• masterthief
    #10583
    Azt már régen lehetett tudni, hogy az Unreal Engine 3 motorjával készítik, illetve azzal fog futni, de az online móka megvalósítása, igen: januári hírek. (aminek szerintem semmi értelme)
    Másrészt én már semmi jót nem várok az újabb résztől, végigolvasva minden nap a hivatalos fórumot és a ttlg fórumát. Felmerült sok minden a játékkal kapcsolatban, de semmi épkézláb hír. (már több mint 3 éve!)
    Az audió igazgató kilépett (vagy végzett a zenei munkájával, vagy kirúgták) meg még páran távoztak a fejlesztő csapatból.
    Az Eidos Montreal-Square Enix párosban hatalmasat csalódtam, hogy hallgatnak mélyen, mint a sír a Thief IV-el kapcsolatban.
    Mást nem tudok leszűrni, mint azt, hogy vagy elbaltáztak valamit, vagy nem a megszokott igazi Thief stílust kapjuk vissza, hanem egészen mást. (nekem már a Deadly Shadows sem tetszett annyira, mert el lett b@szva sok dologgal.)
    Ha májusban az E3-on sem villantanak valamit róla, akkor tuti rossz dolog fog kisülni ebből. (és milyen f@sza, hogy 2010-ben az Eidos lift ajtaján ott volt a poszter hogy, Thief IV: Találkozunk jövőre! (sajna szopatják a rajongókat!)