Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Szerintem én elég sok "egyenes választ" adtam. Olvass vissza még egyszer, figyelmesen. Leírtam mindig, hogy éppen mi a véleményem az egészről. Amikor elkezdtem, akkor sokkal több pozitív élményem volt, mint amikor befejeztem. Leírtam nem egyszer, hogy mi az, amit konkrétan átverésnek tartok, ezt eddig senkinek nem sikerült semmilyen módon megcáfolnia (mivel nem is lehet, hiszen bárki utánanézhet annak, amiket leírtam). Az FLP-ben meddig jutottam... Ehhez szerintem semmi közöd nincsen és nem is fontos. Elmondom miért nem: AMÍG csináltam, nagyon sikeres voltam. Ez azt jelenti, hogy pént kerestem vele, azon a szinten, ahol voltam, nem is keveset, egy ideig még jóval többet is, mint a szponzim, aki amúgy nagyon jó barátom azóta is (elég régóta ismerem már, nem az FLP kapcsán ismertem meg). Tehát tudom, hogy Te oda szeretnél kilyukadni, hogy szerinted azért hagytam abba, mert nem ment... :) Csak pont nem ez történt. Én egy olyan ember vagyok, hogy sokszor túl őszintén viselkedek. Pl. nézd meg ezt a fórumot: inkább saját magam lejárattam, amikor pár hónappal az indulásom után újra beírtam ide, hogy abbahagytam. De nem érdekel, mert ez az igazság. És hogy hogy jön ez ide? Nos, tudod, én nem szeretek hazudozni más embereknek. Nem szeretem azt hazudni, hogy a mienk (FLP) a világ aloe földjeinek kilencvenakárhány százaléka, mikor ez nem igaz. Nem szeretem azt hazudni, hogy a mi termékünk a legjobb és legolcsóbb, mikor a bio boltok pocai roskadoznak az ugyanilyen minőségű, de sokkal olcsóbb cuccoktól. Azoknak ráadásul minden szükséges engedélye megvan,a mi az FLP termékeiről nem mondható el... Nem szeretem azt hazudni, hogy ez passzív jövedelem (ha manager-i szinten a frontod manager lesz), amikor ahhoz, hogy te felvedd a "passzív" jövedelmedet, ugyanúgy dolgoznod kell, mert ha nulla pontod van abban a hónapban, akkor a szponzi kapja meg a pénzt. Ráadásul pár hónap múlva ha ez folyamatosan így van, kiesel az elismert manager státuszból, amit utána nem olyan egyszerű visszaszerezni. Amúgy most írtam le ezeket harmadszor, látszik, hogy mennyire figyelsz... Én nem Téged támadtalak, Te támadtál a következő szöveggel:
"kiváncsi vagyok Pyro-ra a nagy emberre"
Nos, én nem vagyok nagy ember, maximum szélesvállú :) - ellenben az FLP-sek mindenki mést lenéznek, aki fogást talál rajtuk (nem egsszer hallottam FLP-s managereket beszélni egymás közt).
És én nem is csapok be más - szintén nem nagy :) - embereket (nagyokat sem). És képzeld, még passzív jövedelmem is van. Amiért egy tollvonást sem kell tennem. És ezt én értem el, a saját erőmből. Nem kellett hozzá hülyíteni senkit, nem kellett lemásolnom senkit, nem kellett embereket hivogatni és sorolhatnám.
De egy dologra nagyon jó volt az FLP: rájöttem, hogy mi az igazán fontos az életben. Nagyon sokat tanultam abból, hogy sok-sok hónapon keresztül az FLP volt a legfontosabb az életemben és nagyon örülök, hogy most már nem az.
Nem nézek le egyébként senkit, akik ezzel foglalkoznak, de elég "közel voltam a tűzhöz" és sok olyan dologra is volt szerintem rálátásom, amire egy átlag FLP-snek 1-2 évig tuti nem. Tudom, hogy rengeteg munkát kell beletenni és tudom, hogy ez sem a könnyű pénzszerzésről szól. Viszont emberileg olyanná kell válni hozzá, amilyen én nem tudok lenni és nem is akarok.
Kielégítő volt a válaszom, vagy még szeretnél belekötni valamibe? :)