817
Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • aloa veronika
    Dehát valami gond csak lehet a FLP-vel, ha a Gazdasági Versenyhivatal 60 millió forintra birságolta a fogyasztók megtévesztéséért, és engedély nélküli termékek forgalmazásáért, jogerősen. Vagy nem?
  • tmelinda
    „Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak”

v.ki még lejjeb ilyet irt be...30éve hülyék az emberek,hogy ezt vásárolják ezek szerint,meg 30éve jól megy az átverés XD
    Nagy igazság van ebben az idézetben,de nem az FLPre illik.

Az emberek többségének ott kezdődik a problámája a céggel,hogy drágák a termékeik és elkezdik szarozni,ha nem tudják megvenni.Én se tudtam,és nincs is ezzel semmi probléma,de addig még nem próbáltam nem szaroztam.

Ehhez sziv,meg lélek is kell,mert azt az emberek átérzik rólad és felbasz,hogy v.kinek ez átverés csak azért mert Drága terméket adok igy el az embereknek.
    Bár még mindig tartom magam a lentebb irtakhoz,hogy nem kell nekik hazudni,mondd meg hogy az aloe legnagyobb ültetvénye nem az övék,ha akar várjon még kopogtat az ajtaján a legnagyobb termesztő.És ha azt mondja,hogy vár akkor ugy csapdd rá az ajtót,hogy lehulljon a helyéről...
  • tmelinda
    Figyelj,pyro!
    nem értem hogy érted ezt az emberi elszámolást...ha te ezt becsületesen csinálod és nem sózol rá mindenkire mindent amire nincs is szüksége akkor szerintem nincs probléma a lelkiismereteddel.Mindenki azt vásárolja amire szüksége van és az is segiteni fog neki.Nem kell mindenkivel megvetetni az egészt dobozt ha mittomén porckopása van.
    Abból az egyből is lesz tapasztalata,szeritem csak jó és attól is beindulhat.
    Az meg,hogy ezek a termékek nem a legolcsóbbak a piacon az tény,de nem is a legdrágábbak,szal az mindenkinek egyéni dolga,hogy mit vásárol.És ha te őt erre nem rábeszéled,hanem érvekkel meggyőzöd akkor ezért mért kellene bárkinek becsapottság,átverés,szélhámosi érzésekkel lefeküdnie?hm?
  • tmelinda
    hozzátenném,hogy ezt nem elriasztás képpen irtam.Ez nem egy olyan dolog,ami ciki,hogy ugy vedd hogy zaklatod vele az embereket,ha nem érdekell v.kit rögtön szardd le és ne pazarolj rá sok időt mert tényleg nem érdemes rostokolni.És sohase felejtsd el,hogy akár most kezdted akár már két pontos vagy,te nem elsősorban fogyasztókat keresel,hanem ugyanolyan embereket,mint amilyen te vagy tehát hálzatépitőket.Ez a siker titka.Lehet 20-30embered ha csak fogyasztgatnak és nem érdekli őket a dolog.Persze szerintem a Supervisorig lehet egy picit manipulálni a rendelésekkel,de igazgatóhoz másoknak is kell dolgozni nem csak neked.
  • tmelinda
    Ezzel most nem értek egyet teljes mértékben,hogy 100ezer forintot be kell fektetni hogy sikeres légy vagy hogy jól indulj.Mi van ha ezt v.ki nem teheti meg.Mondjuk az igazi hogy a kezdőcsomagot ha teljes egészében eladod(részletekbe)akkor nyers rajta kb.25000Ftot.De ha ezt nem teheti meg v.ki szerintem érdemesebb ha olyan termékeket vesz meg amit ő is minden nap felhasználhat és általános.
    Gondolok itt:Gél,tea,First,Activátor,Royal Jelly meg v.mi krémet(Msm,vagy kék)és ez is kitőnő alapot nyujt.szeritnem...és nem került 100ezerbe.Az tuti hogy az oktatási anyagokat érdemes megvenni,persze ott is szelektálni kell,meg nem kell megvenni minden könyvet amiket a találkozókon árulnak.
    Nekem még ennyi mindenre se volt pénzem,vagyis lett volna de másra kellett,szal rendeltem magamnak egy méregtelenitő kurát,na meg már otthon volt egy pár dolog amit anyukám vásárolt meg.
    És az öledbe meg nem hullik semmi sem,szal az biztos hogy menni kell utánna,de ez se mindenkinél egyforma probléma.
    Népszerű emberkéknél,akik nap mint nap vagy vendégeskednek vagy utaznak egy kettőre megvan.De ha mondjuk dolgozol v.hol reggeltől estig és ott ráadásul senki se vevő rád akkor bizony elmelgetheted a telefont egymásutánba és lehet hogy több lesz a telefonszámlád,mint amennyit a termékekbe fektettél.
  • PyRex
    Ha komolyan akarsz indulni, akkor 100 ezer forint (+oktatási anyagok)
    Időből is kell sok, hiszen nyilvános tájékoztatókra menni vendégekkel, családi tájékoztatójat szervezni, rendezvények, soroljam?

