Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
serenitas #121 nem igaz hogy azt mondtam hogy ha masnak is jo akkor inkabb nekem se legyen az, hol olvastal ilyet a hozzaszolasomban? en arra gondoltam hogy a feljebb levok kiszipolyozzak a lentebbieket es a sajat gazdagsagukat ajanljak, mutogatjak (ugye Pyro a Ferrari meg a Porsche meg a Merci) es ezzel meg tudjak teveszteni a lentieket, holott nyilvanvalo, hogy feljebb nem kerulhetsz csak ugy ha magad ala szinteket epitesz. es tok mindegy hogy ez most eppen FLP, Amway, Zepter, Avon, Delfin mindegyik csak annyiban kulonbozik a piramistol hogy valami vackot adnak vesznek, ami altalaban valami kencefice vagy csodavitamin, jelen esetben az aloe vera. Kulonben is kell jobb pelda a demagogiara mint a gyarto neve: Forever Living??? (pfff) en ugy gondolom, hogy a rendszer felepitese (stair step-breakaway-piramis jelleg) miatt el fogja erni azt a szintet amikor az alsobb csoportok mar nem lehetnek nyeresegesek. Egy vegtelensegig epitheto lancot kinalnak egy veges piacon. hazugsag, atveres, csabitas, hulyenek nezes, altatas ezek mind szerepelnek a beszervezesi repertoarban. a ceg ketlabon jaro reklamokká, ugynokokké teszi az embereket, akik sokkal rosszabbak, mint a tv vagy a plakat az utcan mivel azok legalabb szemelytelenek. Ezek az emberek viszont nem szegyenlik feldulni az egyik legelemibb emberi kapcsolatrendszer a baratsag intezmenyet sem azzal hogy hivogatnak hogy lépjé má be vagy szemelyesen rangatnak el egy meetingre ahol aztan tűzben forgo szemekkel ecsetelik a rajuk varo hihetetlen gazdagsagot en meg csak nezek hogy jezusom ez mit szedett vagy hol el ez. ok meg csak folytatjak muszaj hivogatniuk elemi erdekuk a csoportepites, kis hangyakent dolgoznak az isteneiknek tartott Rex hogyishivjakokert, akik machiavellista modszerekkel iranyitjak a tomeget megmutatva nehany statisztikat meg kiemelve egy-egy embert akinek sikerult nemi penzt osszekeresgelni. Persze az igazsag felenek elmondasa meg nem hazugsag. Tovabba mutogatjak magukat ezeken a rendezvenyeken, neha megvillantjak a porschet vagy a ferrarit es kozlik, hogy igen..! nektek is lehet ilyen..., ti is jarhattok maganrepulovel! ezert pedig csak napi nehany orat kell dolgoznotok! Ok pedig az anyagi gazdagsagtol elvakitva barmit megtesznek az ujabb es ujabb emberek beszervezeseert.
engem a rendszer etikatlan modszerei zavarnak, az ugynokok eroszakoskodas es a vegtelen hitegetes a mar bent levok reszerol.
csinaljatok, keressetek vele penzt, eljetek meg belole engem nem zavar. csak kimeljetek azokat akiket nem erdekel es ne gyertek azzal, hogy csak jot akartok a kint levoknek, mert magatoknak akartok jot.