Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Zatesz
    Nekem ugyan nincs gyerekem, de a főállásom mellett van még egy mellékállásom + FLP. Ez a három együtt reggel 6-os keléssel és este 8-9-es hazaéréssel végződik. Sokan azt mondják, hogy ennek mi értelme. Hát az, hogy 2 hónap alatt lettem 25 pontos és decemberre leszek 75 pontos második mellékállásként. Összeadva a 3 bevételt "éléldegélek". Aztán amikor másra kell az idő, akkor otthagyhatom az állásomat. Mindemellett érzem azt a tüzet ott belül, hogy haladok előre minden egyes nappal, minden egyes órával. Ja , és nem vagyok fáradt tőle (valószínűleg attól az 5 terméktől amit szedek rendszeresen)

Babára visszatérve. Arról se feledkezzünk meg, hogy persze nagyon fontos ott lenni mellette az elején, de később is fontos lesz mellette lenni, megfizetni az iskoláját, az orvosát, a lakását... Az FLP erre egy megoldás. És mellette a mi korosztályunk jövőbeni - állam által nem létező - nyugdíjunkra is megoldás lesz. Hát ezért küzdök, mert megéri.

Azt tapasztaltam, hogy az emberek többsége azt hiszi azok foglalkoznak MLM-mel, akiknek van rá idejük és egyébként is van már pénzük. Pont fordítva, az MLM éppen az időhiányban és kevés jövedelemmel küzdő rétegnek szól igazán.