X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként menteni mindenképpen kell újra,mert csak azután lépnek életbe az új cuccok,ha jól emlékszem...
Egyébként arra is hasznos az állásom,hogy ha kell viszonyítási alap épületek beállításában stb...talán erre v másra is használható.
Lehet,h nálam olyan katymasz van a két verzió miatt,h ezmiatt van modified,de script editor nélkül és mûködik minden...
A végén becsomagolom az eus maradványokat és elküldöm,hátha úgy mûködni fog😄
Hát majd megnézem a mentésed,csak most 70 hajónak homebase-t kellett adnom és kiszállíttatnom azokat és az idõ volt.

Nekem sem úgy jött,h türelem lett.
Volt egy olyanom,h építkezek,mert az elõzõ részben volt 200-300 létesítményem és ebben is akartam annyit...csak kicsit belejöttem és elszaladt velem a ló.😄

Mindegy,már nem építkezek többet és hajókat is csak akkor fogok venni,ha olyanom lesz...

Igazából az ufós meg a nemesis megtalálós meg a roncsos és a goner rang növelési dolgokra lennék kiváncsi(na persze a max rangok és reputációkon kívül).

Persze,ha mindennek utánanéztem és maxon van midnen rang is(faji repuk is)és semmi újat nem találtam ezek ellenére,akkor egy ideig csömör lesz x-tension részektõl.😊

Lehet majd megnézem ezután az ufo aftershock-ot(bár már az aftermatch sem tetszett,mert keservesen nehéz volt a végefele,tehát nem nagyon érte meg végigjátszani).
Megnéztem a mentésed. 😊
Hát, szerintem soha nem fogok olyan szintre eljutni. 😄

Ez a cuccos dolog meg érdekes....
1. A mentésedben látom a "Modified" feliratot, mégsem érhetõ el a script editor. Vagyis nem az általam ismert kód miatt van nálad kiírva a "Modified" felirat.

2. A mentésedben látom a cuccokat. Azt még ki lehet próbálni, hogy ha elindítjuk a másik mentését, majd csinálunk egy új mentést, amit utána be is töltünk. Mert ha egy fájl okozza ezt az egészet, akkor nálad meg kellene jelennie a "Modified" feliratnak és látnod kellene a cuccokat is. Ha ezt egy fájl okozza, ami neked megvan, nekem nincs.

Most már tényleg nincs más ötletem, hogy mi okozhatja az eltérést. Elvileg ugyanazokat telepítettük fel. Csak itt-ott más sorrendben, ami ezt az eltérést nem okozhatja, mert másolás szempontjából mindegy, hogy az A vagy a B fájlt másolom elõször . Vagyis pontosan ugyanazok a fájljaink vannak mindkettõnknek
Kár,h az egyik unknown szektorban nem lehet építkezni,mert az egész tele van savas v milyen felhõvel.😊
És 5 khaak szektor van nekem meg eddig(valószínû több nincs,de ki tudja...).
Bár a nividiumon kívül nem sok értelmük van oda menni ezekbe a szektorokba(kivéve elsõ alkalommal,amikor küldetés miatt adják meg az elsõt),mert csak katonai rangot lehet fejleszteni ott és az fejleszthetõ a xenon-ok idõnkénti teljes kiírtásával meg a fejvadász küldikkel is + egyéb random írtásokkal...
Tényleg nincs benne.
LOLXD:
Itt van az X2 térkép.
A térképen látható 4 "Unknow sector"-on kívül létezik még 4 amikhez NEM vezet kapu. Azoknak külön koordinátái vannak, amely koordinátákat az egyik küldetés után kapsz meg. Azokba viszont veszélyes átugrálni, mert olyan szektorok, mint a Xenon-ok szektorai, csak Khaak vannak benne, nem Xenon-ok.

