Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
tmelinda #173 Ezzel most nem értek egyet teljes mértékben,hogy 100ezer forintot be kell fektetni hogy sikeres légy vagy hogy jól indulj.Mi van ha ezt v.ki nem teheti meg.Mondjuk az igazi hogy a kezdőcsomagot ha teljes egészében eladod(részletekbe)akkor nyers rajta kb.25000Ftot.De ha ezt nem teheti meg v.ki szerintem érdemesebb ha olyan termékeket vesz meg amit ő is minden nap felhasználhat és általános.
Gondolok itt:Gél,tea,First,Activátor,Royal Jelly meg v.mi krémet(Msm,vagy kék)és ez is kitőnő alapot nyujt.szeritnem...és nem került 100ezerbe.Az tuti hogy az oktatási anyagokat érdemes megvenni,persze ott is szelektálni kell,meg nem kell megvenni minden könyvet amiket a találkozókon árulnak.
Nekem még ennyi mindenre se volt pénzem,vagyis lett volna de másra kellett,szal rendeltem magamnak egy méregtelenitő kurát,na meg már otthon volt egy pár dolog amit anyukám vásárolt meg.
És az öledbe meg nem hullik semmi sem,szal az biztos hogy menni kell utánna,de ez se mindenkinél egyforma probléma.
Népszerű emberkéknél,akik nap mint nap vagy vendégeskednek vagy utaznak egy kettőre megvan.De ha mondjuk dolgozol v.hol reggeltől estig és ott ráadásul senki se vevő rád akkor bizony elmelgetheted a telefont egymásutánba és lehet hogy több lesz a telefonszámlád,mint amennyit a termékekbe fektettél.