• kisviku
    Na megint itt vagyok.
    Jó híreim vannak.Valaki kérdezte mi van ha elmész a Low Frequencz...akármivel a helyre és mi van azután.
    Huh, miután megtaláltuk/megtalálták az AP Gunner hajót, a Teladi fószer akivel már talákoztunk a Brennan's Triumph szektorban, el akarja lopni és bevinni a saját Teladi Albatrossra (TL hajó). Bret haverunk utánamegy, felrobbantja belülről a nagy hajót és irány kifelé.Erre egy rakás Teladi hajó érkezik bosszúból, de közben az Argonok (Elena Kho és társai)a Terracorp egyik szintén TL osztályú hajójával megjelenik.
    Na itt aztán volt minden,jöttek a Khaak-ok támadták az Argon nehéz hajót (TL), támadtak a bosszúszomjas Teladi-k és nekem az volt a feladatom, hogy megvédeni bármi áron a Mammothot (ugye ez a TL hajó). Namost nem vagyunk egyedül, de mindenképpen érdemes valami jó hajóval odamenni (én még minding a Centaurral mentem), ahogyan eltte Ban Danna és a többiek figyelmeztettek. Részben azért mert a sztori szerint úgy jutsz el abba a szektorba, ahol ez a csat zajlik, hogy előtte át kell menni egy Xenon szektoron is, akik hát k...va erősek és azonnal támadnak.
    Namost, miután mindenkit lezúztunk (persze vannak in game cutscenek)az Argon Mammoth elmegy az AP Gunner hajóval.Ezután Bret spanunk mond valamit hogy Ő elmegy a Black Hole Sun szektorba bizniszelni, mert ott állati jól lehet.Én megpróbáltam utánamenni, de előbb gondoltam rendbe rakom gyáraimat, hogy "ömöljön" tovább a pénz.
    A jó hír most jön. Kaptam egy üzenetet Elena Kho-tól, melyben hálálkodik, és közlik hogy a "kiemelkedő teljesítményemért",amit a harcban nyújtottam MEGAJÁNDÉKOZNAK EGY WHEAT FARMAL!!!
    Valami nemtommilyen szektorban van,de az ENYÉM tök ingyért!!! Ha belegondolok, hogy egy olyan gyár vagy mi az kb 700 ezerbe kerül,akkor állati jó érzés.
    Namost hogy lehet hozzá eljutni?
    Mivel én nem fedeztem fel telsen azt a részét az univerzumnak, ezért még a jumpdrive-val sem tudtam eljutni a kis szeretett gyáramhoz.
    Brennan Triumph-tól délre egy szektor, majd pedig csak keletre, 2-3 szektor és ott vagyunk.
    Alighogy bedokkoltam és megcsodáltam, jött az üzenet Ban Danna-tól, hogy átvizsgálták a hajót és rájöttek mit történt a játékbeli apámmal.

Na most itt tartok.Vissza kell mennem az Argon One-ra és beszélni Ban-nel.
    Szori, ha hosszú voltam,de korábban kérdezte valaki, hogy mit kell csinálni.Azért kíváncsi leszek mit kapok legközelebb, remélem egy Argon Titant!