• RMarvin
    #10658
    dregnarr1-et illeti elsősorban a köszönet, ő hívta fel a figyelmemet ismételten a Darkmodra, mert egy ideje már sajna hanyagoltam. Nemrég fejeztem be a régi Medal of Honor Breakthrough kiegjéhez a Coop mod összehegesztését és éppen kerestem valami barkácsolnivalót magamnak:)))

    Ismételten magával ragadott a Darkmod, egyenként nyomom végig ismét a küldetéseket megjelenési sorrendben. Sajna nagyon szeretem leütni az ellenfeleket, ezért csak abban az esetben engedek meg magamnak könnyebb fokozatot, ha a legnehezebben abszolút tiltva van (bár néha megcsinálom úgy is)

    Szerintem a játék legnagyobb kérdése, hogy meg kíván-e maradni a régi Thief keretein belül, vagy sem. Jó lenne berakni azt, hogy a leütött ellenfelek egy random idő után felkeljenek, mert ha már mindenki fekszik a pályán, elveszti az izgalmat. Vagy pl. beimportálni a Dark Messiah féle rúgás lehetőségét. Tudom, gyenge fizikumú a játékos, de aki elalélt és nyakig páncélba öltözött figurákat tud cipelni a hátán felfelé lépcsőkön, az talán tud rúgni is ha szorult a helyzet.