Úgy emlékszem nem láttam az új cuccokat modified nélkül,de majd megnézem.😊
Akkor lehet eljutni az elsõ Khaak szektorba,amikor kapsz egy küldetést a fõküldetés sorozatban,h menj oda,mert onnan kell megszerezned egy fontos adatbázist(na akkor megadják a koordinátát és minden ugrásnál fel lesz ajánlva normál ugrást akarsz,v speciálist a khaak szektorba).
A késõbbiekben lehet venni további khaak szektor helyeket megfelelõ katonai rangot elérve(nem emlékszem már,h milyen katonai rang kell hozzá,mert rég volt).
Azért írtam a TOLDACUCCOT.HU oldalt! Azzal akár 600 megás fájlokat is tüdsz "e-mailben" elküldeni. Ahogy én is küldtem neked.

Az meg számomra eddig is világos volt, hogy a "Modified" felirattal ellátott mentéseim esetén MEGTALÁLHATÓAK a cuccok, mert azoknál nálam IS megtalálhatóak! A kérdés az, hogy annál a mentésnél látod-e a cuccokat, ahol NINCS "Modified" felirat!
Ugyanis a "Modified" felirat és a cuccok nálam azután jelennek meg, ha beírom a "titkos kódot". És azt mondod, hogy nálad a "titkos kód" nélkül IS elérhetõek a cuccok.
A "Modified" felirattal rendelkezõ mentések esetén MÁR be van írva a kód. Annál, aminél NINCS felirat, a kód sincs beírva. TEHÁT: Ha nálad tényleg kód nélkül láthatóak a cuccok, akkor a "Modified" felirattal NEM RENDELKEZÕ mentésem esetén IS elérhetõeknek KELL lennie a cuccoknak.

Illetve nekem nem szabadna látnom a cuccokat a Te mentésed esetén.
A mentést egyébként köszönöm, megkaptam, mindjárt megnézem. 😊
de mért nem mondjátok meg hogy lehet eljutni a khaak szektorba ?<#rinya><#fejvakaras> csak 1 kiss piszok szetorvan pls HELP

Xfire: 1tomee5

Játékállás elküldve.
Mert olyan mailcímet adtál meg,amelynél méretkorlátozás van,így oda állást nem küldhettem(ezért vártam a gmailos címed).
Nincs ott a modified mindegyéiknél,de én azt vizsgáltam,h van-e új cucc azoknál,amelyeknél ottvan és volt.
😊 Egy kérdés:

MIND a 3 mentésem esetén ott van a "Modified" felirat, ha betöltöd õket?

Az x08.sav esetén nem szabadna ott lennie. Vagy ha mégis ott van, a script editornak akkor se lenne szabad bejönnie

Mivel még mindig nem kaptam tõled levelet, adok egy gmail-es címet, ide küldheted a mentésed:
[email protected]

Egyébként ezt Te írtad, miután felajánlottam, hogy elküldöm a mentésemet:
"Adj egy mailt és inkább elküldöm az enyém is,mert én is kiváncsi vagyok,h nálad mûködik-e."
Ezután írtam egy privát üzenetet, amibe beleírtam az e-mail címem, hogy oda küldheted a mentésed. Válaszként elküldted a Te e-mail címed, de mentést nem. És itt a fórumon se írtam sehol, hogy nem kérném a mentésed.
Annyit írtam, hogy:
- a gmail-es e-mail címemet nem adom meg bárhol.
- a freemail-es e-mail címemre még semmi nem jött tõled
- nagyméretû fájlok küldésére ott a toldacuccot.hu oldal.

Ezek után nem értem, hogy mibõl gondolod, hogy nem érdekelne a mentésed.
Épp arról írok,h amelyiknél ottvan,abban vannak ezek a kiegek is...
Bár azt még mindíg nem értem,h neked ehhez be kellett ütnöd azt a szöveget,meg azt sem,h nekem mûködik aznélkül és mégcsak nincs is a választási lehetõségeim közt a script izé.
A legelsõ privát üzenetemben megadtam az e-mail címem. Oda küldheted az mentésedet.
Vagy ha kizárólag gmail-re vagy hajlandó küldeni, akkor megpróbálom elõkeríteni az egyik gmail-es e-mail címem.

