-
Köszönet néked DobiSoft !
Szóval az általad leírt módszerrel elsőre sikerült kiírnom egy tökéletes másolatot és gond nélkül megy bármilyen cd-író/olvasó-ban a cd .
Tehát akkor a hozzávalók:
Nekem egy közel 1,5 éves LG DVD 12/8/32/8-as kombóm van ezzel lett végrehajtva a művelet .
- Letöltöttem a legújabb BlindWrite cd-író progit a www.blindwrite.com-ról , majd ezután a BlnidWrite5 Tweaker progit innen: http://www.alcoholer.com/downloads/BW5Tweaker.php .
- Telepítése az író proginak majd a Tweaker indítása és beállítása a következők szerint .:
Tweaker beállítások:
Basic Setting Fül:
Turn Decrypt on: OFF
Enchance Weak Sectors if Any: OFF
Include AutoPlay info: OFF
Write Speed CD: 8x
A többi az automatic
Topology fül:
Writing Topology:
Ha a szerencsés embernek van egy Plextor Premium irója akkor
Write with Plextor Premium
ha van más DAO PW kompatibilis irója akkor
Write using TwinPeak ( na én itt alapból ezt pipáltam be , nem foglalkoztam vele - na meg nem is tudtam , hogy az-e az én íróm )
A select Topology File-ban meg kell adni a BWA file elérési útját (természetesen a kérdéses image-hez tartozó obit-x2.bwa ról van szó )
Ezután clik a run Blindwrite gombra .( Nem tudom , hogy lényeges-e , de a beállítások után én nem zártam be ezt a progit - alapból ez pipálva van és ha a Blindwrite run gombra csapsz , akkor bezáródik - mert megnéztem és újra beíndítva , megint állíthattam be mindent ... bár lehet megjegyezte a korábbi beállításokat , de én most először használtam ezt a programot , szóval bocs ha tudatlan vagyok , tehát a háttérben ott volt a Tweaker ablak . )
- Indul a Blindwrite CD-író program beállítása.:
Ott kiválasztani az image írást
Megadni a image file-t (blindwrite4 image-t keresni , ami nem más mint az obit-x2.bwt )
kiválasztani az irót, betenni egy üres CD-t és rátapadni a gombra 'Write'
- Végeredmény és tanács.:
Ugye jó 10 perc alatt kiírta és indítottam ... szabálytalan művelet ... mi lehet a gond ?! Ugye fent van nekem egy virtual drive a DÉMON ! Gyorsan letörlés és újra próba !
ÉS ELINDUL !!! Elindul minde az LG-ben ott kb. 20-30 másodpercig szöszmötöl , de elsőre olvassa , de ha az Asus majd 5 éves 34*-es olvasómba rakom , ott 5-10 másodperc és már indul is a game crack-elés nélkül ( ugye a Devinace-s változatról telepítettem , nem crack-eltem , hanem beraktam ezt a 1-es cd-ről készült clonecd-s változatot és már indul is a program ... és nyugodtan lehet patch-elgetni össze vissza , mert megy ! :)
Szóval köszönöm mindenkinek a segítségét kiírás ügyében , neked is Callisto és neked is MrTressy ! :)