• KGy
    Garrett fejét néha a felszerelés menüben láttam eltűnni, függetlenül a magyarítás fennlététől. A magyarítást teszteltem a 3 CD-s és az 1 DVD-s változattal, illetve a demóval is, de a többi problémával még csak soha nem is találkoztam.

Olyat viszont már láttam, főleg a pogány járatokban, hogy ha valakit a válladra veszel, akkor külső nézetben Garrett néha nem jár, hanem "csúszik" vagy lebeg, de ez is független a magyarítástól, játékbeli bug.
    A fejeltűnésre egy ideig azt hittem, megoldás John P. textúrakészletének telepítése, de párszor ezután is előjött a jelenség (játékban sosem, csak a felszerelés menüben).

A magyarítás telepítőjében a patch jellegű elemek (pl. a magyar karakterkészlet, párbeszédek feliratai) úgy települnek, hogy ellenőrzik a felülírandó tartalmat, vagyis ha nem azt találják a megfelelő helyen, amit kell, akkor erről hibaüzenetet kapsz (próbálj meg a honlapon lévő feliratszerkesztővel akár csak egyetlen feliratot is módosítani magyarítás előtt, és meglátod). Emiatt nem tartom valószínűnek, hogy ez ilyesmit produkálna. A külön/egyszerre telepítés meg végképp tökmindegy, valószínűleg csak az volt, egyszer jelentkezett a bug, egyszer meg nem.