Cserébe, ha talpraesett vagy (és persze ugyanazt a rizsát lökött, mint a többi agymosott), valóban pár hónap alatt el lehet jutni egy olyan szintű "fizetéshez", amiről sok magyar ember csak álmodozik.

Kérdés, hogy majd emberileg hogyan számolsz el magaddal.
  • amicsi
    üdv mindenki!

Valaki írja már meg nekem, hogy mennyi pénzt és időt kell ebbe beleölni, hogy megérje. Amennyiben lehet konkrét válaszokat várok és nem a ködösítés érdekel. Előre is köszi.
  • PyRex
    teljesen egyetértek. végre egy objektív hozzászólás.
  • tmelinda
    Kedves mindenki!
    Pyronak tényleg sok mindenben igaza van és tényleg nem érdemes vele erről vitatkozni.
    Ezt most találtam:"A Lily of the Desert cég az Aloe Vera legnagyobb minõsített termelõje, a belõle
    készült ivólé, zselé és bõrápolószer feldolgozója és forgalmazója."

http://www.infobazis.com/?page=detail&id=1134

De szerintem az egész Flpnek nem is ez a lényege,hogy most övék e a legnagyobb ültetvény vagy sem.
    Én csinálom ezt mégse mondok ilyeneket azoknak akiknek erről beszélek,mert egész egyszerűen nem nézem őket hülyének.A sikered ezzel ott kezdődik,hogy te teszed lehetővé az itt élő embereknek,hogy megismerkedjenek ezekkel a termékekkel és ezzel a céggel.A lényeg pedig,hogy hatalmas cég és sok országban jelen van.És azér azt el kell ismerni,hogy nem egymás utánba kopogtatnak az ember ajtaján az aloeverát termesztő cégek,De a Forevernek sikerül az elsők között elhóditani egy országot.
    Egyszerű psyhológia az egész...szerintem.Az emberek nagy többsége nem szeret kisérletezgetni össze vissza minden félével.ezt kipróbálja,használ neki akkor maradhat.
    Ezér utálom mikor a rokonom aki Wellstarral foglalkozik kiselőadást tart arról,hogy hülye vagyok mer egy 30éve létező céghez léptem be és nem abba ami uj és "bomba siker lesz nálunk is" XD
    Ez ugyan olyan mint mikor szereted a boci csokit és 5 évig zöld volt a papirja,aztán hirtelen lecserélik és még uj tölteléket is tesznek bele.2.lehetőség van.70 %még mindig keresi a zöld papirosat mer az jó volt és a maradék 30%meg vesz eggyet megkóstolni az ujból.
    Én elszörnyülködök mikor olyanokat hallok,hogy más cégek találkozói(főleg az ilyen bomba nagy sikereknélsokszor abban merül ki,hogy más cégeket fikáznak.Mire jó ez?Meg ki vásárol olyantól,aki ugy áll neked,hogy:te mit szedsz?
    -ja azt a szart,én jobbat ajánlok!
    Honnan tudná...én arra épitek,hogy azt kell megtanulni hogy a tiéd mitől jobb,vagy miben jobb és amellett dicsérni a másét is.

