Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Nézzétek a videót!Thief IV
Next PC upgrade: 2022
Vagy átállítod az affinity-t 1 magra miközben fut a játék, vagy megcsinálod a linkben lévõ dolgokat.
Ha hamarabb olvasom hogy win 7en ilyen gondok vannak akkor steames helyett a gogos verziot veszem meg.
Most próbáltam ki, 100% hogy mûködik és így nem kell 1 maggal futtatni a programot hogy ne lépkedjen ki, és meglegyen a full HD.
64 bites Win7 van fent és full HD-ben játszom, nincs semmiféle crash, lehet rendesen menteni, és visszatölteni. A menüben a beállításoknál valószínûleg még mindig nem tudsz majd full HD felbontást beállítani, de nincs is rá szükség. Ha a FoV tool-al megadod a 16:9-es képarányt, vagy csak beírod hogy 1920x1080, illetve az .ini-ben -1 -et írsz ahova kell, akkor full HD lesz a felbontás. De pont így csináld az egészet a leírás szerint. Kicsit macerás, de megéri. Utána nem lesz semmi probléma.
Másrészt én már semmi jót nem várok az újabb résztõl, végigolvasva minden nap a hivatalos fórumot és a ttlg fórumát. Felmerült sok minden a játékkal kapcsolatban, de semmi épkézláb hír. (már több mint 3 éve!)
Az audió igazgató kilépett (vagy végzett a zenei munkájával, vagy kirúgták) meg még páran távoztak a fejlesztõ csapatból.
Az Eidos Montreal-Square Enix párosban hatalmasat csalódtam, hogy hallgatnak mélyen, mint a sír a Thief IV-el kapcsolatban.
Mást nem tudok leszûrni, mint azt, hogy vagy elbaltáztak valamit, vagy nem a megszokott igazi Thief stílust kapjuk vissza, hanem egészen mást. (nekem már a Deadly Shadows sem tetszett annyira, mert el lett b@szva sok dologgal.)
Ha májusban az E3-on sem villantanak valamit róla, akkor tuti rossz dolog fog kisülni ebbõl. (és milyen f@sza, hogy 2010-ben az Eidos lift ajtaján ott volt a poszter hogy, Thief IV: Találkozunk jövõre! (sajna szopatják a rajongókat!)
Thief 4 has online, runs on Unreal Engine 3?
By Tom Phillips Published 17 January, 2012
Eidos Montreal's firmly-under-wraps Thief 4 will feature online capabilities and run on Unreal Engine 3, according to freshly uncovered developer resumes.
CVs of Thief 4 workers uncovered on networking service LinkedIn were posted on NeoGAF, and duly dissected.
One resume belonged to Colas Fievet, an online programmer for the game. His duties from August 2009, to December 2010, included "networking, gameplay, debugging", plus "online and offline tools on Thief 4".
Thief 4 would be the first in the series to feature any kind of online play, oh em gee.
Multiple CVs referenced Thief 4 running on Unreal Engine 3, despite Eidos Montreal having favoured the Tomb Raider engine for Deus Ex: Human Revolution.
Nevertheless, Thief: Deadly Shadows ran on Unreal Engine 2.
Other information gleaned included mention of "shops, escape gates, public zones", and that the game will include a "hub".
There's a question mark over the information's relevance, however, as some CVs belong to artists who have long since left the project.
Nem tudom mennyien ismeritek a /dragonage.nexusmods.com/ honlapot, de egy ott letöltött karakter skin kiegészítõvel kapcsolatban szeretném megérdeklõdni hogy van e valamilyen program amivel külön megtudom nyitni 3D-ben (tehát rendesen ki tudom venni ahogyan a játékban is kinézne) és megtudom e úgy szerkeszteni, hogy a Thief 3 nevû játékban átírhassam vele Garett szkinjét.
A gond ugyanis az hogy Garett textúrája részekre van bontva (minden testrész külön fájlban)a Dragon Age -ben pedig legalább egy MESH és DDS adja együttesen a karaktert.
Thief 2 texture pack
thief the cyrcle
Ezeken az oldalakon böngéssz kedvedre.
Szinte ugyan az mint a Thief, csak egyes FM-ekben több a horrorisztikus elem, mint pl:kísértet járta kastélyok, zombik.
Majd még lesz jobb is, dolgoznak rajta, csiszolgatják. Még hiányosságok vannak (több beszélgetés, több animáció stb)de nagyon jó. Végül is nem az a céljuk, hogy teljes mértékben egyezzen a Thief-el, hisz ha tökéletesen az lenne, akkor jogokat sértenének. Gondolok arra pl: egy Thief pálya teljes átkonvertálása, NPC-k elnevezése, ilyesmi.
http://www.shadowdarkkeep.com/files/komagtutt3.htm
Na mindegy, ha van az általad említett Dark Radiantban egy farkas lény (az állatra gondolok, nem pedig farokkal rendelkezõ lényekre általában XD)
akkor szó nélkül váltok.