Hát ez az. Ott a modified felirat, ami nálam nincs ott az elküldött 3 mentésem közül az x8.sav esetén.
Egyébként az új cuccok a parancs szoftwerek alatt és felett vannak(úgy értem,h a környékükön).Mondjuk fõleg alattuk.
Nekem ottvan a modified felirat és a cuccok is alul.
Ja,h nem kéred a levelem az állással?😊
Pedig sok mindent megmagyarázna,ha te is megnéznéd,h az én állásomban benne-e vannak ezek.
Az elõbb rosszul lettek belinkelve a képek...

remélem most jó lesz
Megmondod, hogy melyik lenne az új cucc?

Mert én csak ezeket látom ott.

G-mailre is van regisztrációm, de azt nem szoktam fórumokon meg egyéb helyeken megadni . Amíg a nagyobb fájlok csatolását/küldését a toldacuccot.hu oldal meg lehet oldani, addig nem zavar freemail-es korlátozás.
Bár khaak szektorokban több és jobb nividium aszteroida van,csak macerás ott a gyüjtögetés.
Nividium gyûhtésre ajánlom az univerzum jobb felsõ sarokban lévõ unknown sector-t(a xenon sector mellett.
Aszteroidákat is nyugodtan szét lehet lõni és begyûjteni az anyagokat belõlük,mert egy idõ után újratermelõdnek.
Ja igen és van az argon prime-ban új cucc az eq dock-ban,az állásodban.
Megnéztem az állásokat és a te állásaidban elõ lehet hozni a script editort,míg az én állásaimban nincs benne és elõ sem lehet hozni...
Gmailra regelj és ott nagyobb méretû file-okat is tudsz fogadni.
Van más lehetõség is szerintem...
Meglehet,h eleve a scriptekben van parancs,ami mûködõképessé teszi ezeket...
Bár akkor neked is mûködnie kéne...
Igen valóban nem fért a gépemhez senki rajtam kívül(hacsak a mikulás nem karácsonykor).😊
E-mail címemet küldtem.

Négy dologra tudok most gondolni:
1. Valaki más írta be a kódot, nem Te. De akkor a script editor-t el kellene, hogy érd. Ha soha senki nem fért hozzá a játékodhoz, akkor ez kilõve.

2. Van egy másik kód, amit nem ismerek. Mivel nem írtál be semmit, valaki más írhatta be. Ha soha senki nem fért hozzá a játékodhoz, akkor ez kilõve.

3. Van egy fájl, ami ezt "okozza". Ha így van, akkor nálam a mentéseddel nem szabad, hogy elérjem a plusz cuccokat Illetve az én mentésemet használva Nálad ugyanúgy mûködnie kellene mindennek, mint a saját mentéseiddel.

4. Jelenleg talán ez a legvalószínûbb, bár az okát nem értem:
A játékban sokkal elõrébb vagy nálam. A történetszálat végigjátszottad. És emiatt van a különbség. Esetleg volt valami "Bónusz" küldetés, amit megcsináltál én és LOLXD viszont még nem. <--- "Programozás oldalról" viszont épp ennek van szerintem a legkisebb esélye, mert miért lenne akkor kiírva a "Modified" felirat, ha ez alapból bele van írva a játékba?
Gyáraknál egyébként lehet "trükközni".
Itt fõleg a gamma ppc gyárra gondolok,amelynek a gyártási ideje 20 óra,ha jól emlékszem...
Mivel az anyagfelhasználása is van vagy 8xos,ezért olyan helyre érdemes lerakni,ahol sok jó ore meg silikon aszteroida is építhetõ(sajnos legtöbb gyárnál így muszáj építkezni-tehát a kiszolgáló gyárakat is meg kell építeni sajnos-,mert a gépnek nincs elegendõ ene cell-ja meg kajája és általában ore meg silicon sem).
A "trükk" ott jön,h az a hely 2 ilyen gyárat is el tud látni,mivel olyan sok idõ telik el a gyártások közt,h kb az egyik gyár fele idejénél(+- 5 óra)lehet indítani a másikat c a harmadikat,mert bõven lesz idejük újratöltõdni,annyi idõ telik el...
Adj egy mailt és inkább elküldöm az enyém is,mert én is kiváncsi vagyok,h nálad mûködik-e.