És miért haladok lassan?Mert fősulira járok...és egyenlőre azért első a suli..sajnos manapság az embereknek nincs egymásra ideje,hogy 2szünet között az Foreverről meséljek neki,de kivételek akadnak.
    Hali!
    még v.mi:még ilyen rövid idő alatt is egyik fő tapasztalatom az lett,hogy az emberek 70%át nem érdekli a pénz...ez is érdekes szerintem,vagy lehet hogy jól titkolják.
  • PyRex
    "Egyáltalán nem értem, miért is kezdtél el benne működni. :)"

Én sem. Előbb jobban utánanézhettem volna, hogy lássam, valójában miről is szól.
  • PyRex
    Kedves Holly :)

Nem tudom kinek képzeled magad, hogy ilyen stílusban nyilatkozz a magyarokról, vagy akár rólam.

Leírtam, hogy mi az, ami nem tetszik ebben az egészben, többek között pont az ilyen félrevezetések, hogy "nem piramis, hanem tölcsér". De a legjobb, hogy ezen még az FLP-sek is röhögnek - és ezt TE nagyon jól tudod szerintem.

A másik, amiből elegem lett, hogy nekem pontosan azokkal a hazugságokkal KELL etetnem a népet, hogy sikeres legyek, amikkel minden FLP-s is eteti.

Kezdjük azzal (bár már leírtam), hogy a legnagyobb kamu az, hogy az aloe földek kilencvenvalahány százaléka az flp kezében van. Ez egy bődületesen nagy ferdítés, mégis mindig elhangzik.

Folytassuk azzal, hogy van a Nemzetközi Aloetanács, vagy mi a bánat. És ugye mindig elhangzik az a kijelentés, hogy a minősítő pecsétjüket szinte alig találod meg más termékeken... Na persze, vessünk csak erre az oldalra egy pillantást:

http://www.iasc.org/complete.html

Hát a termékek összességéhez képest az FLP csak egy kis porszem.

További hazugság (ezt szeretem a legjobban): "ha bemész egy bioboltba, ugyanilyen minőségű temréket csak a sokszorosáért kapsz". Nos, én voltam olyan hülye (mert általában szeretem tudni, hogy az amit csinálok, miről szól) és elmentem több bioboltba és többféle termékkel összehasonlítottam az FLP-s cuccokat. Az eredmény: átlagban a FELÉBE, vagy HARMADÁBA kerülnek a hasonló, kizárólag természetes anyagokat tartalmazó és tartósítószer meg színezékek nélküli termékek az FLP megfelelő termékénél. Naná, hiszen ki kell fizetni a felsővonalakat is valamiből :)

Ennyit erről. És akkor jössz nekem a lesajnáló (egyébként tipikusan FLP-s "ki ha én nem") stílusoddal, meg hogy fogalmam nincs arról, hogy ki vagy. Kedves Holly, elárulok Neked egy titkot: baromira nem érdekel, hogy ki vagy. Az én szememben az az FLP-s nem komoly, aki agymosott módjára ugyanazt a hülyeséget szajkózza, mint a többi. Majd ha lesz saját véleményed és nem az előadáson elhangzott baromságokat írod le szó szerint, talán elfogadlak vitapartnernek, de az egyértelmű hazugságok ellenkezőjéről soha nem fogsz meggyőzni, hiszen amiket leírtam, annak bárki utána nézhet...

A - szerinted - sikertelenségemről pedig csak annyit, hogy az első hónapban annyi pontot hoztam, hogy a szponzorom MIATTAM lett supervisor (azóta SEM lépett feljebb, pedig minden idejét erre cseszi el, igen jó csoportban van és nem hülyegyerek). Mellesleg több pénzt kerestem 3 hónap alatt, mint a szponzorom 6-7 hónap alatt. Nos, ennyire voltam sikertelen. Csak tudod Te azt hiszed kedves Holly, hogy minden a pénz. Nekem nem minden. Vannak sokkal fontosabb dolgok. Pl. emberi kapcsolatok. Én nem fogom leépíteni a barátaim. És én nem fogok tudatosan (miután utánanéztem dolgoknak) átverni más embereket. Mert annyit nem ér az egész.

