Dani8#9910
Hogyha az a "titkos projekt" a Thief 4, akkor csak most kezdték el csinálni, vagy már az is lehet hogy hamarosan megjelenik?
A Thief 1 Tűz talizmános pályájához találtam egy rövid utat: van egy hely, amikor rá lehet látni arra az épületre, amiben a tűz talizmán van. Megpróbáltam csak úgy viccből átugrani, láttam hogy egész közel vagyok ahhoz az alsó emelethez, és azokba a kiálló akármikbe meg bele lehet lőni a kötél nyílvesszőt. Úgy csináltam meg, hogy vettem 2 sebesség italt, majd amikor a kilátóra értem, belelőttem abba a kiálló valamibe egy kötél nyílvesszőt. Majd megittam a sebesség italt és simán átugrottam az alsó emeletre. Ezután nagyon nehezen sikerült beugrani a tűz talizmánhoz, a titok az volt, hogy a kötélen csak félig kellett felmászni. Azthiszem ha azután lövöd a kötél nyilvesszőt miután ottvagy akkor nehezebb beugrani/nem lehet. Megszereztem a talizmánt, majd kimentem az alsó emelet párkányára, és ott a kötelemen felmásztam arra a kiálló valamire, és onnét a tetőre. Ezután egy sebesség itallal sikerült visszaugranom. Jelentősen lerövidíti a pályát.:)