Shipping tycoon 15%-on állok már(elõzõ rangnál már lenne v 75% is),de nagyon nehezen nõ már,pedig elvileg van még pan-galactic tycoon meg extrem...legalábbis az elõzõ részében ezek lennének hátra.

Néztem a rangokat neten,de nem pontosak sajnos...
Hát ezt én sem értem,h neked miért ilyen ez a cucc,se azt,h nekem miért mûködik,holott be sem írtam semmit...
Én egy m1es anyahajóval mászkálok és 3 m2es hajó is kísér.
Ha a kereskedelmi rangommal elérem a következõt,akkor megpróbálkozok a roncsokkal,hátha...
alpha174:
Még egy dolog.
Ha gondolod el tudom küldeni az egyik olyan mentésemet, ahol még nem látszik a "Modified" felirat és a két "problémás" script sem akar nekem mûködni. Kíváncsiságból, hogy vajon azzal a mentéssel nálad elérhetõek-e azok a scriptek/cuccok.
LOLXD:

Hogy milyen gyárral lehet a legtöbbet keresni az attól függ, hogy milyen árakat állítasz be . Illetve milyen gyáraid vannak.

De a Power Plant ilyen téren a legjobb. Kezdetnek mindenképp.

A gyárépítésnek késõbb van/lesz szerepe. Mert pl egy db 125MW-os pajzsot legolcsóbban 833834 Creditért tudsz venni. De akár 426250 Creditért is elõ tudod állítani . Plusz ezen felül még az alapanyagokat gyártó gyáraidnál is megjelenik közben valamennyi profit, amelyek a Pajzs gyártó gyáradnak termelték az alapanyagokat.

Hajókkal kapcsolatban: Se Xenon, Se Khaak hajóka venni NEM LEHET!
Youtub-os videót ugyan láthattál arról, hogy Khaak M2-es vagy M1-es hajóval repkedett valaki, de azt csak azért tudta megtenni az illetõ, mert engedélyezte a script szerkesztõt a játékonbelül és az egyik script segítségével "varázsolt" magának egy Khaak M1, vagy M2-es hajót. ["Varázsolt" alatt azt értem, hogy lefuttatta a scriptet és a kívánt hajó megjelent a közelében. És csak át kellett rá szállnia.]
Ez viszont csalásnak minõsül.
alpha174:
Akkor 2 dolgot nem értek:
1. Ha se Te, se senki más nem írt be a játékodban semmi "plusz" dolgot, akkor hogy került ki a "Modified" felirat.
2. Ha kint van a "Modified" felirat, akkor miért nem aktív a "Script Editor" nálad.
A hajó command parancsain belül ez jelent meg nálam:

Ha rámegyek, akkor meg ez a képernyõ fogad :
jah és én az 1.4 es verzioval játszok

hát a rangokrol fogalmam sincs de viszont én nem szálitoval mászkálok hanem ospryel, herierel, novával, titánal, mamutal, és azal a piramis alaku ismeretlenhajoval améken van 3 lézer szoval ilyen erösebb hajokon jah és méjk gyáral lehet a legtöbet keresni a leggyorsabban és a unknown-oktol valahogy lehet vásárolni mert volt ijen video a youtube-on

