Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • PyRex
    Kedves Holly :)

Nem tudom kinek képzeled magad, hogy ilyen stílusban nyilatkozz a magyarokról, vagy akár rólam.

Leírtam, hogy mi az, ami nem tetszik ebben az egészben, többek között pont az ilyen félrevezetések, hogy "nem piramis, hanem tölcsér". De a legjobb, hogy ezen még az FLP-sek is röhögnek - és ezt TE nagyon jól tudod szerintem.

A másik, amiből elegem lett, hogy nekem pontosan azokkal a hazugságokkal KELL etetnem a népet, hogy sikeres legyek, amikkel minden FLP-s is eteti.

Kezdjük azzal (bár már leírtam), hogy a legnagyobb kamu az, hogy az aloe földek kilencvenvalahány százaléka az flp kezében van. Ez egy bődületesen nagy ferdítés, mégis mindig elhangzik.

Folytassuk azzal, hogy van a Nemzetközi Aloetanács, vagy mi a bánat. És ugye mindig elhangzik az a kijelentés, hogy a minősítő pecsétjüket szinte alig találod meg más termékeken... Na persze, vessünk csak erre az oldalra egy pillantást:

http://www.iasc.org/complete.html

Hát a termékek összességéhez képest az FLP csak egy kis porszem.

További hazugság (ezt szeretem a legjobban): "ha bemész egy bioboltba, ugyanilyen minőségű temréket csak a sokszorosáért kapsz". Nos, én voltam olyan hülye (mert általában szeretem tudni, hogy az amit csinálok, miről szól) és elmentem több bioboltba és többféle termékkel összehasonlítottam az FLP-s cuccokat. Az eredmény: átlagban a FELÉBE, vagy HARMADÁBA kerülnek a hasonló, kizárólag természetes anyagokat tartalmazó és tartósítószer meg színezékek nélküli termékek az FLP megfelelő termékénél. Naná, hiszen ki kell fizetni a felsővonalakat is valamiből :)

Ennyit erről. És akkor jössz nekem a lesajnáló (egyébként tipikusan FLP-s "ki ha én nem") stílusoddal, meg hogy fogalmam nincs arról, hogy ki vagy. Kedves Holly, elárulok Neked egy titkot: baromira nem érdekel, hogy ki vagy. Az én szememben az az FLP-s nem komoly, aki agymosott módjára ugyanazt a hülyeséget szajkózza, mint a többi. Majd ha lesz saját véleményed és nem az előadáson elhangzott baromságokat írod le szó szerint, talán elfogadlak vitapartnernek, de az egyértelmű hazugságok ellenkezőjéről soha nem fogsz meggyőzni, hiszen amiket leírtam, annak bárki utána nézhet...

A - szerinted - sikertelenségemről pedig csak annyit, hogy az első hónapban annyi pontot hoztam, hogy a szponzorom MIATTAM lett supervisor (azóta SEM lépett feljebb, pedig minden idejét erre cseszi el, igen jó csoportban van és nem hülyegyerek). Mellesleg több pénzt kerestem 3 hónap alatt, mint a szponzorom 6-7 hónap alatt. Nos, ennyire voltam sikertelen. Csak tudod Te azt hiszed kedves Holly, hogy minden a pénz. Nekem nem minden. Vannak sokkal fontosabb dolgok. Pl. emberi kapcsolatok. Én nem fogom leépíteni a barátaim. És én nem fogok tudatosan (miután utánanéztem dolgoknak) átverni más embereket. Mert annyit nem ér az egész.

Ja és még valami: kössz szépen, jól vagyok. És passzív jövedelmeim is vannak - igaz nem az FLP-ből. Bár én azt nem nevezem passzív jövedelemnek, ahol ugyanúgy kell egy minimum pontértéket csinálni havonta, hogy FELVEHESD a passzív jövedelmet... ugye-ugye. Még egy igen nagy ferdítés az FLP-nél. De hát ezt már megszoktuk :)