Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • PyRex
    "A termék árából fix 18% a csapat kifizetése + 11% a jogdíjas jövedelmek kifizetése. Ez összesen 29%. Ennél se több, se kevesebb. Ez azt jelenti, hogy a marketing munka, vevőgondozás, vevőkiszolgálás együttes árrése 29%. Nem gondolom hogy sok a több száz százalékhoz képest. Érdemes utánajárni, hogy a gyártó árához képest mennyiért vehetünk meg egy terméket hagyományos értékesítésnél. A 29% többszöröséért."

Nananana, ez igen komoly sarkítás (látod pont erről beszéltem!) Szerinted akkor miből veszi a cég az ingatlanait, miből költ fejlesztésre, miből fizeti a szállítást, miből fizeti az alkalmazottait - mindezt majdnem 200 országban...?

Ugyan, mind a ketten tudjuk, hogy a termékek árába nem 29%-os árrés van, hanem - csakúgy mint a hagyományos kereskedelemnél - több 100%. Azért nyugodt lehetsz: Rex is zsebre tesz pár millát... persze nyilván nem ezt fogja reklámozni.

"Nem kell ahhoz gyémántnak lenni, hogy jogdíjas jövedelmed legyen. 1 manageri csoport felépítése magad alatt 1 db jogdíjas jövedelmet hoz. 2 jogdíjas - azaz 2 front manageri szint - csoport a Senior Manager szint. Ettől még 4 szint a gyémánt. Nem csak a gyémántok kapnak jogdíjas zsetont."

persze, de egyedül gyémánt szinten (vagy fölötte) teheted meg azt, hogy hátradölsz és nem csinálsz semmit. bocs, de azt nem nevezem jogdíjnak, amiért ugyanúgy dolgoznod kell, ha egy pontot nem teszel be egy hónapban, búcsút mondhatsz a jogdíjaknak is arra a hónapra, sőt ha kiesel az "elismert manager" státuszból, akkor azt vissza is kell hozni, stb... ajánlom az üzletszabályzat tanulmányozását.

"Nem akarok megint ezzel pedálozni, de 60 mg természetes Cvitamin 500mg szintetikussal felel meg."

Ezt egy orvostól esetleg elhiszem... mellesleg én nem a szintetikussal hasonlítottam össze, hanem az ugyanilyen természetes alapú c vitaminnal, amit bármleyik bio boltban megkaphatsz a mi c vitaminunk árának harmadáért - negyedéért. lehet, hogy kevésbé hatékonyabb, de nem negyedannyira, viszont negyed annyiba kerül -> ergo arányaiban olcsóbb. vagyis még mindig olcsóbb egy hagyományos kereskedelmi láncon keresztül hozzáférhető termék. Sajnos.