A debryk,azok sajna tényleg roncsok,dehogy miért hagytak a játékban ennyi bugot(pld,h van pajzsuk stb)van rá egy tippem:gondolom mert a folytatásokkal foglalkoztak inkább,amelyek eredetileg ennek a résznek lettek volna a kiegei,de mivel kicsit méretesek lettek,ezért inkább önálló részként lettek kiadva...tehát ez a rész el lett kicsit hanyagolva pár dologban ezekmiatt...
A hajóroncsoknak viszont még van esély rá,h lényegük legyen,mert egy fórumon valami shippng v pan galactic tycoon-ról írtak,h azokon a kereskedelmi rangokon v afelett lehet elvileg hajókat szerezni(bár nagyobb esélyt adok rá,h ezek kamu hírek).Talán kisebb kereskedelmi rangokon is...nemtudom,nem emlékszem.
A bérgyilkos küldikhez v azért nem enged,mert kicsi a kivánt rangod hozzá(mindíg kiírja,h milyen küldihez milyen rang kell,amit gondolom tudsz)vagy ha túl gagyi hajóval próbálkozol(pld szállító hajóval dokkolsz be).
Az unknownoktól és a khaakoktól nem lehet vásárolni tudtommal,se a xenonoktól,de xenon hajókat lehet elfoglalni(minél nagyobb a harci rangod,annál nagyobb az esély,h katapultálnak a lõtt hajóból és automatikusan a tied lesz)illetve khaak m3,m4 és m5-ös hajókat is.
Xenon-oknál xenon k-t is sikerült elfoglalnom,de csak xenon taxis küldetéseken.
Tévedtem egy dologban:tényleg ottvan a modified felirat...de a többi tuti,amit írtam.😊
probáltam a titánt de semmi és még a presidents end szektorba tele van station debrivel azokat nem lehet befoglalni meg még azt akkarom kérdezni hogy mért nem enged azokra a bérgyolkos küldikre jah és hogy lehet eljutni a többi unknown szektorba és mit tegyek hogy a xenon-oktol és a unknown/khaak-oktol tudjak hajot vásárolni
köszi

Na megynomogattam ezeket a gombokat az ûrben és a comman console jött be(mármint a normál,ami a hajómnak a parancs listája).
Miért valami speciális menünek kellett volna bejönnie?😊
Ja igen és a régi állásaimban nem mûködött nekem sem,szóval ha ott beírkáltam volna,akkor mûködnie kellett volna,szóval szerintem nehogy beírogassatok bármit ehhez a két cucchoz,mert felesleges.
Amúgy szerintem azért nincs kiírva ennél a kettõnél,mert nem is kell hozzá(én vagyok az élõ példa,mert nekem sem kellett).
Talán még anno régebben írtad be és úgy játszottál. Csak elfelejtetted azóta, hogy beírtad.

Biztos,h nem írtam be soha semmit,erre 100%,h emlékszem(se régen,se most).
A modified feliratot sem ismerem,mert se régen nem volt kinn a bal felsõ sarokban és most sincs kint😊

Arról a therehallbewings beírásról sem hallottam soha és nem is használtam semmiféle beírást.

Ismétlem:nekem alapból mûködtek ezek mindenféle beirogatás meg trükközés nélkül(amúgysem szoktam trükközni).😊
"Én nem engedélyeztem semmit,mégis mûködik..."
Amikor az ûrben vagy, nyomd meg a következõket egymás után:
1. Shift+c
2. s

Milyen ablak jön be neked?

"Lehet a régi játékállások berakása miatt engedte v nemtudom..."
Talán még anno régebben írtad be és úgy játszottál. Csak elfelejtetted azóta, hogy beírtad.

