mi a legrosszabb dolog, ami történhet? az, hogy a játék elveszíti az egyéniségét - sunnyogás helyett belekényszerülsz egy csomó harcba
őszintén szólva nem hiszem, hogy ez a veszély fennáll, azért ennyire Spector nem engedné megerőszakolni a "gyermekét"
és én bízom ebben az emberben, sőt HISZEK benne (Vegetának :) és az elveiben
a játékmenet tehát valószínűleg nem probléma, bár biztosan beépítették a "bunyós" jelleget a konzolos ifjúságnak
mi maradt még?
irányítás - sosem lehet tudni, de mivel nem akarunk harcolni, a sima mozgást csak nem baszták el
hangulat - igen, ez kényes téma, és ahogy a T1-T2 is megosztja a közvéleményt, biztosan ez is külön tábort fog kialakítani, hogy a mostani rajongóknak bejön-e vagy sem, azt nem lehet tudni, és a hangulat relatív dolog, azonkívül egyéniségfüggő - mi meg nem vagyunk egyformák
látvány - no comment, én már csak emiatt is végigtolom
sztori - őszintén bevallom, nekem soha nem volt 100%-ig tiszta, hogy mit miért csinálok a játékban, csak körvonalakban vágtam a szövevényes történetet, és mégis rabul ejtett
mindent összevetve ha az ember nem esik kísértésbe, és nem kezd el külső nézetben a falakon közlekedni és Rambo stílusban öldökölni, nincs mitől félni