Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
"Láttál már olyan céget, ami a nehézségeket és a hátrányokat ismerteti az ügyfelekkel először."
Olyat nem, de az FLP-nél általában a konkrét kérdésekre sem válasszal válaszolnak, hanem újabb hülye kérdéseket tesznek fel... Ergo terelik a szót, ködösítenek.
"Sok pancser van aki csúsztat és erőszakoskodik. Na ők azok akik 2 hónap után lelépnek mert nem működik az üzletük és még a kapcsolati rendszerük is tönkremegy."
Na ezt nagyon rosszul látod. Épphogy CSAK azoknak működik az üzlet, akik szarnak a kapcsolatrendszerükre és csak az üzletnek élnek. Aki erre nem hajlandó (értsd: fontosabbak neki a barátai és az, hogy kivel milyen kapcsolatban akar maradni), annak nem fog működni...
"Az árral kapcsolatban számold ki mennyibe kerülne a termék, ha hagyományos kereskedelmi láncban lenne értékesítve. Nem működne. Senki nem venne meg 1 flakon gélt 18.000 Ft-ért bármennyire is jó."
Nem érted amit mondtam... A gél a hagyományos kereskedelmi láncban SEM kerülne többe, mint jelenleg (sőt véleményem szerint még olcsóbb is lenne. Ki lehet számolni, hogy hány % van rárakva (ugye az egyes szintek akik mind kapnak utánad pénzt) + egyéb költségek...)
"A termékek minőségét pedig még csak meg se közelítik a patikában kapható cuccok."
Hülyeség. Össze lehet hasonlítani összetevőről öszsetevőre, hogy miben mi van és mennyibe kerül. Én megtettem...
"Még 2 évig akarja csinálni aztán abbahagyja elmondása szerint."
Ha 2 év múlva nem lesz gyémánt szinten, akkor ha abbahagyja 0, azaz nulla forintot fog kapni havonta... Mint tudjuk a régió egyetlen gyémántja a legutóbbi Succes Day-en is jelenlevő Lomjanski Veronika. Még a Berkics is "csak" gyémánt-zafír. Szerinted mennyi emberből lesz gyémánt...? Ugyanmár... a többiek viszont ha nem ezt csinálják folyamatosan, akkor abba sem hagyhatják, mert nem lesz lóvé.. Na ez a ciki.
Te amúgy melyik csapatban vagy és hol tartasz? Csak kiváncsi vagyok... :)