Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • tmelinda
    Kedves mindenki!
    Pyronak tényleg sok mindenben igaza van és tényleg nem érdemes vele erről vitatkozni.
    Ezt most találtam:"A Lily of the Desert cég az Aloe Vera legnagyobb minõsített termelõje, a belõle
    készült ivólé, zselé és bõrápolószer feldolgozója és forgalmazója."

http://www.infobazis.com/?page=detail&id=1134

De szerintem az egész Flpnek nem is ez a lényege,hogy most övék e a legnagyobb ültetvény vagy sem.
    Én csinálom ezt mégse mondok ilyeneket azoknak akiknek erről beszélek,mert egész egyszerűen nem nézem őket hülyének.A sikered ezzel ott kezdődik,hogy te teszed lehetővé az itt élő embereknek,hogy megismerkedjenek ezekkel a termékekkel és ezzel a céggel.A lényeg pedig,hogy hatalmas cég és sok országban jelen van.És azér azt el kell ismerni,hogy nem egymás utánba kopogtatnak az ember ajtaján az aloeverát termesztő cégek,De a Forevernek sikerül az elsők között elhóditani egy országot.
    Egyszerű psyhológia az egész...szerintem.Az emberek nagy többsége nem szeret kisérletezgetni össze vissza minden félével.ezt kipróbálja,használ neki akkor maradhat.
    Ezér utálom mikor a rokonom aki Wellstarral foglalkozik kiselőadást tart arról,hogy hülye vagyok mer egy 30éve létező céghez léptem be és nem abba ami uj és "bomba siker lesz nálunk is" XD
    Ez ugyan olyan mint mikor szereted a boci csokit és 5 évig zöld volt a papirja,aztán hirtelen lecserélik és még uj tölteléket is tesznek bele.2.lehetőség van.70 %még mindig keresi a zöld papirosat mer az jó volt és a maradék 30%meg vesz eggyet megkóstolni az ujból.
    Én elszörnyülködök mikor olyanokat hallok,hogy más cégek találkozói(főleg az ilyen bomba nagy sikereknélsokszor abban merül ki,hogy más cégeket fikáznak.Mire jó ez?Meg ki vásárol olyantól,aki ugy áll neked,hogy:te mit szedsz?
    -ja azt a szart,én jobbat ajánlok!
    Honnan tudná...én arra épitek,hogy azt kell megtanulni hogy a tiéd mitől jobb,vagy miben jobb és amellett dicsérni a másét is.

És miért haladok lassan?Mert fősulira járok...és egyenlőre azért első a suli..sajnos manapság az embereknek nincs egymásra ideje,hogy 2szünet között az Foreverről meséljek neki,de kivételek akadnak.
    Hali!
    még v.mi:még ilyen rövid idő alatt is egyik fő tapasztalatom az lett,hogy az emberek 70%át nem érdekli a pénz...ez is érdekes szerintem,vagy lehet hogy jól titkolják.