10699
-
RMarvin #9899 Thief 1-Gold-2 kapható valahol eredetben? Mármint nem neten? -
OpraZoltan #9898 OK,nincs sok penzem es az uzletekbe sem lattam a domm3 at.
-
KGy #9897 Szép vagy nem, nálam ez úgy szokott lenni, hogy ha tetszik egy játék, megveszem, egyébként nem. A Doom 3 nem tetszik, de mivel alig 1-2 ezer Ft, a végleges DarkMod még elintézheti, hogy megvegyem. A Thief-et boldogan megtámogattam a vásárlással, de ezt egy játéknak ki kell érdemelnie. -
OpraZoltan #9896 Koszonom
Nalad is kerte a serialt vagy te meg vasaroltad eredetiben? -
KGy #9895 A patch-elt Doom3 javarészt kiszűri az illegális, generált sorozatszámokat. Szóval a legbiztosabb, ha megveszed eredetiben. Addig is, míg latolgatsz, hogy ez megéri-e vagy nem egy pirinyó alfa demó kedvéért, lásd a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1065537865&no=9822]#9822[/URL]-es hsz-t. -
OpraZoltan #9894 Kerlek segits? -
OpraZoltan #9893 HI ALL!
Osszeraktam a darkmod ot es kerte a serialt es nem tudtam.
Ti hogyan raktatok ossze hogy nem kerte a serialt?
-
#9892 #9877 -
#9891 Az jó hír ha műküdik XP-n. :)
De állítólag a TDP és a TMA nem szereti a több magos procikat.Attól félek, hogy a Golddal is ugyanez lesz.Majd meglátjuk... -
#9890 érdemes , mert nagyon jó +pályák vannak a gold-ban.
XP alatt műxik rendesen , Vista alatt nem indult nekem....lehet , csak én voltam béna.. -
#9889 Hamarosan újrajátszanám a TDP-et, de most Goldba, mert az kimaradt.
Remélem vhogy műküdésre tudom bírni, kár lenne ha nem indulna el. :( -
KGy #9888 naná, előbb meg fog jelenni, mint maga a játék -
Gmiki #9887 Végre, végre, végre. Ez nagyon jó hír. A legnagyobb kedvencem visszatér. Számomra nincs még egy ilyen kedves játék ami PC-re íródott.
KGy: Készül már hozzá a magyarítás? -
#9886 Ez nekem nem a napomat dobta fel hanem az egész évemet !!!!!!!!!!!!!!
-
#9885 Én csak most olvastam, így az adrenalin túltengés miatt valszeg alig fogok tudni elaludni . Már így is van bennem jó adag Szávay Ági páros meccse miatt, de most aztán...
Csak jöjjön össze, csak jöjjön össze...
-
#9884 huhh , de jó lenne.... -
#9883 Sztem minden igazi Thief rajongónak feldobta a napját. -
KGy #9882 Itt a nagy "bejelentés" a rejtélyes "T" betűs projekt folytatásáról. Én ezt a magyar cikket olvastam előbb, és nekem is feldobta a napomat. -
#9881 Vagyis nem pont ua a cikk... -
#9880 Én is, itt a teljes cikk:
Thief 4!!! -
#9879 Nna ma olvastam valamit ami feldobta a napomat,ezért megosztom veletek is:
Emlékeztek még milyen jól szórakoztunk a Thief első részeivel? Nem semmi napok voltak! Ha minden igaz, akkor kedvenc sunyizós- lopakodós FPS-ünk visszatér!Az Eidos Montréal Studio honlapján tegnap megjelent egy rövid fejlesztői üzenet, mely szerint a Deus Ex 3 mellett egy másik AAA kategóriás játékon is dolgoznak, maga a projekt pedig T betűvel kezdődik! A Time Splitters sorozat az EA-hez költözött, a Tomb Raider részeket a Crystal Dynamics fejleszti, így nem maradt más, mint a Thief 4, legalábbis ebben reménykedünk igen erősen! Bejelentés hamarosan.forrás:gamekapocs.hu
Hát reménykedjünk, mert aki a Thief-et szereti rossz ember nem lehet.