Ja és még valami: kössz szépen, jól vagyok. És passzív jövedelmeim is vannak - igaz nem az FLP-ből. Bár én azt nem nevezem passzív jövedelemnek, ahol ugyanúgy kell egy minimum pontértéket csinálni havonta, hogy FELVEHESD a passzív jövedelmet... ugye-ugye. Még egy igen nagy ferdítés az FLP-nél. De hát ezt már megszoktuk :)
  • PyRex
    nonono, még mindig azt mondom, hogy hülyére keresheted magad vele. nincs is ezzel gond, csak éppen amikor az ember rájön, hogy a fele direkt félrevezetés, akkor dönteni kell, hogy emberileg vagy-e olyan, hogy folytatod, vagy nem. én nem voltam. de aki csinálja, az pénzt keres vele, sokat.
  • Holly
    December 12-től máig titok volt az ok, amiért abbahagytad... Örülök, hogy mostmár publikáltad miért is szálltál ki belőle. Egyáltalán nem értem, miért is kezdtél el benne működni. :)
  • Holly
    Kedves Pyro
    Mielőtt még itt kioktatnál, hogy minek mikor nézzek utánna, annyit elmondanék neked, hogy fogalmad sincs arról, hogy ki vagyok, és hogy egyáltalán mit gondolok a magyarországi mlm rendszerről. Röviden csak annyit: nem magyar embereknek való. :)))))) Az Adolf sikere nem az állampolgárságában rejlik! A Te sikertelenséged viszont abban, hogy magyar vagy!
  • Ronny
    "szerinted az mit mutat meg"

hogy nekem volt igazam:D
  • Z
    Ha belátta, hogy jobb ha különválnak az útjaik azért, mert bizony nem kolbászból van a kerítés, szerinted az mit mutat meg? Szerintem Pyro nagyságát. Képes volt túltenni magát ezen a dolgon, de azok közül akik úgy istenítik az FLP-t, vagy a többi MLM céget, mint Pyro anno, nem hinném, hogy bárk más fel merné vállalni hozzá hasonlóan, hogy abbahagyta. És most mindegy, milyen okból hagyta ott a céget.
  • Ronny
    beszarok rajtad:D fél éve még ment itt az istenítés.
  • PyRex
    én viszont írtam neked. pontosan ezért hagytam abba az egészet. mert mindenre ugyanazt mondja az összes flp-s agymosott emberke (félreértés ne essék - én is ilyen voltam). az, hogy az okosabb flp-sek kitalálták, hogy "jajj ez nem piramis, hanem tölcsér" - ez viccnek nagyon jó, lehet is rajta röhögni, de amikor ezt elkezdik bizonygatni, attól rosszul leszek :)

