Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Zatesz #129 Az üzlet részleteiben bonyolultabb annál, hogy egyhuzamra mindent el lehessen mesélni. Ezért lehetetlen egy bemutató alkalmával mindenbe belemenni. Természetesen a bemutató időben (1-2 óra)nem a hátrányokat kezdjük sorolni, hanem az előnyöket. Láttál már olyan céget, ami a nehézségeket és a hátrányokat ismerteti az ügyfelekkel először. Akkor senkit nem érdekelne. Az ismertetett előnyök pedig nem csúsztatások, ha magasabb szinten lévő tapasztalt hálózatépítő meséli. Persze az emberi tényező itt is probléma. Sok pancser van aki csúsztat és erőszakoskodik. Na ők azok akik 2 hónap után lelépnek mert nem működik az üzletük és még a kapcsolati rendszerük is tönkremegy.
Az árral kapcsolatban számold ki mennyibe kerülne a termék, ha hagyományos kereskedelmi láncban lenne értékesítve. Nem működne. Senki nem venne meg 1 flakon gélt 18.000 Ft-ért bármennyire is jó.
A termékek minőségét pedig még csak meg se közelítik a patikában kapható cuccok. Nem olcsók a termékek az tény (700-8000 Ft/doboz), de nem is az árban versenyez a cég, hanem minőségben. Ár-érték arányban szerintem jók. Olcsóbb, mint később gyógyszerekre meg orvosokra költeni.
A kezdőcsomagnak ugyanannyi előnye van mint hátránya. Egyrészt van benne 130.000 Ft-nyi termék 100.000 Ft-ért, de ami fontosabb, hogy az ember legalább kipróbálhat több terméket. Nem lehet terméket ajánlani, ha az ember nem tapasztalta saját bőrén. Mondjuk én nem a startcsomaggal indultam, hanem válogatott termékekkel amikre szükségem volt. Ha nem lehetett volna csak Touch dobozzal, akkor megvettem volna azt. 100.000 Ft nem összeg egy ilyen lehetőségért. Aki vállalkozó az tudja mennyibe kerül egy vállalkozás.
Az időbeosztása mindenkinek más. A szponzoromék nem nagyon dolgozzák magukat halálra. Aki viszont mégtöbbet akar az dolgozik éjjel-nappal. Egyén függő. Van aki már nem a pénzért harcol (így is 3 milla havonta), hanem hogy rekordot döntsön. Még 2 évig akarja csinálni aztán abbahagyja elmondása szerint. Azt se felejtsük el, hogy egy multinál dolgozni se a magánélet netovábbja és ott még pénzt se kapsz eleget.