-
#9878 igen köszi ! közben GYIK-ot átolvastam és megoldottam.
jahhajj most kezdem a down in the bone horde-ot... :)
-
KGy #9877 Ha többmagos a procid, csak egy CPU-n szabad futtatni a Thief-et, különben lefagyhat. Ez mindhárom részre igaz (a harmadik résznél el sem tudnád kezdeni a játékot, mert egy bug miatt az intró filmet nézheted a végtelenségig). -
#9876 köszi, hát nemtom.. majd átmazsolázom. Most akad ennél nagyobb probl. is.
lord bafford..első pálya..megkerülöm a házat..jön a szolga..én sötétből előhúz blackjack.. képpel lefagyás :( (csak reset)
evvan :(
-
KGy #9875 Csak tipp: Nem lehet, hogy bekapcsolva hagytál pl. valami Dolby Decoder szűrőt vagy valami spéci hangkártya beállítást? Egy igen rövid ideig volt a birtokomban egy hightech kártya, aminek birizgáltam a mindenféle szűrőit. Filmnézéskor tök jó volt, hogy sima sztereó hangból előcsalja a surroundot, csak aztán csodálkoztam, hogy milyen furcsán viselkednek a játékok, amikor elfelejtettem őket kikapcsolni... -
#9874 Sziasztok !
Az emberre rájön a Thiefezhetnék...
10 év után újra feltettem a Gold-ot. :)
A FAQ nagy segítségemre volt, egy gondom azonban akadt.
Ha meg feszülök sem tudom stereo-ra hozni az audio menuben a speaker tesztet.
Mindkét fülemben hallom a kellemes női hangot : "left-right "
Valaki 5 let?
(hogy azért mégis jó oldalról pattogjon az a fáklya)
:)
Köszi ! -
JackMeadow #9873 köszi -
KGy #9872 Nézd meg, mik futnak a háttérben, vagy mik indulnak automatikusan a bejelentkezéskor, amikre semmi szükség. Én egy ma már nem túl korszerűnek számító konfigot használok (1,8 GHz AMD Athlon XP, ATI 9600 XT), de 1024x768-ban semmi problémám nincs a játékkal.
Köztudott, hogy egyes vírusirtók, pl. egy NOD32 iszonyúan képes megfogni a gépet. Még a régebben kedvelt Zone Alarm Pro-t is leváltottam, mert az újabb verzióival már iszonyú lassan indult a gép.
Talán nem reklám/spam, ha ingyenes termékeket említek, szóval a Comodo tűzfal egy AVG víruskergetővel az én öreg konfigomnak pont ideális, mert hagyják a gépet "levegőhöz jutni", miközben nyújtják is az elvárt védelmet. Az automatikusan induló programokat, háttérben futó szolgáltatásokat pl. az "msconfig" programmal (a Windows része, csak írd be a futtatás menübe) ellenőrizheted/tilthatod le. -
JackMeadow #9871 az hogy lehet h néh abeszaggat? sokkal job jatekok futottak a gépemen, ez meg a világos helyeken akad. vanank patchek? -
#9870 Így van -
#9869 Meg kell venni eredetiben... -
KGy #9865 Egyszerűen tartottam magam azokhoz az elnevezésekhez, nyelvezethez, amit már az első rész fordításakor, 1999-től kialakítottam, tehát ha nagyon jelentőséget kell keresni, talán ezt a következetességet tudnám felhozni. Ami a rímeket illeti, néha valóban sokat törtem a fejem, és műfordítói szemmel biztos nem is mind tökéletes. Csak abból lett nálam rím, ami az angolban is az volt, tehát nem azért, mert így jobban mutat. A harmadik rész rövid mondókáival mondjuk nem sokat vesződtem - számomra jóval izzasztóbbak voltak például az első rész végén a Konstantin által mormolt varázsigék, a T2X első pályáján található verseskönyv, vagy egyes Fan Mission-ök szövegei (pl. a Seventh Chrystal-ban lévő elvont gyerekversek).