és tudod mi a legrosszabb? hogy beveszitek. tövig. és keresitek nekik a pénzt. :) azt ugye tudod te is, hogy 00 ember közül, aki dobozt vesz és elkezd foglalkozni az flp-vel üzletszerűen, hány éri el a manager szintet? nem tudod? na akkor járj utána...
  • Holly
    Szerintem én neked nem írtam semmit!... eddig :))
  • Holly
    Mindenben tévedsz! De kár volt ilyen "alaposan" kifejtened a "tudásod",
    Don Failla-t nem tudod eszik vagy isszák. Amúgy a stílusod miatt bizonyára sokan kedvelnek. :)
  • Zorba 33
    Gratula!!! Remélem ezt a bejegyzést a veled egy csoportba tartozók is olvassák.Ezért nem működik a rendszer, mert ilyen módon állnak neki egyesek elmagyarázni a működési mechanizmust. Sajnos ma mindenki belekezdhet egy ilyen munkába. "te alul vagy az alsó csücsök" gratula, gratula, gratula.
    Remélem soha nem fogom megérni azt a napot amikor a te előadásodat kellene meghallgatnom. Jó lenne az általános üzletszabályzatot átolvasgatnod mielőtt ilyeneket leírsz, és ezáltal sokak megélhetését is hiteltelenné teszed!!!!Amúgy felhívom a szíves figyelmedet bár szerintem teljesen felesleges, (mert hogy nem vagy FLP-s az biztos)de azért hátha:
    A rendszeren belül nem az eladás a te feladatod, hanem a lehetőség széleskörű bemutatása, amelynek a segítségével az érdeklődő saját magát tudja bekapcsolni mint fogyasztó!!!A következő lépcsőben ő lesz az aki forgalmat generál a vásárlásaival, és amiből eredetileg a te jutalékod is képződik. Ezek után már azon sem csodálkoznék, ha úgy próbálnál meg előre jutni, hogy begyüjtögeted a rendeléseket 50 Euroért aztán meg kiviszed házhoz mint valami futár!! Remélem legalább ebben tévedek!!!
  • PyRex
    jajj, megint ez a hülye marketingduma... pff, persze, tölcsér :))
  • Holly
    Szia!
    Fogalomzavarod van! Nem piramis, hanem tölcsér, és Te alul vagy az alsó csücsök... Ez nem pilótajáték, ezért sosem késző "elkezdeni". Ugyanis ÖRÖKÍTHETŐ! Hosszú sorokon keresztül magyarázod, hogy milyen hülyeség, anélkül, hogy meghallgattad volna. Bölcs dolog!
  • Holly
    Szia tmelinda!
    Az mit jelent, hogy "lassan haladsz"? :o)
  • tmelinda
    bocsi most olvastam el,hogy már abbahagytad...biztos nyomós okod volt rá.
    Egy biztos(ezt már én is tudom),hogy ha akarsz v.mit itt is kurva sokat kell utánna járni...néha nekem is kivan az egésszel különböző okok miatt,de mikor egy kicsit körülnézek akkor mindig elhatározom hogy én többre fogom vinni.Egyébként én már dolgozom hétvégenként bár suliba járok(FLPs termékbemutatókat csinál a főnököm és én arra készitem a kaját-megvendégelés)és már azzal van ki a tököm,ezért vágtam bele,még igy suli mellett is.Csak lassan haladok...
  • tmelinda
    Köszi pyro!segitettél!
    te hol tartasz,vagy egyáltalán még foglalkozol vele?Ja és kb.hány ember kell a suprvisorhoz?Ugy is ha azok dolgoznak vagy ha csak egyszer vásárolnak egy hónapban...köszi
  • PyRex
    2 pont után is. miindenkinek, mindig minimum 55 euro értékben kell.
  • tmelinda
    Sziasztok!
    elolvastam a kommenteket(az összeset)megvan a véleményem róla...
    én másban szeretnék tanácsot kérni...mégpedig:ha már v.kinek van Flp kártyája akkor a további vásárlásainak is 55EUs tételben kell történnie,vagy mindegy hogy aztán már milyen értékben vásárol?Csak azért kérdem mert a szponzorom azt állitja hogy 55euért kell továbbra is vásárolnia mindig amig el nem érti a 2pontot.
    előre is köszi ha v.ki segit eloszlatni kételyeimet..
    sziasztok
  • Mattz0r
    Itt olvahatsz róla
  • Flower
    1-2 termék érHET valamit, de semmivel nem különbek, mint bármely más cég által "alkotott" csodaszerek.

Mégis hihetetlen összegekért vásárolnak az emberek, bár nem nehéz, hisz az ára veri a csillagos eget.
  • Mattz0r
    Aloe Vera Barbadensis Miller
  • Mattz0r
    http://aloe-barbadensis.extra.hu/
  • Mattz0r
    Pyrex-el egyet értek, viszont akinek ez kell az megveszi, ennyi. :)
  • PyRex
    Feladom, ugyanazt mondod szó szerint, mint az összes FLP-s - már bocsánat - agymosott. Még vitázni sem lehet normálisan, mert nem akarod megérteni, amit írok. Pontosan ezek miatt a dolgok miatt hagytam abba az egészet. Az FLP-seknek csak egy igazuk van, az FLP. Olyan mint a vallásos embereknek a Biblia. És bárki bármit mond, akkor ebből a "Bibliából" idéznek újra és újra ész és érvek nélkül, ami mindig ugyanaz a hülye marketingmaszlag (mintha magnókazettáról ismételnék), aminek kb. 10% a valóságtartalma - a többi meg csak szimplán jól hangzik, de nem igaz.