De ha vannak jó ötleteid, miért nem inkább a The Dark Mod-hoz készítel egy FM-et? A Dark Radiant sokkal jobb szerkesztõ, eléggé széles palettával. Ezért is találták ki, mert a Thief 3 Editor-a elég rossz lett.
Nekem lenne pár kérdésem a Thief 3 Editorral kapcsolatban, remélem tudtok segíteni, mert én már ki fogytam az ötletekbõl... na szóval:
- Lehet e hóesést szkriptelni a pályákon (textúrákat már találtam, egy hófúvásos hang is rendelkezésre áll, bár a hótaposó hang még hiányzik)
- hogyan állítsak be olyan hangot amely az egész pályán át végig szól?
- hogyan vegyem rá az egyik female undead karaktert (egy "fekete szellem lény") hogy leüljön, mert bár az õröknél bevált, õt sehogy sem tudom rávenni?
- Garett skinjének megváltoztatása? És akár új menü?
Aki idõt szánt a kicsit hosszúra sikerült kérdéseim elolvasására és tud segíteni valamiben, azt meghívom egy dzsúúzra! 😄
Szomszéd gyerkõcnek pl simán futott Win7-en magyarítással is.
Esetleg próbáld meg ezt:
-A Thief: Deadly Shadows telepítése látszólag sikeres, de mégsem jön létre minden file a telepítés helyén
Errõl a jelenségrõl több esetben hallottam a DVD-s verzió esetében. A hiba egy alkalommal ott bukott ki, hogy a magyarító nem találta a SchemaMetafile_HardDrive.csc file-t, amiben az elhangzó szövegek hangjai és feliratai találhatók. Mint kiderült, a telepítõ ezt a file-t Sche7007.rra néven hozza létre telepítés közben, amit a másolás végén átnevez, ami úgy tûnik, nem mindig történik meg. Egy ismételt telepítés viszont megoldhatja a problémát, mert a hiba nem minden esetben jelentkezik.
Egy másik esetben az derült ki, hogy a telepítõ ugyan még át is nevezte a file-t, viszont kilépéskor nem zárta le, ezért a magyarító nem tudta azt módosításra megnyitni. Ebben az esetben rögtön megoldódik a probléma, ha a számítógépet újraindítjuk a játék telepítése után.
Vkinek ment a magyarosítás Win7re a Thief 3 deadly shadownál?
Már többsz9r feltelepítettem a programot, újra is indítottam gépemet,de semmi!
Mindig azt írja ki h a SchemaMetafile_HardDrive.csc fájlt nem tudja megnyitni!
Akinek sikerült,le tudná írni h mit is kéne tennem?
Elõre is kösz!
MOddb MOTY 2011
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Na majd a Thief IV-re leszek én kiváncsi. Annyi kétes találgatás és vita van körülötte, hogy ilyet még nem tapasztaltam. Az Eidos-Sqare enix most már igazán felmutathatna valamit, és hírekkel szolgálhatna a játék felõl.
Én már néha kínomban nevetek a Thief4 és TTLG fórumokat olvasgatva.
Egyébként nekem tetszik ez a teljes képernyõs "kevés fény jut a kamerába" szerû effekt is.Jót tesz a homályos fedés a textúrák javának.
Pár kép ami, állítólag a forgatókönyv vázlatából van.
Sajnos a John' P. textúra pack-on kívül, tudtommal nincs más textúra csomag ill. frissítés.
Szerintem inkább próbáld ki a The Dark Mod-ot. Abban mindig van valami újítás, és mérföldekkel szebben néz ki mint a TDS.
A widescreen-re nem tudok megoldást, nem Steam-es verzióm van.
Ajánlom még a TDS-hez Ezt az oldalt.
Olyan kérdésem lenne,hogy hogyan lehet a legszebbé varázsolni a játékot modokkal ás ini változtatásokkal?
Gondolok itt pl: a John P. texturákra,hogy van-e újabb ,hasonló,szebb stb.
Már az 1.06-os frissítés történt.
Újdonságok: (remélem valamelyik következõ FM-ben meg is tapasztaljuk)
-Fû, fa lombozat animáció
-vízben vannak növények, halak
-van ló
-van vérfarkas szerû teremtmény
-lesznek beszélgetések az õrök között
-vannak benne szellemek és új élõhalottak
-javult az AI
-javult a grafika, HDR hozzá lett adva
-a menüben le lehet tölteni az FM-eket
-van már nõ tolvaj karakter is
-be lehet majd kukucskálni a kulcslyukon
-van már nappali küldetés (még nem igazán szép)
Dióhéjban ennyi. +várom, hogy kész legyen a Sly Procejt nevû kampány, ami 5 küldetésbõl áll majd. (Winkler Oszkár a mapper)