Hosszabban és általánosabban a nyelvezetről találsz egy kis összefoglalót itt. -
#9864 Értem én a viccet, csak nem szeretem. :) Azért köszi. :)
Csalódás? A The Crypt, The Bridge és az All the World is a Stage is csalódás volt? Ezek voltak szerintem eddig a legjobbak (bár nekem még egyebek is tetszettek, pl: Crystal Clear Conscience, Evicted)
Igaz némelyik nem túl hosszú, de szerencsére egyre-másra jönnek újabbak...(Silence, Bad Feeling, Cabot - bár a kulcsvadászat már kezdett az idegeimre menni ez utóbbi esetében...) -
thief3 #9863 most látom hogy az sg.hu a képfeltöltő szájtok körében feketelistán van ccc
remélem ezen a linken elérhető... -
thief3 #9862 Eddig számomra mind csalódás de sose adom fel. Ezeket még nem néztem.
Off csak neked:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Assassin's Creed vs Hitman :) -
#9861 Még egy kérdés.És most nem kötekedni szeretnék csak kiváncsi vagyok...
Szóval a te magyarításodban(ami "kűlalakra" engem jobban megfogott)feltünően mások a szövegek,úgyértem ,hogy egyes küldetések,mondókák nem úgy vannak leírva(helységnév,megnevezés stb),nem úgy rímelnek ,mint egy másik magyarítás.Ennek van valami jelentősége vagy csak rímelve jobban mútat és ezért különbözik a 2 magyarítás ennyire egymástól? -
KGy #9860 Garrett fejét néha a felszerelés menüben láttam eltűnni, függetlenül a magyarítás fennlététől. A magyarítást teszteltem a 3 CD-s és az 1 DVD-s változattal, illetve a demóval is, de a többi problémával még csak soha nem is találkoztam.
Olyat viszont már láttam, főleg a pogány járatokban, hogy ha valakit a válladra veszel, akkor külső nézetben Garrett néha nem jár, hanem "csúszik" vagy lebeg, de ez is független a magyarítástól, játékbeli bug.
A fejeltűnésre egy ideig azt hittem, megoldás John P. textúrakészletének telepítése, de párszor ezután is előjött a jelenség (játékban sosem, csak a felszerelés menüben).
A magyarítás telepítőjében a patch jellegű elemek (pl. a magyar karakterkészlet, párbeszédek feliratai) úgy települnek, hogy ellenőrzik a felülírandó tartalmat, vagyis ha nem azt találják a megfelelő helyen, amit kell, akkor erről hibaüzenetet kapsz (próbálj meg a honlapon lévő feliratszerkesztővel akár csak egyetlen feliratot is módosítani magyarítás előtt, és meglátod). Emiatt nem tartom valószínűnek, hogy ez ilyesmit produkálna. A külön/egyszerre telepítés meg végképp tökmindegy, valószínűleg csak az volt, egyszer jelentkezett a bug, egyszer meg nem.
-
#9859 Az újabb T3 rajongói küldetéseket nézegeti valaki? Van megint egy-két érdekes. Pl: Bad Feeling, Cabot, Silence - 1. rész. Ez utóbbiban nem is Garrettet irányítjuk... :) -
#9858 Kösz már túljutottam.Kihagytam egy kisregényt az örzök könyvtárában
Egyébként jelezte már neked valaki,hogy a magyarításod kicsit megzavarja a gammát vagy csak nálam volt ez?
(1.1es patch útán is csinálta)
garett arca elmosodott lett.ezt meg tudtam úgy kerülni,hogy külön-külön telepítettem fel az összetevőket ([patch]-feladatok leírása,magyar karakterkészlet,párbeszédek).Viszont volt nmég egy hiba,amivel nem boldogultam.Az pedig az volt ,hogy nem lapult a falhoz, csak odaállt 1 sec fagyás és visszaállt alappozicióba.
Ez még csak-csak oké lenne,de nekem a létrán sem mászott fel, ha nem úgy variáltam közben egérrel a kamera látószőgét.Volt ,ahol vissza se tudtam mászni,de ez igaz a zárnyításra,ládanyításokra is...
-
KGy #9857 Ha nincs meg az ehhez való feladatod, akkor olvasgass a könyvtárban, hogy megkapd. Részletek a harmadik nap leírásában. Ha ez is stimmel, akkor talán valami egyedi bug. Talán tölts vissza egy mentést az előző pálya végéről...