Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • PyRex
    Feladom, ugyanazt mondod szó szerint, mint az összes FLP-s - már bocsánat - agymosott. Még vitázni sem lehet normálisan, mert nem akarod megérteni, amit írok. Pontosan ezek miatt a dolgok miatt hagytam abba az egészet. Az FLP-seknek csak egy igazuk van, az FLP. Olyan mint a vallásos embereknek a Biblia. És bárki bármit mond, akkor ebből a "Bibliából" idéznek újra és újra ész és érvek nélkül, ami mindig ugyanaz a hülye marketingmaszlag (mintha magnókazettáról ismételnék), aminek kb. 10% a valóságtartalma - a többi meg csak szimplán jól hangzik, de nem igaz.

Mellesleg lehet 95%-os szűrt aloe lét is kapni bio boltokban (minősítő pecsétekkel), ugyanúgy NINCS benne tartósító (vagy ugyanolyan tartósító van benne, mint az FLP-sben), szintén nincs benne a levele meg a szára a növénynek, ergo máris nagyobb a "hasznos" aloe tartalma, mint az FLP termékének ÉS olcsóbb. És most jöhetsz nekem azzal, hogy "de az akkor sem olyan jó minőségű, mint a mi termékünk" mert ez egy baromság. Ez kb. annyira értelmetlen vita innentől kezdve, hogy "az én apukám boxoló" - mint az oviban. Kik vagytok "ti" FLP-sek, hogy megítéljétek a piacon található több 100 hasonló készítményt? Mindig az a duma, hogy "mi nem vagyunk orvosok" - na ha nem vagy orvos akkor viszont ne tudd már ennyire jól, hogy melyik termék jobb.

Lehet TELJESEN TERMÉSZETES alapú C-vitamint (mint az FLP-s) kapni bio boltban. El lehet menni megnézni! Az FLP-s C vitamin árának a harmadába kerül (hatóanyag / ár összehasonlítás alapján). Miért is lenne az rosszabb, mint az FLP-s?

És lehetne sorolni a termékeket egyenként, bármelyikre tudnék neked uganolyan jó minőségű terméket mondani, amit rendesen a boltban megvehetsz és jóval olcsóbb (de nem fogok, mert időpazarlás). Az, hogy az FLP-nél azt hiszik, hogy a világ legjobb termékeik az övék az egy dolog. Azonban - nyilván - nem ez az igazság.