Mellesleg lehet 95%-os szűrt aloe lét is kapni bio boltokban (minősítő pecsétekkel), ugyanúgy NINCS benne tartósító (vagy ugyanolyan tartósító van benne, mint az FLP-sben), szintén nincs benne a levele meg a szára a növénynek, ergo máris nagyobb a "hasznos" aloe tartalma, mint az FLP termékének ÉS olcsóbb. És most jöhetsz nekem azzal, hogy "de az akkor sem olyan jó minőségű, mint a mi termékünk" mert ez egy baromság. Ez kb. annyira értelmetlen vita innentől kezdve, hogy "az én apukám boxoló" - mint az oviban. Kik vagytok "ti" FLP-sek, hogy megítéljétek a piacon található több 100 hasonló készítményt? Mindig az a duma, hogy "mi nem vagyunk orvosok" - na ha nem vagy orvos akkor viszont ne tudd már ennyire jól, hogy melyik termék jobb.

Lehet TELJESEN TERMÉSZETES alapú C-vitamint (mint az FLP-s) kapni bio boltban. El lehet menni megnézni! Az FLP-s C vitamin árának a harmadába kerül (hatóanyag / ár összehasonlítás alapján). Miért is lenne az rosszabb, mint az FLP-s?

És lehetne sorolni a termékeket egyenként, bármelyikre tudnék neked uganolyan jó minőségű terméket mondani, amit rendesen a boltban megvehetsz és jóval olcsóbb (de nem fogok, mert időpazarlás). Az, hogy az FLP-nél azt hiszik, hogy a világ legjobb termékeik az övék az egy dolog. Azonban - nyilván - nem ez az igazság.
  • Zatesz
    Megint félreértettük egymást Pyro!

Nem azt mondtam, hogy az összárrés 29%. A marketing területre fordított árrés a 29%. Ezt már többször kihangsúlyoztam. Amikor egy cég eladja a termékeit a nagyker felé, vagy disztributor cég felé, akkor az már magában foglalja a teljes önköltséget és a gyártó árrését is. Ez minden cégnél így van. Egyszerű közgazdaságtan. Nem ebben van a nagy szám az MLM-ben, hanem a marketingköltségben és annak hatékonyságában (ha csak a pénzügyi oldalát nézzük). Nézd meg pl az Avont. Óránként nyomják a tv reklámukat és mellette fizetik a "tanácsadókat" is. Mindkettőt a vásárló fizeti meg. A 6 milliós 30 másodperces reklámot is. Egy "hagyományos" cégnél pedig ahol csak a klasszikus marketingeszközökre támaszkodnak a költségek igen drasztikusak.

Nem tudom mennyi a termék előállítási költsége. Azt viszont tudom, hogy sokkal több, mint egy szintetikus szaré. Azért ha jól belegondolunk több millió dollár fejlesztés, 4 évig termő aloe tövek folyamatos gondozása, adminisztráció, szállítás, csomagolás, adók... biztos nem 500 Ft-ra jön ki 1L gél.

Arra is kíváncsi lennék, ha a megszokott eladási láncban értékesítené a cég a termékeit, akkor mennyibe kerülne. 1 doboz gél simán 10.000 felett lenne. Azt vedd már meg ennyiért! Én nem venném meg, pedig tudom hogy jó, de hát ennyit nem engedhetek meg magamnak.
  • Mattz0r
    xD ok.
  • PyRex
    sorry, nem.
  • Mattz0r
    okéoké, de az egyéb indokokat amiért abbahagytad FLP-s pályafutásod, elmondod végre ?

E-mail címem: [email protected]
  • PyRex
    "Ugye nem azt akarod mondani, hogy Coca-Colanak vagy Avonnak vagy Bankoknak vagy akármilyen cégeknek az árrése ennél kevesebb???"

Nem, nem azt akarom mondani.

"Az alkalmazottak kifizetése, szállítás, fejlesztés ezek önköltségek, amik természetesen az árban benne vannak mint ahogy más cégnél is. De ezek nem árrések, hanem önköltségek."

Na látod? Tipikus ferdítés, félremagyarázás. Már megbocsáss, de ha mindössze 29%-os árrés van, amit MIND ki is fizetnek a hálózatban szorgalmasan dolgozóknak, a többi meg önköltségi ár, akkor mégis mi a bánatos francból veszi a Forever az ingatlanjait milliárdokért? He? Meg mégis Rex Maughan bácsi miből tömi a zsebeit? Jó, tudom neki 100 front igazgatója van blabla, de még egyszer megkérdezem: ugye te sem gondolod komolyan, hogy a bemagyarázott 29% az csak 29%... Most őszintén, legalább abba gondolj már bele, hogy mennyibe kerülhet egy liter gélt előállítani? Basszus, ilyen nagy tételben "pár" dollár...

