Szeesz#6439
Megnéztem a mentésed. :)
Hát, szerintem soha nem fogok olyan szintre eljutni. :D [Nem lenne hozzá türelmem.]
Ez a cuccos dolog meg érdekes....
1. A mentésedben látom a "Modified" feliratot, mégsem érhető el a script editor. Vagyis nem az általam ismert kód miatt van nálad kiírva a "Modified" felirat.
2. A mentésedben látom a cuccokat. [Te meg nem látod az én mentésemben azokat] Azt még ki lehet próbálni, hogy ha elindítjuk a másik mentését, majd csinálunk egy új mentést, amit utána be is töltünk. Mert ha egy fájl okozza ezt az egészet, akkor [nálam valószínűleg nem történne változás] nálad meg kellene jelennie a "Modified" feliratnak és látnod kellene a cuccokat is. Ha ezt egy fájl okozza, ami neked megvan, nekem nincs.
Most már tényleg nincs más ötletem, hogy mi okozhatja az eltérést. Elvileg ugyanazokat telepítettük fel. Csak itt-ott más sorrendben, ami ezt az eltérést nem okozhatja, mert másolás szempontjából mindegy, hogy az A vagy a B fájlt másolom először [ugyanis az upgrade-ek nem csináltak mást csak fájlokat másoltak be a játékba, a régiek felülírásával, ha voltak régiek]. Vagyis pontosan ugyanazok a fájljaink vannak mindkettőnknek [bár ha jól értettem neked vegyesen van fent az USA és Európai változat, nálam meg csak az USA változat van. <--- Esetleg ez lenne az a bizonyos különbség? Az EU-s változat alapból Modified lenne? Mondjuk ha így van, akkor a modified feliratnak meg kell jelennie a mentésemben, ha azt elmented, majd a mentettet betöltöd]