Forever Living Products

← ElőzőOldal 17 / 17

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én azt tudom, hogy ha be akarsz "társulni", akkor 3 dolgot tehetsz:
- veszel FLP cuccot valakitõl, aki benne van az üzletben (szerintem az isemrõseid közül min.1 ember ilyen)
- ún.Diszkont tagságival Te magad veszel egyenesen a raktárból FLP cuccot
- "rendes" tagságival közvetlen a raktárból vehetsz cuccot, illetve beszervezhetsz magad alá embert (ha tudsz)

Namost. Ahhoz, hogy "rendes" tag legyél(és elindíthasd a saját piramisod) ki kell fizetned 100eFt-ot. Igaz, ezért kapsz 100e forintnyi terméket egy csomagban, amivel azt csinálsz, amit akarsz (ha ügyes vagy nullszaldós lehetsz). Ha ez megvan, akkor már viheted is az új embereket elõadást hallgatni, és ha az új ember is belép ("rendes" tagként - 100 rugó tõle is), akkor õutána már Te is kapsz jutalékot.

Az egésznek én 2 hátrányát látom:
1. szerintem aránytalanul drága a termékskála nagyobb része
2. hibás a cég megítélése + a lakosság nagy részét már megkörnyékezték -> nem sokan fognak beleugrani

HuAn82
Elég drágán adják a termékeiket, ill. ez a piramis rendszerû terjesztési mód nekem nem igazán szimpatikus. Más negatív dolgot nem tudok róluk mondani, mert amit vettem tõlük az hatásos volt.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

geri15
És magáról a Forever Living Products-ról mi a véleményed?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

HuAn82
A First az tényleg hatásos. A többi terméket még nem próbáltam.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

geri15
tényleg átverés? vagy igaz?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Erre nincs is mit válaszolni!!!
Süllyedj topic!
Kromofág rulez.

Guest
Loál, vietnami balzsam és WD-40... 😄DD
Guest
Aloe Vera? Én errõl a lányról nem tudok semmit...
ThePartyFace
Ha jol tudom, ennek a cegnek sikerult eloszor tartositani az Aloe Vera hatoanyagat, amit egy kaktuszfajbol nyernek ki.

Persze lehet, hogy tevedek!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Pempő
Nem vágom mirõl van szó, de ez olyasmi lehet, mint a WD-40, ami viszont tényleg mindenre jó.

kurvanyu jó-johánzon!!44

gz8
Ja, például nem kéne 8 ropit elkérni egy liter berrys szmötyiért :-o

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Pheel
Nekem az a véleményem, hogy a hülyék még az ablakot is ezzel tisztítják, mert állítólag hatásos. Kicsit ilyen Vietnámi balzsam érzése van az embernek. Talán okkal...
Taranov
De fõ profilja a MacOS 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Én pedig kifejlesztettem egy mobiltelefont, amire ultraerõs szigetelõszalaggal szerelhetõ a mellékelt két bébielemmel mûködõ 2W-os lila-fehér, illetve zöld-fehér színben választható zseblámba, van rajta ultraerõs barna, illetve átlátszó (választható) szigetelõszallaggal integrált bicska, és természetesen a mobiltelefon a Debian Woody 3.1 telepítésével 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ThePartyFace
Siman😊
Van ilyen szpréjnk, ami mindenre jo.
Akinek kell, az szoljon! Linuxot is telepit!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Védjük meg az üzletünk és az Aloe Vera-nk tisztaságát!
Kinek mi a véleménye a céggel és a termékekkel kapcsolatban?
Esetleg változtani kellene-e a marketing tervünkön?

ui.: Egyáltalán tudjátok mi ez a cég?
← ElőzőOldal 17 / 17