"Én sem csípem a csalásokat,ezért nem is tudom,h milyen crsiptelõ izérõl írtál.😊"
A játékhoz írt scriptek többsége akkor mûködik, ha beírja az ember a "Thereshallbewings" szót amikor az ûrben van. Sok script esetében a telepítési útmutató is így szól:
1. Másold be a fájlokat a megfelelõ könyvtárba.
2. Indítsd a játékot és amikor az ûrben vagy írd be: "Thereshallbewings"
3. Mentsd el a játékot, majd töltsd be.
4. Kellemes játékot.

Az igaz, hogy ennél a 2-nél nincs írva, hogy bármit engedélyezni vagy beírni kellene. Mégsem mûködnek addig, amíg nem engedélyezem a script editort.
Vagy az lehet a gond, hogy még nem csináltam meg az összes küldetést De ahogy olvasom LOLXD már végigvitte a játékot, mégsem látja ezeket a plusz dolgokat.
próbáld könytárból-könyvtárba másolni,ne könyvtárat könyvtárra...
ha így csináltad,akkor ua van nálad is,mint szeesznél...
v esetleg nézd meg,hátha van enlightes és egosofros könytárad is a program files-ban(már ha oda telepítetted ezeket)és h nem-e másik könytárba raktál akármit,mint ahol a játék van...
Patch-eknél különösen oda kell figyelni,h melyik könytárba nyomja.

Egyébként az ufo valamilyen módon összefüggésben lehet a gonerekkel,mert ua a felségjelzése,szóval lehet,h ha ad küldetést,akkor azt megoldva lehet a gonereknél a rangot növelni(a második legjobbig el lehet jutni a fõszál végigjátszásával,de utána...)

Meg nem árt végigkérdezgetni az összes gonert mind a templomban,mind az univerzumban,hátha az egyik ad valami küldit(olvastam ilyen mad gonerrõl is bbsben...na igen és ottvan az az eltünt nemesis esete is duke domainban).
A debri roncsokat jelent v valami hasonlót.
Ahol vannak azok a debrik,abban a szektorban írja is,h ott ilyen katasztrófafélék voltak és kicsit leamortizálódtak az ottani épületek.
De ki tudja,h mi lehet még ebben a játékban,mert sok a gyanusan sejtelmes pont,amelyek lehet,h csak figyelemfelkeltõk,de az elõzõ réses ufo küldinek is lehetett értelme,szóval itt is kell,h legyen valami trükk(pld a goner rang maxra vivése,amelyet tuti,h nem a sok 1000 jumpdrive vevésével lehet felvinni).
Én nem engedélyeztem semmit,mégis mûködik és nincs semmiféle modified feliratom sem...
Csak felraktam a játékot,a patch-eket meg ezt a 2 dolgot és futott simán.
Lehet a régi játékállások berakása miatt engedte v nemtudom...
Én sem csípem a csalásokat,ezért nem is tudom,h milyen crsiptelõ izérõl írtál.😊

Szóval nekem simán ment.
hy
megint én az x2 vel játszom de amikor azt montam hogy jump drive akor az adv jumdrive-re gondoltam bemásoltam mindent de nem látok semmi változást sehol
a titán debri meg a térképen nem jelzi ,eredetileg az a neve hogy ship debri és ez az utolso proba után volt hogy a khaak hajok lelöték amugy az ucso probán elég egy fullos telado osprey és egy herier

Jumdrive mûködéséhez kell:
- Navigation MK1
- Energiacella.

"...spring of belief és van ott pár station debri müküdnek de nem engednek dokolni miért?..."
Szerintem így van megírva a játék.

"...omicron lyrae szektorban van egy titán debri azal nem lehet csinálni semmit..."
Nálam sajnos nincs Titán debri . Nálad hol van? Mik a koordinátái? X2, vagy X3 játékkal játszol?
Próbáld meg azt, hogy odarepülsz mellé, kiszállsz a hajódból, teszel egy ûrsétát és próbálj beszállni abba a Titán-ba. Ha ezt meg lehet tenni, akkor az a hajó a tied lesz.
jah meg mit kell csinálni a jump driverel hogy müködjön

kösz