"Mégegyszer elmondanám, hogy nem csak gyémánt szinten lehet abbahagyni. 1 front manageri szint után már jogdíjas jövedelem jár."

Jó akkor még egyszer leírom, hogy sz@rt sem érsz a jogdíjaddal, ha egy hónapig nem csinálsz semmit, nem kapsz jogdíjat, ennyi. Ergo magukhoz láncolnak, hogy dolgozz, dolgozz, dolgozz, mert ha megállsz, mindent elveszítesz, mert kiesel az elismert manager státuszból amit utána sokkal nehezebb visszaszerezni.

"Az pedig lehetetlen, hogy valakinek ezen a szinten 0 pont forgalma legyen."

Ja csak azt felejted el, hogy manager-i szinten a NO MANAGER-i pontok kellenek... mármint az oldaltartáshoz! Amihez ugyanúgy ugyanazt a munkát kell hogy végezd (új emberek behozatala a hálózatba, stb.). Lehet, hogy nem vágod az üzletszabályzatot?? Éppen emiatt NEM tudod abbahagyni, mert hiába van egy manager-i csapat alattad, ahhoz, hogy az abból bejövő pénzt felvedd mint passzív jövedelmet, ugyanúgy dolgozni kell tovább...

Pontosan ezek a dolgok nem tetszenek, hogy az összes forever-es (köztük régebben én is) agymosott katona módon szajkózza ugyanazokat a dolgokat. És - tisztelet a kivételnek - szinte mindenkit sarokba lehet szorítani, mert kevesen néznek utána a hazugságoknak (pl. a világ aloe földjei tulajdonosi eloszlása, stb...) És másról sem lehet beszélni velük mint hogy mi történt az üzletben.
  • Zatesz
    Húúú, de sokat írtatok. Vidéken voltam 1 hétre.

Pyro az árréseknél a 18+11%-ot arra a tevékenységre írtam, amit mi végzünk (marketing, vevőgondozás...). Ugye nem azt akarod mondani, hogy Coca-Colanak vagy Avonnak vagy Bankoknak vagy akármilyen cégeknek az árrése ennél kevesebb???
    Nézz utána, hog az eladott termékek, szolgáltatások árának hány százaléka a marketingköltség! Meg fogsz lepődni. Nem 29%!!!

Az alkalmazottak kifizetése, szállítás, fejlesztés ezek önköltségek, amik természetesen az árban benne vannak mint ahogy más cégnél is. De ezek nem árrések, hanem önköltségek. Ha a fejlesztés lenne a főprofil, akkor számolhatsz rá árrést, de az FLP esetében ez egy termékminőségjavító és ezáltal versenyképesebbé tevő folyamat. Az hogy Rex is zsebre tesz millákat az természetes, hiszen az ő vállalkozása. Senki nem csinálja ingyen. Azt hiszem ezzel mindenkinek tisztában kellene lennie anélkül, hogy elmondanák neki.

Mégegyszer elmondanám, hogy nem csak gyémánt szinten lehet abbahagyni. 1 front manageri szint után már jogdíjas jövedelem jár. Ha magad építetted fel az üzletet és nem feltólt manager vagy, akkor nem gond az oldaltartás se. Az pedig lehetetlen, hogy valakinek ezen a szinten 0 pont forgalma legyen. A családi fogyasztás már önmagában elég. Márpediglen senki nem teszi le a termékeket aki már megtapasztalta a hatásukat és fontosnak tartja az egészségét.

A termékekkel kapcsolatban orvossal egyeztetünk folyamatosan. Kb 1 hónapja van egy orvosunk a csapatban és már 40 oldalt összeírt a termékekről. Minden hatást, összefüggést elmagyaráz, amikről még előadásokon se hallottunk. Persze én se hittem el a szponzoraimtól hogy mi hogy működik, mert nem ez a szakmájuk, de működött, mert tapasztaltam és így keveredtem bele ebbe az egészbe.

Engem is érdekelnének az egyéb indokok. Most már nem érvelési beszélgetésben, csak mint infó.