Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
ez mind rendben is lenne, amit leírtál, csak az ember a marketingtájékoztatókon ugye csak a pozitívumokról hall és azokról is enyhén túlzásokba esve...
természetes alapon kivont tartósítószer? pl. kálium-szorbát? na ezt kötve hiszem, bár nem értek hozzá, de szerintem kizárt...
ha előre tájékoztatnák az új belépőket a későbbi feltételekről, kb. nedgyed ennyi ember kezdené el. ráadásul így is rohamosan csökken azoknak a száma, akik még érdeklődnek. pláne a nagyvárosokban...
"A 2. ponttal kapcsolatban a lényeg, hogy X értékű terméket nem 10X értéken veszi meg az ember"
szerintem minimum 10x értéken veszed meg... gondold el, hogy milyen mennyiségben állítják elő és elvégre ez csak egy növény... más gyártók szintén ugyanilyen minőségi és összetételű cuccai a harmada kb. árban a forever-ének. nekem nem kell elhinni, be lehet menni a boltokba összehasonlítani. (a forevernél is mindig ezt mondják).
A legjobb, hogy amikor a termék ára szóba kerül, akkor mindig a fokhagymával példálózunk lol :) ok, lehet hogy az tényleg nagyon megéri, meg még van pár cucc, ami valóban a többi hasonló termékhez képest olcsónak mondható, de alapjában véve iszonyat drágák a termékek és ez nyílt titok.
szintén nem szimpi, hogy a 100 ezer forintos csomagra csak a 4 (6) szemközti tájékoztatón derül fény, amikor a "jelölt" már kellően belehülyült a dologba. Ráadásul, bár nem kezdőcsomga, de "sajnáljuk, de aki igazán sikeres akar lenni, az csak ezzel indul el" - köszi b+....
(én is ilyennel indultam amúgy, csak mondom, hogy mik nem tetszettek)
a másik meg: az sem igaz, hogy nem kell dolgozni, meg hogy sokkal kevesebbet dolgozol. én látom, hogy a fölöttem lévő igazgatók mennyit dolgoznak, másból sem áll az életük, mint embereket hivogatni, rendezvényekre járni, hétvégén is.és kb. nulla magánélet, mindig mindenhova mennjünk együtt, meg milyen dolog az, hogy ha valaki azzal jön, hogy nem akarja hogy az üzletre rámennjenek a baráti kapcsolatai, akkor ez a válasz jön, hogy: "majd itt találsz másik barátokat" - brr, na amikor ezt hallottam, akor tényleg szektás érzés fogott el.