Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Zatesz #131 Helló!
Úgy látom csak mi látogatjuk ezt a fórumot. :)
25 pontos szinten vagyok jelenleg. 2 hónap alatt értem el és nem szenvedte meg a kapcsolatrendszerem. Sőt...
Berkics Miki valahányadik mélységében dolgozok.
A termék árából fix 18% a csapat kifizetése + 11% a jogdíjas jövedelmek kifizetése. Ez összesen 29%. Ennél se több, se kevesebb. Ez azt jelenti, hogy a marketing munka, vevőgondozás, vevőkiszolgálás együttes árrése 29%. Nem gondolom hogy sok a több száz százalékhoz képest. Érdemes utánajárni, hogy a gyártó árához képest mennyiért vehetünk meg egy terméket hagyományos értékesítésnél. A 29% többszöröséért.
Nem kell ahhoz gyémántnak lenni, hogy jogdíjas jövedelmed legyen. 1 manageri csoport felépítése magad alatt 1 db jogdíjas jövedelmet hoz. 2 jogdíjas - azaz 2 front manageri szint - csoport a Senior Manager szint. Ettől még 4 szint a gyémánt. Nem csak a gyémántok kapnak jogdíjas zsetont.
A termékek minősége nem csak az összetevő mennyiségét jelenti. A vegyület formájától, más vegyületek szinergiája és a felszívódás optimalizálása adja a jó eredményt. Nem akarok megint ezzel pedálozni, de 60 mg természetes Cvitamin 500mg szintetikussal felel meg. Ehhez jön hozzá a zabkorpa, ami E vitaminban gazdag (szinergia) és ez kell a felszívódáshoz + a rostok... hagyjuk
Ahogy kivettem a soraidból te az Adolfék csoportjával ismerkedtél meg. Tény, hogy a leggyorsabban fejlődő csapat, de nekem úgy nem megy, ugyanazért amiért te is abbahagytad. Nekem fontos a kapcsolatrendszerem és így is fel lehet építeni az üzletet.
Üdv!
Attila