Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Zatesz #138 Húúú, de sokat írtatok. Vidéken voltam 1 hétre.
Pyro az árréseknél a 18+11%-ot arra a tevékenységre írtam, amit mi végzünk (marketing, vevőgondozás...). Ugye nem azt akarod mondani, hogy Coca-Colanak vagy Avonnak vagy Bankoknak vagy akármilyen cégeknek az árrése ennél kevesebb???
Nézz utána, hog az eladott termékek, szolgáltatások árának hány százaléka a marketingköltség! Meg fogsz lepődni. Nem 29%!!!
Az alkalmazottak kifizetése, szállítás, fejlesztés ezek önköltségek, amik természetesen az árban benne vannak mint ahogy más cégnél is. De ezek nem árrések, hanem önköltségek. Ha a fejlesztés lenne a főprofil, akkor számolhatsz rá árrést, de az FLP esetében ez egy termékminőségjavító és ezáltal versenyképesebbé tevő folyamat. Az hogy Rex is zsebre tesz millákat az természetes, hiszen az ő vállalkozása. Senki nem csinálja ingyen. Azt hiszem ezzel mindenkinek tisztában kellene lennie anélkül, hogy elmondanák neki.
Mégegyszer elmondanám, hogy nem csak gyémánt szinten lehet abbahagyni. 1 front manageri szint után már jogdíjas jövedelem jár. Ha magad építetted fel az üzletet és nem feltólt manager vagy, akkor nem gond az oldaltartás se. Az pedig lehetetlen, hogy valakinek ezen a szinten 0 pont forgalma legyen. A családi fogyasztás már önmagában elég. Márpediglen senki nem teszi le a termékeket aki már megtapasztalta a hatásukat és fontosnak tartja az egészségét.
A termékekkel kapcsolatban orvossal egyeztetünk folyamatosan. Kb 1 hónapja van egy orvosunk a csapatban és már 40 oldalt összeírt a termékekről. Minden hatást, összefüggést elmagyaráz, amikről még előadásokon se hallottunk. Persze én se hittem el a szponzoraimtól hogy mi hogy működik, mert nem ez a szakmájuk, de működött, mert tapasztaltam és így keveredtem bele ebbe az egészbe.
Engem is érdekelnének az egyéb indokok. Most már nem érvelési beszélgetésben, csak mint infó.