Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Countryman #205 Én igazából ilyen vagyok Pyro, szeretek kötekedni, de az igazi célom az volt ezzel hogy ismét leírd a gondolataid. Tudod engem is megtalált az FLP, de mielőtt komolyan belekezdenék sok mindenre kíváncsi volnék. Most úgy gondolom a te véleményedre is adhatok. Egyébként a kezdeti tapasztalataim hasonlóak a tieddel az FLP-s manager gondolkodásról. Lehet, hogy a szpónzim nem örülne ha tudná nem ő a legszimpatikusabb ember.
Egyébként a termékekkel kapcsolatosan igazad van abban, hogy vannak olyanok aminek horror ára van, de szerintem ez mind annak a függvénye kinek mennyi pénze van. Én senkinek nem szoktam mondani, hogy ez a legolcsóbb, mert nem igaz, döntse el maga az ember.
Az egyébként én sem hittem el már az elején sem, hogy monopol helyzetbe vannak termesztés területén. De mindehez csak azt tudom hozzá tenni, hogy a kereskedelemben is minden nagyobb gyártó a saját termékét dícséri, illetve próbálja elhitetni az emberekkel, hogy ő legjobb-legnagyobb. Tehát az életben mindenki átveri a másikat valamilyen mértékben, erről szól az élet:) És ahogy észreveszem, aki becsületesen akar valamit csinálni, azt eltapossák vagy eltünik az "élet" sülyesztőjében.
Azt a kérdésem, hogy mit értél el az FLP-ben, csupán a hitelesség miatt kérdeztem. Lehet igazad van, hogy nincs semmi közöm hozzá, de mégis kíváncsi vagyok, mert ha igazak a számok amit a marketing tervnél mondanak akkor egy bizonyos színtről már nem érdemes kilépni, vagy nem?
Véleményed szerint érdemes most még belekezdeni? Vagy a magyar piac valóban telített? Tudsz konkrét kérdésre választ adni (pl. mekkora névlistával jó kezdeni)? Erre nehogy azt mond, hogy kérdezd meg a szpónzit:)
Végszóként: remélem sikerül még kötekednem