Forever Living Products
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- veszel FLP cuccot valakitõl, aki benne van az üzletben (szerintem az isemrõseid közül min.1 ember ilyen)
- ún.Diszkont tagságival Te magad veszel egyenesen a raktárból FLP cuccot
- "rendes" tagságival közvetlen a raktárból vehetsz cuccot, illetve beszervezhetsz magad alá embert (ha tudsz)
Namost. Ahhoz, hogy "rendes" tag legyél(és elindíthasd a saját piramisod) ki kell fizetned 100eFt-ot. Igaz, ezért kapsz 100e forintnyi terméket egy csomagban, amivel azt csinálsz, amit akarsz (ha ügyes vagy nullszaldós lehetsz). Ha ez megvan, akkor már viheted is az új embereket elõadást hallgatni, és ha az új ember is belép ("rendes" tagként - 100 rugó tõle is), akkor õutána már Te is kapsz jutalékot.
Az egésznek én 2 hátrányát látom:
1. szerintem aránytalanul drága a termékskála nagyobb része
2. hibás a cég megítélése + a lakosság nagy részét már megkörnyékezték -> nem sokan fognak beleugrani
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Süllyedj topic!
Persze lehet, hogy tevedek!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
kurvanyu jó-johánzon!!44
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Van ilyen szpréjnk, ami mindenre jo.
Akinek kell, az szoljon! Linuxot is telepit!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Kinek mi a véleménye a céggel és a termékekkel kapcsolatban?
Esetleg változtani kellene-e a marketing tervünkön?
ui.: Egyáltalán tudjátok mi ez a cég?