&pg=11&m5_doc=5040
Te hol olvastad, hogy visszaigényelhették a 6 évvel ezelőttit? -
#184 vagy te jössz rá, hogy lassan ugyanolyan leszel, mint a többi flp-s :) -
tmelinda #183 az ajtórácsapást meg átvitt értelemben ugy értettem,hogy hagydd a francba.Nem kell v.kit mindenáron beléptetni,járni utánna.Szerintem az ilyen emberek csak az hiszik amit látnak és be kell nekik bizonyitani,hogy ez jó,sikeres lehetsz benne és sok pénzt kereshetsz.Aztán majd hajlani fog magától is rá és azt kell észrevenni,hogy be akar lépni mikor minden második nap átjön kérni egy kockacukrot,hogy szóba állhasson veled...:-)példa volt szintén -
tmelinda #182 Igen a Az országos Gazd.Versenyhivatal megbüntette az Flpt-kb.6évvel ezelőtt...Ha még tovább olvastál volna v.mi más cikket is a googleban(mert ott tesz ki ilyeneket is)akkor azt is megtudtad volna,hogy jogtalanul,mint az később bebizonyosodott és az FLP ezt a pénzt visszaigényelte... -
#181 szerintem meg úgy hangzik, mint egy saját magától elszállt, magát felsőbbrendűnek tartó idióta gyerekes szódobálása... :) -
#180 "A Te sikertelenséged viszont abban, hogy magyar vagy!" --- ez kicsit úgy hangzik, mintha szerinted magyar ember nem is lehetne sikeres. -
#179 "nem kell nekik hazudni,mondd meg hogy az aloe legnagyobb ültetvénye nem az övék,ha akar várjon még kopogtat az ajtaján a legnagyobb termesztő.És ha azt mondja,hogy vár akkor ugy csapdd rá az ajtót,hogy lehulljon a helyéről..."
na Te sem leszel sikeres benne - mármint az FLP üzletben :) és ezt most nem feltétlenül bántásból mondtam. sőt. :) -
#178 mivel minden terméknek ott van a bioboltokban a feleannyiba kerülő megfelelője (kivéve talán az aloe gél és a first-öt), mindenképpen olyat adsz a másiknak, amire nem feltétlenül ennyiért van szüksége :)